Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar !! Lütfen bi bakın..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar doktor çatlatma iğnesi verdi.. bu gece 12 de yapacakmışım
Canım nasıl kendin yapacaksın normal iğne gibi vurulmuyor ki kas dokusuna enjekte ediyorlarmış. Hemşirem bana vururken stajyerler nasıl diye izliyorlardı. Kas ile normal dokuyu sen nasıl ayırcaksın nasıl bri doktor bu. Kendin yapma hastaneye git ordaki hemşireler yapsın reçeteni gösterde

kuzum.benimki beş aydır KLOMEN le onuncu gün hp iğnem vuruluyor geç değil seninki hatta erken de olabilir 😂

IGNE COK BASIT YOUTUBEDEN VIDEO IZLE OYLE YAP ZATEN UCU COK UZUN DEGIL.ACISI SIFIR BEN ALTI KEZ KNDI KNDIME YAPTUM SONUC NEGATIF TABI ORASI AYRI BISI 😂😂😂

Bende kullanıyorum canım adetin 5.günü başlayıp 5 gün sonra yani 10.gün doktoruma gidiyorum. İkinci kullanışım yumurtalarım 21-23 mm olduğunda iğneyi vuruyordu. 36 saat içinde de çatlıyordu yumurtam. 2. Ayım umarım hamile kalabilirim. İsteyen herkese nasip etsin Allah ım
Canım lütfen yardımcı olurmusun? Gece 12 de iğneyi yaptım..Doktor bana 36 saat sonra ilişki önerdi.. ama bu konuda o kadar çok yorum var ki kafam karıştı.. kimi 24 saat, kimi 12 saat, falan filan.. tecrübeniz olduğu İçin sormak istedim.. doğrusu nasıl acaba ?

Canım lütfen yardımcı olurmusun? Gece 12 de iğneyi yaptım..Doktor bana 36 saat sonra ilişki önerdi.. ama bu konuda o kadar çok yorum var ki kafam karıştı.. kimi 24 saat, kimi 12 saat, falan filan.. tecrübeniz olduğu İçin sormak istedim.. doğrusu nasıl acaba ?
Banada 36 saat sonra ilişki dedi canım. Zaten yumurtamanın çatlaması 24-36 saat sürüyor. Sonrasında kanallara geçmesi de bu süreden sonra devam ediyor. 36 saat sonra ilk ilişki olsun sonra gün aşırı değerlendirn canım

Banada 36 saat sonra ilişki dedi canım. Zaten yumurtamanın çatlaması 24-36 saat sürüyor. Sonrasında kanallara geçmesi de bu süreden sonra devam ediyor. 36 saat sonra ilk ilişki olsun sonra gün aşırı değerlendirn canım
Çok teşekkür ederim ☺️

Back