- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi karanmasal
Yaş 25 ilk olcak olursa inşallah. 8 aylık evliyim henüz. Senİnşallah canım...
Yaş kaç? İlk bebek mi olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 25 ilk olcak olursa inşallah. 8 aylık evliyim henüz. Senİnşallah canım...
Yaş kaç? İlk bebek mi olacak
Canım nasıl kendin yapacaksın normal iğne gibi vurulmuyor ki kas dokusuna enjekte ediyorlarmış. Hemşirem bana vururken stajyerler nasıl diye izliyorlardı. Kas ile normal dokuyu sen nasıl ayırcaksın nasıl bri doktor bu. Kendin yapma hastaneye git ordaki hemşireler yapsın reçeteni gösterdeArkadaşlar doktor çatlatma iğnesi verdi.. bu gece 12 de yapacakmışım
Aaa maşallahYaş 25 ilk olcak olursa inşallah. 8 aylık evliyim henüz. Sen
Inşallah rabbim nasip eder banadaAaa maşallah
Ben 31 yaşındayım 2 kızım var.. 3. İstiyoruz Allah nasip ederse
İnşallah canımInşallah rabbim nasip eder banada
YouTube da Türkçe bulamadım, bana link atabilirmisinzIGNE COK BASIT YOUTUBEDEN VIDEO IZLE OYLE YAP ZATEN UCU COK UZUN DEGIL.ACISI SIFIR BEN ALTI KEZ KNDI KNDIME YAPTUM SONUC NEGATIF TABI ORASI AYRI BISI![]()
burdan gösteriyor nasıl yapıcagibi çok basitYouTube da Türkçe bulamadım, bana link atabilirmisinz
burdan gösteriyor nasıl yapıcagibi çok basit
Canım lütfen yardımcı olurmusun? Gece 12 de iğneyi yaptım..Doktor bana 36 saat sonra ilişki önerdi.. ama bu konuda o kadar çok yorum var ki kafam karıştı.. kimi 24 saat, kimi 12 saat, falan filan.. tecrübeniz olduğu İçin sormak istedim.. doğrusu nasıl acaba ?Bende kullanıyorum canım adetin 5.günü başlayıp 5 gün sonra yani 10.gün doktoruma gidiyorum. İkinci kullanışım yumurtalarım 21-23 mm olduğunda iğneyi vuruyordu. 36 saat içinde de çatlıyordu yumurtam. 2. Ayım umarım hamile kalabilirim. İsteyen herkese nasip etsin Allah ım
Banada 36 saat sonra ilişki dedi canım. Zaten yumurtamanın çatlaması 24-36 saat sürüyor. Sonrasında kanallara geçmesi de bu süreden sonra devam ediyor. 36 saat sonra ilk ilişki olsun sonra gün aşırı değerlendirn canımCanım lütfen yardımcı olurmusun? Gece 12 de iğneyi yaptım..Doktor bana 36 saat sonra ilişki önerdi.. ama bu konuda o kadar çok yorum var ki kafam karıştı.. kimi 24 saat, kimi 12 saat, falan filan.. tecrübeniz olduğu İçin sormak istedim.. doğrusu nasıl acaba ?
Çok teşekkür ederimBanada 36 saat sonra ilişki dedi canım. Zaten yumurtamanın çatlaması 24-36 saat sürüyor. Sonrasında kanallara geçmesi de bu süreden sonra devam ediyor. 36 saat sonra ilk ilişki olsun sonra gün aşırı değerlendirn canım
ben ilk aynen öyle yapmıştım ama sonra pişman oldum ben iğne olduğunuz geceyi ve ertesi gün geceyi değerlendirin sonra gün aşırıÇok teşekkür ederim ☺
eşinizin sperm sayısı yeterliyse hiç sıkıntı olmazben ilk aynen öyle yapmıştım ama sonra pişman oldum ben iğne olduğunuz geceyi ve ertesi gün geceyi değerlendirin sonra gün aşırı
Peki progestan vermiş, onu ne zaman içmeye başlayacağımeşinizin sperm sayısı yeterliyse hiç sıkıntı olmaz
progestanı tutunması için vermiştir. eğer gebelik olursa onu hemen içebilirsiniz zararı yok ben hamileyken kullandım 1 haftaPeki progestan vermiş, onu ne zaman içmeye başlayacağım
progestanı tutunması için vermiştir. eğer gebelik olursa onu hemen içebilirsiniz zararı yok ben hamileyken kullandım 1 hafta
ama bu geceyi değerlendir yarına değerlendir sonra gün aşırı allahın izniyle olur inşallah. hayırlısı olsun.Peki progestan vermiş, onu ne zaman içmeye başlayacağım