Klomen

Merhaba
Bende bu ay klomen kullandım doktora gitmedim doktora şehir dışına çıkcam gelemem dedim 14 gün ilişki olsun dedi şuan sağ kasığım çok ağırıyor solda arada tekliyor sizce ne oluyor adetime 6 gün var
canım ya yeni yumurtluyorsun ya da bebek tutunmuş olabilir ucu çok açık yani

Gercekten ne yapacagimi sasirdim umut edelim inanalim mi yoksa napalim insan bilrmiyo gervekten illaki dusunmeden de olmuyo ki
bende çok düşünüyorum kızlar kafamda planlar sürekli olursa şu olmazsa bu :KK14: biraz rahat olmaya çalışayım bari

Gercekten ne yapacagimi sasirdim umut edelim inanalim mi yoksa napalim insan bilrmiyo gervekten illaki dusunmeden de olmuyo ki
Kendine iş bul calismiyorsan. Hobi edin ben iğne oyası dikiş nakış yapıyorum çok rahatlatiyir hem zaman geciyir

bende çok düşünüyorum kızlar kafamda planlar sürekli olursa şu olmazsa bu :KK14: biraz rahat olmaya çalışayım bari
Ohoo daha dur bakalım hamile kalmakla iş bitmiyor sonrası daha sancili. Kese var mı bebek var mı kalbi atıyor mu sorun var mı düşer mi kötü bişi olur mu

Ohoo daha dur bakalım hamile kalmakla iş bitmiyor sonrası daha sancili. Kese var mı bebek var mı kalbi atıyor mu sorun var mı düşer mi kötü bişi olur mu
Bisiler yapın evde oturup düşünmeyin iş bulun arkadaşlarınıza gidin evi baştan aşağı temizleyin boş kalmayin

bende bu ay klomen kullandim ama dr 5 demis ben yanlislikla 10gun kullandim arti 2gun sonra gidince 11ml yumurta vardi dr 4gun sonra gel zamaninda gelnedigin gec kaldigin icin yumurta oluo catlamista olabilir gec olgunlasiyorda olabilir dedi ve soyledigi gun gittim dr 10gunluk izin almis ben şok kala kaldim oyle hicbirseyde ogrenemedim Allaha emanet bakalim benimde adetime 5gun var sizlerle ayni zamanlardayiz beraber hamile kaliriz ins.

bu arada nasip olirsa 3. istiyorum ben iki kizimdada ilk ay klomen tedavisiyle hamile kalmistim pkosum dr kontrolu olmadan hamile kalamiyorum

Maşallah biz daha birinciyi bekliyoruz İnşaAllah bu ay olur
rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ilk hamileligim ol.adan once bende cok cabaladim cok uzuldum agladim 3asilama 2tup ve 1dondurulmus tedavi sonrasinda hic beklemedigim anda baska dr giderek klomen tedavisiyle gebe kaldim rabbim tum isteyenlere nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin

rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ilk hamileligim ol.adan once bende cok cabaladim cok uzuldum agladim 3asilama 2tup ve 1dondurulmus tedavi sonrasinda hic beklemedigim anda baska dr giderek klomen tedavisiyle gebe kaldim rabbim tum isteyenlere nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin

Amin ecmain benim herşeyim normal ama olmuyor anlam veremiyorum işte bekliyorum hep herşeyde bir neden arıyor oldum göğüslerim ağırsa midem bulansa hamileyim falan diyorum sonra hep hüsran dua etmekten başka çarem yok

Amin ecmain benim herşeyim normal ama olmuyor anlam veremiyorum işte bekliyorum hep herşeyde bir neden arıyor oldum göğüslerim ağırsa midem bulansa hamileyim falan diyorum sonra hep hüsran dua etmekten başka çarem yok
vakti saati gelince hic belirtisiz bile gelir benim iki gebeligimdede hicbirsey hissetmemistim ille midebulantisi basdonmesi kokulara hassasiyet olacak diye bir sey yok canim

vakti saati gelince hic belirtisiz bile gelir benim iki gebeligimdede hicbirsey hissetmemistim ille midebulantisi basdonmesi kokulara hassasiyet olacak diye bir sey yok canim

İşte ben hep oraya yoruyorum aklım orda olduğu için öyle yorumluyorum

İşte ben hep oraya yoruyorum aklım orda olduğu için öyle yorumluyorum
cok kafana takma diyecegim ama bu laf cok klişe ve gereksiz fakat kendini oyalayacak baska seyler yapabilirsin hobi tarzi mesela zamanin nasil gectigini anlamazsin kendinide dinlemezsin fazla

cok kafana takma diyecegim ama bu laf cok klişe ve gereksiz fakat kendini oyalayacak baska seyler yapabilirsin hobi tarzi mesela zamanin nasil gectigini anlamazsin kendinide dinlemezsin fazla
Haklısın evde birşeyler yapıyorum kitap okuyorum İngilizce sözcükler ezberliyorum el işi yapıyorum ev temizliği yemek falan ama kayıyor işte napim

erken gebelik testi okudum simdi 3gun kala dene disari cikabilirsem yarin alip cuma gunu denemek istoyorum bende

O kadar test yaptım tekrar aynı duyguları yaşamak istemiyorum beklemeliyim bakalım adetim düzeli değil

Back