Klomen

Olabilir canim. Dogustan olan insan bile var yani. Ben crkildim temiz ckti. Cok sukur

benimde sag tupumde yapisiklik varmis biraz apandistten oldu benim ama dogustanda olabiliyor

İnsallah bende de yoktur ya daha doktorum istemedi ama gecen ay yumurtam gelisti catladi gebelik olusmadi bu ayda yumurta gelismedi zaten insanin aklina geliyor

İnsallah bende de yoktur ya daha doktorum istemedi ama gecen ay yumurtam gelisti catladi gebelik olusmadi bu ayda yumurta gelismedi zaten insanin aklina geliyor
Valla benimde ilk ay oldu gelisti. Ikinci ay hc olmadi rahim filmide cektrdm benim pek alakam yok ama belki senin olabilir cektr bence

H Hatticeee32 sen ne yaotin ins olumlu haber vardir yumoslardan
Canım geçen salı hiç yumurta yoktu çok umutsuz ve üzgündum. Pazar gün akşam aşırı kasık ve bel ağrım oldu adetim gelecek sandım camasirimda beyaz kokusuz krem gibi akıntı vardı heralde yumurta catladi dedim o günü degerlendrdik. Dün tekrar gittim doktora sıvı görünüyor yumurtan çatlamış olabilir cuma progesteron hormonuna bakalım dedi. Küçükte olsa umut var dedi o umut bana yetti. Senden naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…