• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve ovülasyon testı

Güncelleme yapayım bugün kontrole gittim çatlamış şuan sadece beklemek kalıyo 10 gün sonra inşalllah güzel haber alırım

Yumurtalarım gelişmiş sol 15 mm sağ 20 mm olarak bugün 78. Saatim çatlatma iğnesi sonrası ama ovulasyon testim hala koyu bu durum beni çok korkutuyor
Yumurtanın biri cok guzel gelimis testi yapmayw devamnedin insallah catladigin da testte de gorunecek gorunmese de kafaniza cok takmayın test bozukta olabilir

Catlamasi uzun suruyo demek ki bubyumurtladigini gosteriyo cok sukur guzel birsey bu
Dün doktora gittim yolumun üstündeydi devlet hastanesi hemen girdim baktım kadın doğuma sora veriyorlar aldım ulstrasonla baktı ve göremediğini söyledi yani çatlamış çokkk şükürr ❤️

Yumurtanın biri cok guzel gelimis testi yapmayw devamnedin insallah catladigin da testte de gorunecek gorunmese de kafaniza cok takmayın test bozukta olabilir
İğnenin içindeki beta hcg hormonundan kaynaklı olabilirmiş anca etkisi geçince testte çıkar ovulasyon testi silikleşir

IMG-20201116-WA0013.webp
çatlatma iğnemin 12. Günü testim böyle çıktı sizce var mıdır bu gün 13. Yarın 14. Günüm yarın bidaha test yapıcam

Var gibi gözüküyor çünkü iğnenin etkisi 10 gün sonra bitiyor inşallah vardır kan testi yapın bence hemen
Perşembe günü kontrolüm var onu bekliyorum kan bi arkdaşaşımda 10. Gün test yapıp hamile olduğunu öğrenmişti inşallah iğne etkisi değildir fotoda çok belli olmuyor ama normal de biraz daha belli eşim bile testi görüp yanıma geldi bunda iki çizgi var dedi dedim iğne etkisi olabilir miş

Perşembe günü kontrolüm var onu bekliyorum kan bi arkdaşaşımda 10. Gün test yapıp hamile olduğunu öğrenmişti inşallah iğne etkisi değildir fotoda çok belli olmuyor ama normal de biraz daha belli eşim bile testi görüp yanıma geldi bunda iki çizgi var dedi dedim iğne etkisi olabilir miş
İnşalllahh vardırr ama iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ben şuanda hala iğne etkisindeyim çok kötü mide bulantısı halsizlik yaşıyorum ama garibime gidem bir olay daha var normal de benim 4 gün önceden göğüs hassasiyetim başlamış olması lazımdı hala yok sanki bu ay adet olmuycakmışım gibi hissediyorum belirtileriniz varmı peki

İnşalllahh vardırr ama iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ben şuanda hala iğne etkisindeyim çok kötü mide bulantısı halsizlik yaşıyorum ama garibime gidem bir olay daha var normal de benim 4 gün önceden göğüs hassasiyetim başlamış olması lazımdı hala yok sanki bu ay adet olmuycakmışım gibi hissediyorum belirtileriniz varmı peki
Bel ağrım var bazen kalçama doğru vuruyor akıntım var bide dün misafirim gelecekti ayakta çok durdum sonra başım dönmedi ama baş dönmesi gibiydi böyle tansiyon düşmesi gibi 10 dk uzandım geçti

Testlerde neden çıkmadı acaba yumurtaların gayet iyi büyüklükte inşallah güzel sonuçlar alırsın
o kitler yanlış olabiliyor ben aylarca yaptım hiç pik göremedim doktora gitim yumurta takibine her seferindede çatladığı gördü yani doğruda olabilir bir sürü insan bu şekilde hamile kalıyor aslında ama nasıl uyguluyosunuz oda var

o kitler yanlış olabiliyor ben aylarca yaptım hiç pik göremedim doktora gitim yumurta takibine her seferindede çatladığı gördü yani doğruda olabilir bir sürü insan bu şekilde hamile kalıyor aslında ama nasıl uyguluyosunuz oda var
Testte yanlışlık olsa aslında hiç çıkmazdı şuan yapıyorum hala pik var

Testte yanlışlık olsa aslında hiç çıkmazdı şuan yapıyorum hala pik var
zaten o ikinci çzgi yanlışda olsa doğruda olsa hep var önemli olan tnin cden kat kat koyu gözükmesi mesele bu ay benimde hep normal çıktı ama doktor kontrlunde yumurtamın çatladığını gördük sen sıvı alımını ne kadar süre önce kesiyosun

zaten o ikinci çzgi yanlışda olsa doğruda olsa hep var önemli olan tnin cden kat kat koyu gözükmesi mesele bu ay benimde hep normal çıktı ama doktor kontrlunde yumurtamın çatladığını gördük sen sıvı alımını ne kadar süre önce kesiyosun
3 4 saat önce kesiyorum ama çatlatma iğnesinin etkisinden yumurtalarım çatlamasına rağmen 2. Çizgi çok koyu

hanimlar arladasim bugün 3. gün klomen gününde ve kasik agrisi varmis ve birazda belinde. Klomeni birakmsk istiyor. Sizdede agrilar varmi? Ben kendim daha klomen kulmanmadim bu ypzden size soruyorum

Back
X