Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama problemi Gebe Kalamama Hayıt Suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amh değeri progesteron mu olmuş oluyor amh hiç bakılmadı progesteron 0.1
Hayır. AMH a
amh değeri progesteron mu olmuş oluyor amh hiç bakılmadı progesteron 0.1
Hayır. Anti-müllerian hormon. amh yumurta rezervi hakkında bilgi verir. Amh düzeyi düşük ise farklı tedavi öngörülebilir. Doktorunuza danışmanızı öneririm amh testi gerekliliği ile ilgili.

Mrb. Acaba hayit hapini nerden almistiniz. Aktarlardami var yoksa eczanede mi
Aktarda falan satilmiyordur herhalde ben eczaneden aldım . Ama dr unuza danışın yine de ya da çok araştırın içinize sinsin kafanızda soru işaretleri kalmasın bu normalde üç ay kullanılması gereken bi hap çok dirençli durumlarda 6-7 ay kullananlar da var ama ben araştırdığım da genel de kullananlar ilk aylarda hamile kalmışlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin

Mrb.canim ayni durumdayiz bende 5 kez klomen ve catlama ignesi kullandim 2kez asilama yapildi.3tane kimyasal gebeligim var. Bu ayda catlama ignesine ragmen yumurtan catlamadi.pko ve kan pirtilasmasi sorunum var. Ben 2 gündur sabah aksam hayit tohumu iciyorum son umudum artik.
Kan sulandırıcı iğne veya asprin vermiş miydi doktor? Aşılama başarı yeterince tatminkar görülmediği için, bazı doktorlar aşılama basamağını atlayarak, tüp bebeğe yönelebiliyorlar

Insallah Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin . Bende denemeliyim o halde
Amin cümlemiz için . Siz de bi araştırın kafanızda soru isareti kalmasın ya da dr unuza falan danışın benim dr um bitkisel şeylere pek itibar etmiyo o yüzden pek sıcak bakmamisti

Canım senin durumunla ben aynıyım. Klomene dirençli ise yumurtalıkların hormon iğnesi başla biran önce hemen aşılama şeklinde devam et canım
Bende zaman kaybetmek istemiyorum Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın Pazartesi günü gideceğim bende doktora bakalım ne diyecek nasıl bir yol izleyecek insan hiç evlat sahibi olamayacak gibi hissediyor ama rabbim dualarımız kabul etsin

Bende zaman kaybetmek istemiyorum Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın Pazartesi günü gideceğim bende doktora bakalım ne diyecek nasıl bir yol izleyecek insan hiç evlat sahibi olamayacak gibi hissediyor ama rabbim dualarımız kabul etsin
Benim klomene direncim yok. Kullandığımda bir yumurtam oluyor. Allah dualarımızı kabul etsin.

Kan sulandırıcı iğne veya asprin vermiş miydi doktor? Aşılama başarı yeterince tatminkar görülmediği için, bazı doktorlar aşılama basamağını atlayarak, tüp bebeğe yönelebiliyorlar

Kimyasaldan sonra coraspin verdi canim ama is isten gectikten sonra

arkadaşlar bu başlık altındaki arkadaşların sorunu sanırım benimki ile aynı. Pazartesi günü Timur Gürgan Da tedavim başlayacak. tahliller sonuçlar yönlendirmeler ne ise onları adım adım yazacağım belki sizede bir faydası olur. Ama en önemlisi hastalık yoktur hasta vardır. Herkesin vucudu yapısı farklı sizde kendinizi emanet edebilecek iyi bir doktor ile adımı atın bence. Allahın izni ile güzel haberleri hep birlikte paylaşalım.

bende ctesı gıttım nısantasında bı doktora tanıdık vasıtasıyla daha once ozel hastanede istanbul cakmak erdem hastanesınde gıttıgım dr dan cok farklı seyler soyledı. Özel hastanede dr pko var demıştı pko yokmuş . Sag yumurtalık normalden bıraz buyukmuş, pko eğilimi varmış. Sol yumurtalık içinde tumor gıbı bısıy goruyorum dedı. Suan 20mm eger buyurse operasyon gecırebılırsın dedı, geneli iyi huylu oluyormuş bazende dogustan olabılıyormuş. yenımı olustu yoksa varmıydı bılmıyoruz gelecege bakıcaz, takıpteyız dedı. Rahım ıcınde gercekten y seklınde cıft rahım dedı ama hemen hıc gebe kalmamış kurtaj olmamış bırısıne rahım amelıyatı yapmak bana mantıklı gelmıyor dedı bekleyelım bıraz tup bebekcı arkadaslarımla gorusecegım dedı. bazı tahlıller ıstedı. Ama bian önce gebe kalman gerek dedi .Bu kısım kafamı karıstırdı bıraz :işsiz:
ama ben tekrardan adet oldum sanırım 24unde bıtmıştı son adetım
asıstanıyla gorusucem bakalım, ne dıycek :KK57:
herkes ıyı haftalar ıyı sonuclar mutlu haberler dılıyorum.. :KK200:

bende ctesı gıttım nısantasında bı doktora tanıdık vasıtasıyla daha once ozel hastanede istanbul cakmak erdem hastanesınde gıttıgım dr dan cok farklı seyler soyledı. Özel hastanede dr pko var demıştı pko yokmuş . Sag yumurtalık normalden bıraz buyukmuş, pko eğilimi varmış. Sol yumurtalık içinde tumor gıbı bısıy goruyorum dedı. Suan 20mm eger buyurse operasyon gecırebılırsın dedı, geneli iyi huylu oluyormuş bazende dogustan olabılıyormuş. yenımı olustu yoksa varmıydı bılmıyoruz gelecege bakıcaz, takıpteyız dedı. Rahım ıcınde gercekten y seklınde cıft rahım dedı ama hemen hıc gebe kalmamış kurtaj olmamış bırısıne rahım amelıyatı yapmak bana mantıklı gelmıyor dedı bekleyelım bıraz tup bebekcı arkadaslarımla gorusecegım dedı. bazı tahlıller ıstedı. Ama bian önce gebe kalman gerek dedi .Bu kısım kafamı karıstırdı bıraz :işsiz:
ama ben tekrardan adet oldum sanırım 24unde bıtmıştı son adetım
asıstanıyla gorusucem bakalım, ne dıycek :KK57:
herkes ıyı haftalar ıyı sonuclar mutlu haberler dılıyorum.. :KK200:
Rabbim sağlık sıhhat şifa ve hayırlı evlat nasip etsin. Ameliyat bile olsa neticede tedavisi inşallah operasyona gerek kalmadan muradınıza erersiniz

Kızlar merhaba bu ay herşeyi sıfırlayıp önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız dedi dr um. İnofolic tablet, glifor, corasprin ve gnera kullanıyorum. Ama glifor beni mahfetti halsizlik mide bulantısı çok zorlanıyorum

Merhaba arkadaşlar üç yıldır evliyiz üç yıldır korunmuyor uz son bir yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor ilk bebek istediğimizde doktora gittim hormon tahlillerinden sonra bana klomen başladı klomen bittiğinde kontrole gittim yumurtam oluşmamıştı ertesi ay bir yumurtam oluşmuş 3cm olmuş ve kiste dönüşmüştü. Adet söktürücü ile adet oldum sonra dephaston kullandım oda bir işe yaramadı tekrar kolmen kullandım ve sonuç yine yumurtam oluşmadı. Hormonlarımda herhangi bir sorun yok fsh lh normal değerlerde ama gençliğimden beri adet düzensizliğim olur. Eşimin sonuçları normal onda sorun çıkmadı. Böyle yumurtlama problemi olup hamile kalan varmı aranızda acaba
Gecmis olsun pko olabilirmisin acaba

EVET DR PCO DEDİ

Korkulcak bisiy digil rahminde sıkınti yoksa bebege musaitse tedavisi var bende pkoyum dun 2 gun once doktora giddim merak etme istedin kadar dogurabilirsin dedi ama zamanj var tedavi olman gerek dedi korkulcak bisiy yok her doktora inamayin pkosu olum hamile kalan cok ALLAH isfedimi tas bile can bulur yeterki ALLAH dan isteyelim ALLAH hepimizin yardimcisi olsun 😊😇

Korkulcak bisiy digil rahminde sıkınti yoksa bebege musaitse tedavisi var bende pkoyum dun 2 gun once doktora giddim merak etme istedin kadar dogurabilirsin dedi ama zamanj var tedavi olman gerek dedi korkulcak bisiy yok her doktora inamayin pkosu olum hamile kalan cok ALLAH isfedimi tas bile can bulur yeterki ALLAH dan isteyelim ALLAH hepimizin yardimcisi olsun 😊😇
Amin canım banada korkma bebeğiniz olur dedi bakalım bu ay bi hormonları sıfırlayalım ondan sonra önümüze bakalım dedi yarın adetimin12. günü kontrole gideceğim ama corasprin den mi neden bilmem hala siyah çamur gibi akıntım var

X