- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
- Konu Sahibi GaardennRosee
-
normal yumurtalarını büyütüyor işte benimde öyle olmuştuhanimlar arladasim bugün 3. gün klomen gününde ve kasik agrisi varmis ve birazda belinde. Klomeni birakmsk istiyor. Sizdede agrilar varmi? Ben kendim daha klomen kulmanmadim bu ypzden size soruyorum
hanimlar arladasim bugün 3. gün klomen gününde ve kasik agrisi varmis ve birazda belinde. Klomeni birakmsk istiyor. Sizdede agrilar varmi? Ben kendim daha klomen kulmanmadim bu ypzden size soruyorum
Ama daha 3. tableti Bile almamis. Bu normalmi?normal yumurtalarını büyütüyor i
evet bendede fazla tepki verdi yumurtalıklarım hızlı büyüdü bir tanesi 24 mm olmuştu yani kist olmak üzereydi bırakmak istiorsa bize değil doktoruna danışmalıAma daha 3. tableti Bile almamis. Bu normalmi?
Doktoruna danisti, ama doktor yardimcisi devam Alsin demis. Ben acikcasi korktum cnkü bende almak istiyordum.evet bendede fazla tepki verdi yumurtalıklarım hızlı büyüdü bir tanesi 24 mm olmuştu yani kist olmak üzereydi bırakmak istiorsa bize değil doktoruna danışmalı
Yumurtaları büyüdüğü için ağrı yapar bırakmasın bende kullandım Çatlatma iğnemin 6. Günündeyim ağrı normal yanihanimlar arladasim bugün 3. gün klomen gününde ve kasik agrisi varmis ve birazda belinde. Klomeni birakmsk istiyor. Sizdede agrilar varmi? Ben kendim daha klomen kulmanmadim bu ypzden size soruyorum
Ama çok güzel gelişmişevet bendede fazla tepki verdi yumurtalıklarım hızlı büyüdü bir tanesi 24 mm olmuştu yani kist olmak üzereydi bırakmak istiorsa bize değil doktoruna danışmalı
Korkulcak birşey yok bebek isteyenler maalesef hertürlü şeye kendini hazırlıyor ben kist olucak diye deli gibi korktum hatta ovulasyon testim de hala piki görmeye devam edince çatlatma iğnesi işe yaramadı kiste dönüştü diye aklım çıktı Ama çok şükür çatlamış herkesde farklı gösterir klomen bünyeye göre değişir bana iyi geldi annemin rahimini 6 mm e düşürdü ve çaresini hiç bir doktor bulamıyorDoktoruna danisti, ama doktor yardimcisi devam Alsin demis. Ben acikcasi korktum cnkü bende almak istiyordum.
Günlük 1 tane mi 2 tane mi içiyorduAma daha 3. tableti Bile almamis. Bu normalmi?
Dün kizi görünce ikidebir karnini dokunda, ve kendini bunalik hissediyormus. Ben eskiden Panik atak gecirdim icin Bende korkmaya basladimKorkulcak birşey yok bebek isteyenler maalesef hertürlü şeye kendini hazırlıyor ben kist olucak diye deli gibi korktum hatta ovulasyon testim de hala piki görmeye devam edince çatlatma iğnesi işe yaramadı kiste dönüştü diye aklım çıktı Ama çok şükür çatlamış herkesde farklı gösterir klomen bünyeye göre değişir bana iyi geldi annemin rahimini 6 mm e düşürdü ve çaresini hiç bir doktor bulamıyor
güüzel olmuyor malesef 20 den sonrası kiste doğru gidiyorAma çok güzel gelişmiş
Benim Bir tanidigimin yaklasik 30mm büyüdü ve 25civari ikiside normal catladigüüzel olmuyor malesef 20 den sonrası kiste doğru gidiyor
hamile kalabildi mi bari 24 falan desen hadi neysede 30 kaliteli olmadığı için döllenmezBenim Bir tanidigimin yaklasik 30mm büyüdü ve 25civari ikiside normal catladi
Kaldi Hemde ikiz :)hamile kalabildi mi bari 24 falan desen hadi neysede 30 kaliteli olmadığı için döllenmez
Korkulcak birşey yok ki içtiğimiz sıradan bi ağrı kesici bile bazen ters etki yapabiliyorken hormon ilacı sonuçtaDün kizi görünce ikidebir karnini dokunda, ve kendini bunalik hissediyormus. Ben eskiden Panik atak gecirdim icin Bende korkmaya basladim
Tam sınırda kalmışım ozamangüüzel olmuyor malesef 20 den sonrası kiste doğru gidiyor
Benim Bir tanidigimin yaklasik 30mm büyüdü ve 25civari ikiside normal catladi
Valla canım ben bu ay testlere inanmadım hiç yumurtam geliştiği zaman ikinci çizgiyi görmedim çatlatma iğnesi Vuruldum 5 gün boyunca çizgi gitmedi çatlamadı sanki en iyisi doktor kontolü doktora gittim çatlamış dedi ikiside çatlamış yumurtalarımın eve geldim yine test yaptım yine pikMerhaba. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım en son kontrole gittiğimde yumurtaların iki tanesi 20 mm olmuştu ama hala çatlamamıştı. Doktor bi hafta 6 kere ilişkiye gir regl olmazsan test yap olursan 3. Gün gel dedi. Ovulasyon testi yaptım 2 kere çizgiler birbirine çok yakın çıktı ama hiç pik olmadı son3-4 gündür yapıyorum test neredeyse çizgi yok gibi. Hiç pil görmeden yumurtamın çatlama ihtimali var mı? Bi testimin resmini koydum lütfen cevap verir misiniz
Bende anlamadım ki bu testler neye göre kontrol yapıyor bana çatlatma iğnesi vermedi doktor gerek yok dedi iki tane kocaman yumurta var test negatif anlayamadım bende acaba çatlamayacak mı diye içim karardı açıkçası birazValla canım ben bu ay testlere inanmadım hiç yumurtam geliştiği zaman ikinci çizgiyi görmedim çatlatma iğnesi Vuruldum 5 gün boyunca çizgi gitmedi çatlamadı sanki en iyisi doktor kontolü doktora gittim çatlamış dedi ikiside çatlamış yumurtalarımın eve geldim yine test yaptım yine pik
allah bağışladın yavrularınıda başkasıyla ilgili bir konuda bu kadar emin konuşma bu forumda kime sorsan sana 30da yumurtanın çatlamıycağını söylerKaldi Hemde ikiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?