- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
benimde sag tupumde yapisiklik varmis biraz apandistten oldu benim ama dogustanda olabiliyorArkadaslar aranizda ragim filmi crkilen var mi acaba operasyon gecirmesekte tup tikali olabilir mi ki
Olabilir canim. Dogustan olan insan bile var yani. Ben crkildim temiz ckti. Cok sukur
benimde sag tupumde yapisiklik varmis biraz apandistten oldu benim ama dogustanda olabiliyor
Valla benimde ilk ay oldu gelisti. Ikinci ay hc olmadi rahim filmide cektrdm benim pek alakam yok ama belki senin olabilir cektr benceİnsallah bende de yoktur ya daha doktorum istemedi ama gecen ay yumurtam gelisti catladi gebelik olusmadi bu ayda yumurta gelismedi zaten insanin aklina geliyor
Valla benimde ilk ay oldu gelisti. Ikinci ay hc olmadi rahim filmide cektrdm benim pek alakam yok ama belki senin olabilir cektr bence
Filmden sonrami.Peki cok akintiniz oluyo mu
Filmden sonrami.
Canim benim beyaz akintim oluyo normalde. Ama ilk ay klomenle yumurtalyinca akintim olmustuYok normalde
Canim bu konuyla bi fikrim yok amh degeri bendendr istemedi ne oluyokiBirde amh degeri nedir doktor benden istemedi hic ole bisey
Canim benim beyaz akintim oluyo normalde. Ama ilk ay klomenle yumurtalyinca akintim olmustu
Canim bu konuyla bi fikrim yok amh degeri bendendr istemedi ne oluyoki
Yumurtalama tembelligi var canim bende. Malezef. Szde ne var acabaC Cennet Annesi sende ne sorun var canim
Bosver ya doktor gerek duysa isterdi zatenBenimde oyle oluyor gene akintim var ama su gbi resmen
Bilmiyorum ki bende ilk defa bi yorumda okudum ama anlamadim ne demek
Yumurtalama tembelligi var canim bende. Malezef. Szde ne var acaba
Canim su gbiyse yapiskanlikta varsa biraz jel gbiyse yumurtalma akintisidr oBenimde oyle oluyor gene akintim var ama su gbi resmen
Bilmiyorum ki bende ilk defa bi yorumda okudum ama anlamadim ne demek
beninde bugece catlama olacak fikkat ettim bugun su gibi bendede akinti var ama yapiskanligina bakmadimCanim su gbiyse yapiskanlikta varsa biraz jel gbiyse yumurtalma akintisidr o
Insallah catkar canim insallah hamile kalirsinbeninde bugece catlama olacak fikkat ettim bugun su gibi bendede akinti var ama yapiskanligina bakmadim
Canım geçen salı hiç yumurta yoktu çok umutsuz ve üzgündum. Pazar gün akşam aşırı kasık ve bel ağrım oldu adetim gelecek sandım camasirimda beyaz kokusuz krem gibi akıntı vardı heralde yumurta catladi dedim o günü degerlendrdik. Dün tekrar gittim doktora sıvı görünüyor yumurtan çatlamış olabilir cuma progesteron hormonuna bakalım dedi. Küçükte olsa umut var dedi o umut bana yetti. Senden naberH Hatticeee32 sen ne yaotin ins olumlu haber vardir yumoslardan
Şuanda kasık ağrım ve su gibi akintim varH Hatticeee32 sen ne yaotin ins olumlu haber vardir yumoslardan
Su gibi ama oyle uzama felan yokCanim su gbiyse yapiskanlikta varsa biraz jel gbiyse yumurtalma akintisidr o
Şuanda kasık ağrım ve su gibi akintim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?