Klomen

Ben iki defa kullandim ikisinde de sonuc alamadim. Hersey normal dendi. Ama hamile kalamiyorum. Izmir' de onerebileceginiz doktor var mi? Belirsiz infertilite icin

Ben iki defa kullandim ikisinde de sonuc alamadim. Hersey normal dendi. Ama hamile kalamiyorum. Izmir' de onerebileceginiz doktor var mi? Belirsiz infertilite icin
eşinize baktırdınız mı .siz tahliller ne aşamada rahim filmi çektirdiniz mi

KIZLAR BENDE YARIN DOKTORA GİDİCEM KLOMEN BİTTİ 13.GÜN GİDİCEM ADETİN ÜSTÜNE NORMALDE 14 GÜN ÇAGIRIRDI 13 GÜN ÇAGIRDI BAKALIM NE DURUMDAYIZ

KIZLAR BENDE YARIN DOKTORA GİDİCEM KLOMEN BİTTİ 13.GÜN GİDİCEM ADETİN ÜSTÜNE NORMALDE 14 GÜN ÇAGIRIRDI 13 GÜN ÇAGIRDI BAKALIM NE DURUMDAYIZ

Benide doktorum 12 ve 14. Gunlerde cagirdi normal olan o bnce

Peki hamile kalinca bazen az az agri gibi mi drsem bilmiyorum ama degisik bisey olmusmuyfu yumurtlama gunundrn snra
Canım ikizlerde hicbisi hissetmedim hamile değilim diyerek test yapmistm. Ağrılar ilerleyen günlerde oluyordu kasiklarim ağrıyordu

Hm ya benim cok kasik agrim var ondan sordm sagolasn
Ayaklarım çok usumustu ben normalde ocakta bile çorap giymem evde öyle dolaşırım ama Mayıs ayında ayaklarım döndü çorap üstüne patik üstüne terlik dolaşmıştım çok usumustu

Ayaklarım çok usumustu ben normalde ocakta bile çorap giymem evde öyle dolaşırım ama Mayıs ayında ayaklarım döndü çorap üstüne patik üstüne terlik dolaşmıştım çok usumustu

Bende byle bisey yok aksine sicak basio bazen de usuyorum dengesiz yani

Akıntılarım hiç bitmemişti krem gibi bir akintim olmuştu mesala. Klomen kullanmaya başladım çatlatma iğnesi derken hep akintim vardı hamileligimde de vardi

Akinti var ama yogun degil her zamanki gibi sadece kati biraz daha

eşinize baktırdınız mı .siz tahliller ne aşamada rahim filmi çektirdiniz mi

Rahim filmi cektirdim.Temiz. Esimin tahlili de normal cikti.Spermiyogram istediler sadece.Normal dendi. Ne yapabilirim bilmiyorum. Aklim cok karisti. Izmir'de doktor onerir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…