Klomen ve ovülasyon testı

evet bendede fazla tepki verdi yumurtalıklarım hızlı büyüdü bir tanesi 24 mm olmuştu yani kist olmak üzereydi bırakmak istiorsa bize değil doktoruna danışmalı
Doktoruna danisti, ama doktor yardimcisi devam Alsin demis. Ben acikcasi korktum cnkü bende almak istiyordum.

hanimlar arladasim bugün 3. gün klomen gününde ve kasik agrisi varmis ve birazda belinde. Klomeni birakmsk istiyor. Sizdede agrilar varmi? Ben kendim daha klomen kulmanmadim bu ypzden size soruyorum
Yumurtaları büyüdüğü için ağrı yapar bırakmasın bende kullandım Çatlatma iğnemin 6. Günündeyim ağrı normal yani

Doktoruna danisti, ama doktor yardimcisi devam Alsin demis. Ben acikcasi korktum cnkü bende almak istiyordum.
Korkulcak birşey yok bebek isteyenler maalesef hertürlü şeye kendini hazırlıyor ben kist olucak diye deli gibi korktum hatta ovulasyon testim de hala piki görmeye devam edince çatlatma iğnesi işe yaramadı kiste dönüştü diye aklım çıktı Ama çok şükür çatlamış herkesde farklı gösterir klomen bünyeye göre değişir bana iyi geldi annemin rahimini 6 mm e düşürdü ve çaresini hiç bir doktor bulamıyor

Dün kizi görünce ikidebir karnini dokunda, ve kendini bunalik hissediyormus. Ben eskiden Panik atak gecirdim icin Bende korkmaya basladim

Merhaba. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım en son kontrole gittiğimde yumurtaların iki tanesi 20 mm olmuştu ama hala çatlamamıştı. Doktor bi hafta 6 kere ilişkiye gir regl olmazsan test yap olursan 3. Gün gel dedi. Ovulasyon testi yaptım 2 kere çizgiler birbirine çok yakın çıktı ama hiç pik olmadı son3-4 gündür yapıyorum test neredeyse çizgi yok gibi. Hiç pil görmeden yumurtamın çatlama ihtimali var mı? Bi testimin resmini koydum lütfen cevap verir misiniz

Eklentiler

• 1D182A8E-66C7-48C6-B70C-ED3B72E528F3.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 52
Dün kizi görünce ikidebir karnini dokunda, ve kendini bunalik hissediyormus. Ben eskiden Panik atak gecirdim icin Bende korkmaya basladim
Korkulcak birşey yok ki içtiğimiz sıradan bi ağrı kesici bile bazen ters etki yapabiliyorken hormon ilacı sonuçta

Valla canım ben bu ay testlere inanmadım hiç yumurtam geliştiği zaman ikinci çizgiyi görmedim çatlatma iğnesi Vuruldum 5 gün boyunca çizgi gitmedi çatlamadı sanki en iyisi doktor kontolü doktora gittim çatlamış dedi ikiside çatlamış yumurtalarımın eve geldim yine test yaptım yine pik

Bende anlamadım ki bu testler neye göre kontrol yapıyor bana çatlatma iğnesi vermedi doktor gerek yok dedi iki tane kocaman yumurta var test negatif anlayamadım bende acaba çatlamayacak mı diye içim karardı açıkçası biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…