Canım moralini bozmak istemem ama klomeni ben bir ay kullandım iki yumurta olusmustu ovitrelle çatlatma iğnesi olmama ragmen yumurtanın biri catlamayarak kist oluştu ki daha önce adet duzensizligim yoktu gecikmeden dolayı çok heveslenmistim evde test yaptım çıkmadı kan testi yaptırdım orda da negatifti 4 gün doktora gittim kist oluşmuş o yüzden gecikmiş bunlarda olabiliyor ama inşallah hamissindir canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Canım ben de rahim filmi çekilmeden klomen kullandım. Bu ikinci ayım gene kullanıyorum. İçim de çok rahat. Bir doçent tanıdığımız var farklı şehirde sadece telefonla bilgi alıyorum o once klomen kullanmamı istedi. Bir Dr hastanın klomenle gebe kalabileceğini düsünüp verebilir. Rahim filminin de klomenin de kendine göre zararları var tabiki. Bende kist yapamadı sende yaptı. Hsg de bende birsey yapmaz sende belki tüpe bile zarar verir olur mu olur. once dısardan sonra icerden müdehale gerekir. Tüplerinin icine girilmesi mi yoksa bir aylığına hormonlarının değişmesi mi sence daha büyük bir işlem? Once hgs yada klomen farketmez Dr un tarzına gore ikisi de yapılabilir. Ama genelde once hgs yapıyor Dr cünkü tüp tıkalıysa hastayla bosuna ilgilenmiş oluyor hastayla. Bu arada benim de sadece progesteron düsük. Diğer bütün hormonlar normal. Benim bu ay bebişim gelir inşallah ama gelmezse ben de hsg ye gitcemBen kullandım rahim filmi olmadan sadece bir ay doktor yüzünden bir daha gitmedim yanlismis rahim filminden önce kullanmak benim hormonlarim falan normaldir klomen gibi ilaçlar tamamen hormon yüklemsi diyorlar eğer zaten tüpler tikaliysa klomen hiç bir işe yaramıyor bende de kist oluşmuştu çatlatma iğnesi ne rağmen doktor da yeterince açıklama yapmadı Yasmin verdi kist için özele gidiyordum araştırma ya gitmemi tavsiye edenler oldu bu ay bı macun kullandım ilaç falan kullanmadım daha da regl olmadım ikinci gün bugün eğer olursam araştırmaya gidicem canım ben sıkıntı çektim yani adet düzenim bozuldu tamamen düzgün olmasına rağmen
ilişki tarihi banada verdi iğneden sonra ama ilişkiden sonra gel demedi hatta sordum catlasa göremem dedi ama çatlamaya haliyle gözükür kistin gözüktüğü gibi benim doktorum biraz değişikti o yüzden gitmedim zaten kistten sonra çünkü bana herşey normal dedi ve hsg cektirmeden ilaca başladı belki ilaçtan önce yumurtam oluşuyordu ve ilaca gerek bile yoktu ben doktordan memnun değildim zaten ama seninki çağırmış ilişkiden sonra çatlaması gorurduPeki birsey soracagim doktorunuz yumurta takibi yapmış miydi ? Benim doktorum iliski tarihi verdi sonra iliskiden 2 gun sonra tekrar çağırıp bakmışti. Yani yumurtalar çatlamasaydi ovulasyon geçtikten sonra gittigim icin görünmez miydi acaba ? Onu merak ediyorum.
Bende sosyal medyadan bir kaç doktor ve ebeyle görüştüm hepside önce hsg dediler o yüzden öyle düşündüm bide doktordan memnun değildim çünkü bilgi vermiyordu yeterince yani kist olduğunda bile adetim gecikti bundan dolayı mı dedim sadece olabilir dedi Yasmin verip gönderdi özel olduğu için guvenemedim birazda tavsiye aldığım kişiler birde araştırmaya git dediler bu ayda olmazsa öyle yapmayı düşünüyorum nasip tabi sizin dediginizde doğru hsg de zarar verebilir ama herşey Allah tan vakti zamanında verir inşallah Rabbim hepimizeCanım ben de rahim filmi çekilmeden klomen kullandım. Bu ikinci ayım gene kullanıyorum. İçim de çok rahat. Bir doçent tanıdığımız var farklı şehirde sadece telefonla bilgi alıyorum o once klomen kullanmamı istedi. Bir Dr hastanın klomenle gebe kalabileceğini düsünüp verebilir. Rahim filminin de klomenin de kendine göre zararları var tabiki. Bende kist yapamadı sende yaptı. Hsg de bende birsey yapmaz sende belki tüpe bile zarar verir olur mu olur. once dısardan sonra icerden müdehale gerekir. Tüplerinin icine girilmesi mi yoksa bir aylığına hormonlarının değişmesi mi sence daha büyük bir işlem? Once hgs yada klomen farketmez Dr un tarzına gore ikisi de yapılabilir. Ama genelde once hgs yapıyor Dr cünkü tüp tıkalıysa hastayla bosuna ilgilenmiş oluyor hastayla. Bu arada benim de sadece progesteron düsük. Diğer bütün hormonlar normal. Benim bu ay bebişim gelir inşallah ama gelmezse ben de hsg ye gitcem
Bizde bir buçuk yıldır bekliyoruz canım nasip belki vakti zamanı vardır hayırlısı olsun hakkimizdaBu arada amin inşallah canim. Rabbim hicbirimizin kucağını boş bırakmasın. Neredeyse 1 sene olacak bekliyoruz biz.
Bende bir buçuk yıl evliyim.Bizde bir buçuk yıldır bekliyoruz canım nasip belki vakti zamanı vardır hayırlısı olsun hakkimizda
Klomen işin kolay yolu. Bir iki ay denenip olursa ne ala olmazsa hsg vs bi ton işlem. Benim daha deneyeli bir yıl olmadı o yüzden iki ay klomen denedikten sonra hsg için 4-5 ay beklememi öneriyor Drlar yani klomen icin bir yıl dolsun falan demeyenler hsg için asla olmaz boşuna gircez tüplere dediler. Coğu Dr klomen ver kontrolr iie çağır vs bunla uğraşmak istemiyor once hsg ile bakıp tıkalılık var mı yok mu bakmak istiyorlar. Bir de Dr lar performans sistemi üzerinden döner sermaye alıyorlar ve Muayene Dr için 50puan getiriyorsa hsg 2000-3000 puan haliyle puanı yüksek işlem girişi yapmak istiyorlar. Dr değiştirme sebebin klomen olmasın bence. İcine sinmediyse ayrı tabi canım. İnşallah tez zamanda bebişleri kucağımıza alır da kurtuluruz bu hastane işlerindenBende sosyal medyadan bir kaç doktor ve ebeyle görüştüm hepside önce hsg dediler o yüzden öyle düşündüm bide doktordan memnun değildim çünkü bilgi vermiyordu yeterince yani kist olduğunda bile adetim gecikti bundan dolayı mı dedim sadece olabilir dedi Yasmin verip gönderdi özel olduğu için guvenemedim birazda tavsiye aldığım kişiler birde araştırmaya git dediler bu ayda olmazsa öyle yapmayı düşünüyorum nasip tabi sizin dediginizde doğru hsg de zarar verebilir ama herşey Allah tan vakti zamanında verir inşallah Rabbim hepimize
Benim bir yıldan fazla oldu isteyebilir ve olmayalım klomenle vakit kaybetmek istemiyorum artık doktor da içime sinmedi klomende basit yolsa basit yol tüp tıkalı olup sperm ulasmiyorsa iki üç ay klomenle uğraşamam ne varsa çıksın diye düşünüyorum benKlomen işin kolay yolu. Bir iki ay denenip olursa ne ala olmazsa hsg vs bi ton işlem. Benim daha deneyeli bir yıl olmadı o yüzden iki ay klomen denedikten sonra hsg için 4-5 ay beklememi öneriyor Drlar yani klomen icin bir yıl dolsun falan demeyenler hsg için asla olmaz boşuna gircez tüplere dediler. Coğu Dr klomen ver kontrolr iie çağır vs bunla uğraşmak istemiyor once hsg ile bakıp tıkalılık var mı yok mu bakmak istiyorlar. Bir de Dr lar performans sistemi üzerinden döner sermaye alıyorlar ve Muayene Dr için 50puan getiriyorsa hsg 2000-3000 puan haliyle puanı yüksek işlem girişi yapmak istiyorlar. Dr değiştirme sebebin klomen olmasın bence. İcine sinmediyse ayrı tabi canım. İnşallah tez zamanda bebişleri kucağımıza alır da kurtuluruz bu hastane işlerinden
Bizde bir buçuk yıldır bekliyoruz canım nasip belki vakti zamanı vardır hayırlısı olsun hakkimizda
BKlomeni ilk kez kullanmistm. Bu ayda olmadi malesefhic gecikmeyen reglim 3 gün gecikince umitlenmistim.
Canim benim doktorumda reglin 5.günü baslatti. Gunde 2 tane olmak uzere 5 gün içtim. Benim regl zaten 9 gün sürdüğünden birmeden içmiş oldum.B
Kızlar aranıza yeni katılıyorum 2.5 senedir evliyim 1.5 senedir korunmuyorym hiç sorun yok eşim ve bende ben ikinci kez klomen kullanıcam birincide olmadı ama gecenkinde doktorum farklıydı klomene 3.gün baslamıstım şimdiki doktorum ise ptesi basla dedi yani adetimin 6.günü oluyo yani adetim bitmiş oluyor acaba doktoru adeti bittikten sonra klomene basla diyen oldumu yada kacıncı gün klomene basladı buz?
Ya bu ay olur inşallah her ay ümitlenip olmadığını görünce insan üzülüyor gercekten. Sende üzülme canım inşallah olur herşey olacağına varır vardır bunda da bi hayır diyorum yani. Çok okudum klomen kullanıp da hamile kalan inşallah işe yararlarCanim benim doktorumda reglin 5.günü baslatti. Gunde 2 tane olmak uzere 5 gün içtim. Benim regl zaten 9 gün sürdüğünden birmeden içmiş oldum.
Bence bi test yapmalısın evde :))Arkadaşlar iğneden sonra 20 gün oldu bugün test yapmamıştım gelen giden yoktu saat 3 te şeffaf akıntı geldi yoğun bi şekilde sonrada sütlü kahve rengi akıntı geldi şimdide bayakahverengi akıntım var sizce adet mi oluyom döllenme olduda tutunamadı mı ne diyosunz
Ümit varmı sence cnmBence bi test yapmalısın evde :))
Canım ben birkaç kere duymuştum gebelik de lekelenme yasayan insanlar var ama adet de olabilirsin en iyisi mi sen evde bi test yap baktın silik o zaman kanda yaptırırsın en azından için rahatlarÜmit varmı sence cnm
Tmm inşaĺah yarın yapayım hayırlısı neyse o olur inşallahCanım ben birkaç kere duymuştum gebelik de lekelenme yasayan insanlar var ama adet de olabilirsin en iyisi mi sen evde bi test yap baktın silik o zaman kanda yaptırırsın en azından için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?