Süreci paylaşıyoruz ya olumu olumsuz sonucumuz ne oldu görelim.Takip ??
eşinize baktırdınız mı .siz tahliller ne aşamada rahim filmi çektirdiniz miBen iki defa kullandim ikisinde de sonuc alamadim. Hersey normal dendi. Ama hamile kalamiyorum. Izmir' de onerebileceginiz doktor var mi? Belirsiz infertilite icin
Süreci paylaşıyoruz ya olumu olumsuz sonucumuz ne oldu görelim.
KIZLAR BENDE YARIN DOKTORA GİDİCEM KLOMEN BİTTİ 13.GÜN GİDİCEM ADETİN ÜSTÜNE NORMALDE 14 GÜN ÇAGIRIRDI 13 GÜN ÇAGIRDI BAKALIM NE DURUMDAYIZ
Ben test yaptım negatif çıktı
Canım ikizlerde hicbisi hissetmedim hamile değilim diyerek test yapmistm. Ağrılar ilerleyen günlerde oluyordu kasiklarim ağrıyorduPeki hamile kalinca bazen az az agri gibi mi drsem bilmiyorum ama degisik bisey olmusmuyfu yumurtlama gunundrn snra
Sen çatlatma iğnesi kullandım mı adetin düzenli mi?duzenliyse adetini bekle benim 4 gün kala belli olmustuAdetine daha varsa gecince yapman gerekmiyor muydu
Öyle dayanamadım yaptım ben ne olacak halim bilmiyorum ama çok üzülüyorumAdetine daha varsa gecince yapman gerekmiyor muydu
Haber ver banaerken gebelik testi aldim bende yari yapacagim hayirlisi
tmm insHaber ver bana
Canım ikizlerde hicbisi hissetmedim hamile değilim diyerek test yapmistm. Ağrılar ilerleyen günlerde oluyordu kasiklarim ağrıyordu
Ayaklarım çok usumustu ben normalde ocakta bile çorap giymem evde öyle dolaşırım ama Mayıs ayında ayaklarım döndü çorap üstüne patik üstüne terlik dolaşmıştım çok usumustuHm ya benim cok kasik agrim var ondan sordm sagolasn
Akıntılarım hiç bitmemişti krem gibi bir akintim olmuştu mesala. Klomen kullanmaya başladım çatlatma iğnesi derken hep akintim vardı hamileligimde de vardiHm ya benim cok kasik agrim var ondan sordm sagolasn
Ayaklarım çok usumustu ben normalde ocakta bile çorap giymem evde öyle dolaşırım ama Mayıs ayında ayaklarım döndü çorap üstüne patik üstüne terlik dolaşmıştım çok usumustu
Akıntılarım hiç bitmemişti krem gibi bir akintim olmuştu mesala. Klomen kullanmaya başladım çatlatma iğnesi derken hep akintim vardı hamileligimde de vardi
eşinize baktırdınız mı .siz tahliller ne aşamada rahim filmi çektirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?