Öyle. . Haber veririm sende verAynı durumdayız canım yarın haberini bekliyorum zaman geçmiyor bi türlü
Hüsraaan feryat figan kalbimÖyle. . Haber veririm sende verHakkımızda en hayırlısı olsun
Bi kötü haber de benden öyleyse. Yumurta kendiliğinden çatlamış. İğneye gerek yok artık dedi. Kaçırdık.Hüsraaan feryat figan kalbimYeni geldim doktordan 12mm hala hiç büyümemiş. Doktor regli bile olmayabilirsin diye söktürücü verdi. Gelecek ay dozu arttırarak tekrar klomen tedavisi yapacak. Ve bana hayıt tohumuyla civanperçemi önerdi bol bol da incir ye dedi. Sen ne yaptın ?
Neden üzülüyorsun ki yumurtan çatladıysa kanalda bekliyor demek ki 24 saati doldurmadan döllenir belki. Kendiliğinden çatlaması da güzel bişey değerlendirmelisin inşallah kendinliğinden tutar hayırlı haberini bekliyorumBi kötü haber de benden öyleyse. Yumurta kendiliğinden çatlamış. İğneye gerek yok artık dedi. Kaçırdık.Bu ay aşılama da iptal yani. Kendiliğinden çatladığı için. Kendiniz deneyin bu sefer. Olmazsa bir sonraki adetine gel tekrar başlayalım dedi
İnşallah öyle olur. Dr kontrolünden çıktığı için üzüldüm. Kim bilir ne zaman çatladı. Yakaladık mı yakalamadık mı. NasipNeden üzülüyorsun ki yumurtan çatladıysa kanalda bekliyor demek ki 24 saati doldurmadan döllenir belki. Kendiliğinden çatlaması da güzel bişey değerlendirmelisin inşallah kendinliğinden tutar hayırlı haberini bekliyorum
İnşallah yakalarsınız hem spermin 72 saate kadar yaşadığını düşünürsek umudunu sakın kaybetmeİnşallah öyle olur. Dr kontrolünden çıktığı için üzüldüm. Kim bilir ne zaman çatladı. Yakaladık mı yakalamadık mı. Nasip
İnşallah canım benim ❤ güzel haberler alalım artıkİnşallah yakalarsınız hem spermin 72 saate kadar yaşadığını düşünürsek umudunu sakın kaybetme
Ya en büyük korkum oBi kötü haber de benden öyleyse. Yumurta kendiliğinden çatlamış. İğneye gerek yok artık dedi. Kaçırdık.Bu ay aşılama da iptal yani. Kendiliğinden çatladığı için. Kendiniz deneyin bu sefer. Olmazsa bir sonraki adetine gel tekrar başlayalım dedi
Kesinlikle. Boşuna mı içtim o ilaçları diyorum. Klomen ayrı. Rahim duvarı kalınlaşsın diye ayrı. Kan pıhtısı yapmasın diye bu ilaçlar önlem için ayrı hap.. Nasip. Cinsel perhizde bulanmadık biz. Adetten sonra gün aşırı ilişki. Dr çatladığını görünce ilişkiye giriyorsunuz dimi dedi. Evet dedim. Tamam bugün de girin dedi. Gelecek ay yine böyle olmayacağı ne malum. UmutsuzumYa en büyük korkum oüzüldüm senin adına gercekten büyük hayallerle alıyoruz o ilacları.. acaba o ilacları icerken ovulasyon testine devam etsen bilebilir miydin? Bir de diyolar ki asılamadan önce cinsel perhiz oyüzden ilişki de yaşayamıyoruz
Cok sacma yaa kontrole nezaman gittin catlamadan önceKesinlikle. Boşuna mı içtim o ilaçları diyorum. Klomen ayrı. Rahim duvarı kalınlaşsın diye ayrı. Kan pıhtısı yapmasın diye bu ilaçlar önlem için ayrı hap.. Nasip. Cinsel perhizde bulanmadık biz. Adetten sonra gün aşırı ilişki. Dr çatladığını görünce ilişkiye giriyorsunuz dimi dedi. Evet dedim. Tamam bugün de girin dedi. Gelecek ay yine böyle olmayacağı ne malum. Umutsuzum
2 gün önce gitmiştimCok sacma yaa kontrole nezaman gittin catlamadan önce
Peki boyutu neydi yazık günah onca ilac icirip kacırdık bu ay demek2 gün önce gitmiştim
14 mm. Kontrol günü 18 mm olur. Ertesi günde çatlatırız 20 mm gibi demişti. Cumartesi sabah gitmiştim Dr a. Pazar akşamı çatladığını hissettim. Pazartesi sabah Dr çatlamış dedi. ..Peki boyutu neydi yazık günah onca ilac icirip kacırdık bu ay demek
Ben ovulasyon testi kullanmayı düsünüyorum yumurta büyütülürken kacırmayı engelleyebiliriz böyle14 mm. Kontrol günü 18 mm olur. Ertesi günde çatlatırız 20 mm gibi demişti. Cumartesi sabah gitmiştim Dr a. Pazar akşamı çatladığını hissettim. Pazartesi sabah Dr çatlamış dedi. ..
Evet aslında o da mantıklı. İnternetten toplu alındığında uyguna da gelmiş oluyor.Ben ovulasyon testi kullanmayı düsünüyorum yumurta büyütülürken kacırmayı engelleyebiliriz böyle
Hiç bir yan etkisini görmedim ve 2. Ay bir sabah bir aksam kulla dün ve su an hamileyim çok şükür rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinKlomene yeni baslicak arkadaslar var mi.
Bide herhangi bise oluyor mu agri gibi falan kullanan biri soleyebilir mi
Doktorun neden çağırmış ?Kızlar klomen den sonra ovitrelle oldum doktor iğneden bir hafta sonra kontrole cagırdı ne için çağrmıs olabilir acaba bu süreci yasayan anlatabilir mi
Yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına baktı.Bende
Doktorun neden çağırmış ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?