Klomen yerine neden Femara verilmiyor.

Femara kullananlar kaçıncı denemede hamile kaldınız

• 3• ay

OY: 0 0,0%
  • 4 ve sonrası

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
kuzum ben dayanamadim ya 4. gün bugün test aldimnyaaptm daha doğrusu kayinvalidem i doktora gotrdum ilaç alırken kendimi test alırken buldum ya ve bu şekilde cıktı yaniki yapmayacaktım ama dayanamadimmm baya silik cıktı ama canm geçen ay 5. gün yaptım çok koyuydu

Canım yaa bu kadar da acele edilmezki :) inan ki yoruma kapalı bi durum sende biliyorsun ki çok erken henüz rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım yaa bu kadar da acele edilmezki :) inan ki yoruma kapalı bi durum sende biliyorsun ki çok erken henüz rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kuzum tabiki şuan bebek yoktur onun bilincindeyim ama dayanamadim geçen ay daha koyuydu demekki bu ay cabuk atiyot vücuttan hcgyi

Kuzum tabiki şuan bebek yoktur onun bilincindeyim ama dayanamadim geçen ay daha koyuydu demekki bu ay cabuk atiyot vücuttan hcgyiEki Görüntüle 2203663
evet bi cok iyi bisey bence cabuk atiyor olmasi demekki asagi yuksri 10.11. gunlerde pozitif cikarsa kesine yakin olur. negatifse zaten adet sonrasini bekleyene kadar umidi yitirmemek lazjm biliyorsun. hayirlisi olsun insallah artik test yapip kendine stres yukleme bebehin seninledir jnsallah

canım sanada geçmiş olsun.insallh tez zamanda tekrar sağlıklı gebelik oluşur.

senin simdi bugun 5. gun degilmi ? takip ediyorum seni :) guzel haber almadsn birakmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…