Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam Canim birbirimizi haberdar edelim ama ben kan testi yapmam sanırım idrar testinde çıkmayınca olmuyo zaten genelde :/

Canım öyle umut ediyorum ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz kavusuruz bebislere bir de progesteron testini nasıl yaptırıyoruz devlet hastanesinde yapıyorlar mı
Yaparlar Canim ama kadın doğumdan onay Alman gerekir sanırım özelde direk yapıyolar ama ikisindede olur

Tam anlamadim yani 30 gunde 1 adet oluyorsunuz klomenle yumurtlama 17sindemi oluyor sizde?
Hayır canım normalde 14 15 güne yumurtalar gelisiyormus sanırım ben temmuzun 17 'sinde adet gördüm 21 temmuzda klomene basladim 2 agustosta da progestana başladım bu ilaçları kullanarak muhtemelen normal adet tarihinde olmam gerek benim adetlerim normalde düzensiz ama bu ay klomen kullandığım için öyle olması gerek diye düşünüyorum

Tamam Canim birbirimizi haberdar edelim ama ben kan testi yapmam sanırım idrar testinde çıkmayınca olmuyo zaten genelde :/
benim kırmızılar geliyo bugün canım hafiften başladı lekelenme bu ayda olmadı yani öğleden sora dr u arayıp cumartesiye randevu alıcam.siz çocuk çalışmalarına devam mı?

benim kırmızılar geliyo bugün canım hafiften başladı lekelenme bu ayda olmadı yani öğleden sora dr u arayıp cumartesiye randevu alıcam.siz çocuk çalışmalarına devam mı?
Evet Canim bu ayda devam etmek istiyorum ilk ayimdi bakalım benim kırmızılar ne Zaman gelicek sende üzülme sakin mutlaka Bi Zamani var insaAllah yakın Zaman'da sende anne olucaksın

Evet Canim bu ayda devam etmek istiyorum ilk ayimdi bakalım benim kırmızılar ne Zaman gelicek sende üzülme sakin mutlaka Bi Zamani var insaAllah yakın Zaman'da sende anne olucaksın
bizim çalışmalar bitmişti en son dün akşam oldu ki genelde benim öyle oluyo adet in yaklaşan dönemlerinde birliktelikten sonraki gün olucaksam adet oluyorum hemen direndim ama olmadı kırmızılarla başbaşayım.kısmet bakalım c.tesi ne dicek doktor tamamı devammı konuşçam detaylı bundan sonrası nasıl olcak diye. ay valla canım burnumda artık ne mübarekmiş arkadaş yok yok yok nerde yanlış yapıoz bilmem tutturamadık bi

Aynen bende artık öyle düşünmeye başladım biyerde yalnıs yapıyoruz sanırım aslında ben bu ay rahim filmi çekinmek istiyorum ama hic cesaretim yok tüplerimmi tıkalı acaba die düşünüyorum artık

banada dr söyledi ama çok korkuyorum o yüzden çektirmedim.bu defa yine söylermi bilmiyorum.ben daha öncede söyledim 1 kızım var tıkalı olsaydı o olmazdı yada başka bişe olsaydı olmazdı diyorum sürekli. genelde olurmuş böyle sebepsiz kısırlık durumları.özelliklede 2.çocuklarda görülüyormuş

Ne güzel Canım kızın var çocuğun oluyo ben hıc hamile kalamıyorum :/

dün ilk klomen ilacımı almış bulunuyorum. hadi hayırlısı bakalım bıraz korkuyorum iğne felan demedi gerci ama nolcak bilmiyorum. 14.gün dr. gidicem :S Allah yardımcınız olsun

Değiştirdim Canım 3. Doktorum bu sebep yok ama neden olmuyo bilmiyorum çok üzülüyorum bekliyorum her ay bi umutla ama her ay hüsran malesef
benim hüsranlar yerini artık değğişik duygulara bıraktı ilk defa bu ay ağlamıyorum ama kesin bi yerde yanlışımız var :) daha öncede söylemiştim ya artık görev olarak yapıştı üzerimize

Evet kesinlikle afedersin ama artık birlikte olurken bile sıkıcı gelmeye başladı zor oluyo yanı aslında en güzeli Akısına bırakmak ama öylede ne Zaman olucağı belli değil arada kalıyo insan :)

Evet kesinlikle afedersin ama artık birlikte olurken bile sıkıcı gelmeye başladı zor oluyo yanı aslında en güzeli Akısına bırakmak ama öylede ne Zaman olucağı belli değil arada kalıyo insan :)
cumartesi bixzim için akkoyun karakoyun olayı olur sanrım artık ya biter tedavi yada son kez denenir doktora bağlı tamamen sanırım dönüm noktasındayım. inş eskisi gibi üzülmem bundan sonrasında artık aşıltım greçi kırmızılarıda gülerek karışlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…