Tamam Canim birbirimizi haberdar edelim ama ben kan testi yapmam sanırım idrar testinde çıkmayınca olmuyo zaten genelde :/Adet tarihin gecene kadar bekle canm sende.muhtemel seninle tarihlerimiz ayniydi 16 17 sine kadar bekleyelim kan testi icin.erken yaparsan test soyle bana da mutlaka rabbim nasip etsin ins hayirlisiyla isteyen herkese artık hyal kirikkigi yasamayalim
Yaparlar Canim ama kadın doğumdan onay Alman gerekir sanırım özelde direk yapıyolar ama ikisindede olurCanım öyle umut ediyorum ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz kavusuruz bebislere bir de progesteron testini nasıl yaptırıyoruz devlet hastanesinde yapıyorlar mı
Bulunduğum yerde malesef özel hastane yok adeti beklemek zorunda devlet hastanesi de tıklım tiklimYaparlar Canim ama kadın doğumdan onay Alman gerekir sanırım özelde direk yapıyolar ama ikisindede olur
Anladım Canim kaç gün var adetineBulunduğum yerde malesef özel hastane yok adeti beklemek zorunda devlet hastanesi de tıklım tiklim
Hayır canım normalde 14 15 güne yumurtalar gelisiyormus sanırım ben temmuzun 17 'sinde adet gördüm 21 temmuzda klomene basladim 2 agustosta da progestana başladım bu ilaçları kullanarak muhtemelen normal adet tarihinde olmam gerek benim adetlerim normalde düzensiz ama bu ay klomen kullandığım için öyle olması gerek diye düşünüyorumTam anlamadim yani 30 gunde 1 adet oluyorsunuz klomenle yumurtlama 17sindemi oluyor sizde?
17 'sinde felan test yapmayı düşünüyorum tam adet tarihimi kestiremiyorum düzensiz normalde canimAnladım Canim kaç gün var adetine
İnsaAllah hamilesindirde olmazsın Canim Allah tüm isteyenlere versin17 'sinde felan test yapmayı düşünüyorum tam adet tarihimi kestiremiyorum düzensiz normalde canim
benim kırmızılar geliyo bugün canım hafiften başladı lekelenme bu ayda olmadı yaniTamam Canim birbirimizi haberdar edelim ama ben kan testi yapmam sanırım idrar testinde çıkmayınca olmuyo zaten genelde :/
Evet Canim bu ayda devam etmek istiyorum ilk ayimdi bakalım benim kırmızılar ne Zaman gelicek sende üzülme sakin mutlaka Bi Zamani var insaAllah yakın Zaman'da sende anne olucaksınbenim kırmızılar geliyo bugün canım hafiften başladı lekelenme bu ayda olmadı yaniöğleden sora dr u arayıp cumartesiye randevu alıcam.siz çocuk çalışmalarına devam mı?
bizim çalışmalar bitmişti en son dün akşam oldu ki genelde benim öyle oluyo adet in yaklaşan dönemlerinde birliktelikten sonraki gün olucaksam adet oluyorum hemen direndim ama olmadı kırmızılarla başbaşayım.kısmet bakalım c.tesi ne dicek doktor tamamı devammı konuşçam detaylı bundan sonrası nasıl olcak diye. ay valla canım burnumda artık ne mübarekmiş arkadaş yok yok yokEvet Canim bu ayda devam etmek istiyorum ilk ayimdi bakalım benim kırmızılar ne Zaman gelicek sende üzülme sakin mutlaka Bi Zamani var insaAllah yakın Zaman'da sende anne olucaksın
Aynen bende artık öyle düşünmeye başladım biyerde yalnıs yapıyoruz sanırım aslında ben bu ay rahim filmi çekinmek istiyorum ama hic cesaretim yok tüplerimmi tıkalı acaba die düşünüyorum artıkbizim çalışmalar bitmişti en son dün akşam oldu ki genelde benim öyle oluyo adet in yaklaşan dönemlerinde birliktelikten sonraki gün olucaksam adet oluyorum hemen direndim ama olmadı kırmızılarla başbaşayım.kısmet bakalım c.tesi ne dicek doktor tamamı devammı konuşçam detaylı bundan sonrası nasıl olcak diye. ay valla canım burnumda artık ne mübarekmiş arkadaş yok yok yoknerde yanlış yapıoz bilmem tutturamadık bi
banada dr söyledi ama çok korkuyorum o yüzden çektirmedim.bu defa yine söylermi bilmiyorum.ben daha öncede söyledim 1 kızım var tıkalı olsaydı o olmazdı yada başka bişe olsaydı olmazdı diyorum sürekli. genelde olurmuş böyle sebepsiz kısırlık durumları.özelliklede 2.çocuklarda görülüyormuşAynen bende artık öyle düşünmeye başladım biyerde yalnıs yapıyoruz sanırım aslında ben bu ay rahim filmi çekinmek istiyorum ama hic cesaretim yok tüplerimmi tıkalı acaba die düşünüyorum artık
Ne güzel Canım kızın var çocuğun oluyo ben hıc hamile kalamıyorum :/banada dr söyledi ama çok korkuyorum o yüzden çektirmedim.bu defa yine söylermi bilmiyorum.ben daha öncede söyledim 1 kızım var tıkalı olsaydı o olmazdı yada başka bişe olsaydı olmazdı diyorum sürekli. genelde olurmuş böyle sebepsiz kısırlık durumları.özelliklede 2.çocuklarda görülüyormuş
dr değiştirsen canım yada film çektirmek işe yararmı açıklama yapmışmıydı doktorun sebebiniNe güzel Canım kızın var çocuğun oluyo ben hıc hamile kalamıyorum :/
Değiştirdim Canım 3. Doktorum bu sebep yok ama neden olmuyo bilmiyorum çok üzülüyorum bekliyorum her ay bi umutla ama her ay hüsran malesefdr değiştirsen canım yada film çektirmek işe yararmı açıklama yapmışmıydı doktorun sebebini
benim hüsranlar yerini artık değğişik duygulara bıraktı ilk defa bu ay ağlamıyorum ama kesin bi yerde yanlışımız var :) daha öncede söylemiştim ya artık görev olarak yapıştı üzerimizeDeğiştirdim Canım 3. Doktorum bu sebep yok ama neden olmuyo bilmiyorum çok üzülüyorum bekliyorum her ay bi umutla ama her ay hüsran malesef
Evet kesinlikle afedersin ama artık birlikte olurken bile sıkıcı gelmeye başladı zor oluyo yanı aslında en güzeli Akısına bırakmak ama öylede ne Zaman olucağı belli değil arada kalıyo insan :)benim hüsranlar yerini artık değğişik duygulara bıraktı ilk defa bu ay ağlamıyorum ama kesin bi yerde yanlışımız var :) daha öncede söylemiştim ya artık görev olarak yapıştı üzerimize
cumartesi bixzim için akkoyun karakoyun olayı olur sanrım artık ya biter tedavi yada son kez denenir doktora bağlı tamamen sanırım dönüm noktasındayım. inş eskisi gibi üzülmem bundan sonrasında artık aşıltım greçi kırmızılarıda gülerek karışlıyorumEvet kesinlikle afedersin ama artık birlikte olurken bile sıkıcı gelmeye başladı zor oluyo yanı aslında en güzeli Akısına bırakmak ama öylede ne Zaman olucağı belli değil arada kalıyo insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?