- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Inşallah canım yaa aşılama için doktorum sanırım ikisini birden verdi inşallah da faydası oluraaa ikisine birden mi basladilar. senin sonuclsrini cok.merak ediyorum femara ve igne kullanana duymamistim hic ama femara keisnlikle yumurta kalitesini artiran bise gonal f de cogaltirsa olgun ve guzel yumurtalarla cok kklay olabilir hamilelik.
olur bence bir onceko bebegimde gonal f kullanmistim bende ise yaradi bu ay sadece femara kullandim yine ise yaradi tutup tutmadigini gorevegim ama kl9mem falan hikaye onuda kullanmistim cunku kac ay cok iyi yumurtalar yapiyorInşallah canım yaa aşılama için doktorum sanırım ikisini birden verdi inşallah da faydası olur
Inşallah sen çatlatma iğnesi mi vuruldun canim bu ayolur bence bir onceko bebegimde gonal f kullanmistim bende ise yaradi bu ay sadece femara kullandim yine ise yaradi tutup tutmadigini gorevegim ama kl9mem falan hikaye onuda kullanmistim cunku kac ay cok iyi yumurtalar yapiyor
Ayy ne güzell Rabbim inşallah banada gösterir pozitifi..Zaten benim sadece bir yumurta çıkıyor oda istenilen kalitede degil..İnsallh her şey guzel olur.femra yujurtanin kalitesini artiran bisey kesinljkle eger olmazsa kullan bencede. ama yumurta sayiliyla alakasi yok o islerin tek yumurtayla hamile kalan bir suru insan var.. ki isin dogasida aslinda o. ilk bebegimde asilama olmustjm igne arti catlatma ignesi 8 olgun yumurta olsu doktor korktu hatta yaomayalim dedi arkadasimds gozumu kararttim 1 tanesi tuttu.
evet benim bugun ignenin 8. gunu 14. gun dogumgunum bakarsin hediye gelir bana :) ben ikinci icin ugrasiyorum hayirlisiInşallah sen çatlatma iğnesi mi vuruldun canim bu ay
Ayy inşallah yaa ilk iğne mi buevet benim bugun ignenin 8. gunu 14. gun dogumgunum bakarsin hediye gelir bana :) ben ikinci icin ugrasiyorum hayirlisi
Benim ilk gebeliğimde de akıntım çok olmuştu inşallah yerini temizliyordurilk bu evet akintim artti bu arada baskada belirtim yok
adetten 2 gun sonra derken lac gun suruyor adetin 8 gun falan suruyorsa olabilir erken yumurtlama bilemedimkizlar adetten iki gün sonra yumurtlayan oldumu galiba ben yumurtladim.resimleri paylasiyorum yorum yaparmisiniz.yumurtlamismiyim sizce silik olan en son yaptigim.
4 gün sürdü.adetten 2 gun sonra derken lac gun suruyor adetin 8 gun falan suruyorsa olabilir erken yumurtlama bilemedim
Aşılamanız devlette mi olcak özelde mi ? Bendede pco var doktor yumurtlama olmuyo ondan hamile kalamıyosun muhtemelen dedi. Ama eşimde sanırım sorunun büyüğü. Doktorum klomenle başlarız dedi. Aşılama olcak eşimin sperm hareketsizliği fazla olduğu için. Aşılamaya hemen başlanıyor mu?Merhaba arkadaşlar bende femara ve gonalf iğneye başladım bu gün aşılama yaptıracam haftaya da inşallah sizlerinde olumlu sonuçlanır rabbim yardimcimiz olsun
Ben özelde yaptırıyorum geçen ay çatlatma iğnesi oldum olmadi adetin 3. Gunu tekrar gittim aşılama istiyorum dedm tamm dedi. Bende de yumurta oluşmuyor pek. Ama devlette bazı prosedürler var galibaAşılamanız devlette mi olcak özelde mi ? Bendede pco var doktor yumurtlama olmuyo ondan hamile kalamıyosun muhtemelen dedi. Ama eşimde sanırım sorunun büyüğü. Doktorum klomenle başlarız dedi. Aşılama olcak eşimin sperm hareketsizliği fazla olduğu için. Aşılamaya hemen başlanıyor mu?
Ben hic kullanmadım bu testlerden ama okuduğum kadarıyla yumurtlama dönemin sanırımkizlar adetten iki gün sonra yumurtlayan oldumu galiba ben yumurtladim.resimleri paylasiyorum yorum yaparmisiniz.yumurtlamismiyim sizce silik olan en son yaptigim.
Bilmiyorum rapor çıkacak galiba. Zaten aşılama tek sefer deneyip tutmazsa özelde tüp bebek düşünüyorum.İnşallah gerek kalmaz ama çokta umutlandırmak istemiyorum kendimi.Ben özelde yaptırıyorum geçen ay çatlatma iğnesi oldum olmadi adetin 3. Gunu tekrar gittim aşılama istiyorum dedm tamm dedi. Bende de yumurta oluşmuyor pek. Ama devlette bazı prosedürler var galiba
Kısmetin de varsa herşey vesile rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBilmiyorum rapor çıkacak galiba. Zaten aşılama tek sefer deneyip tutmazsa özelde tüp bebek düşünüyorum.İnşallah gerek kalmaz ama çokta umutlandırmak istemiyorum kendimi.
Bilmiyorum inanki ben daha 13 aylık evliyim özelde olunca hiç bunları araştırmadimAraştırıyorum o kadar sonradan düştü jeton bende. Aşılama raporu içinde 3 yıl evli olmak gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?