Klomen ve ovülasyon testı

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
Merhaba bu ay klomene başladım adetimin 12. Günündeyim 4. Günü klomene başladım 9. Günü bitti 12 kasım da yumurtalarım geliştiyse çatlatma iğnesi yapılcak ama ovulasyon testi yapıyorum ve bu şekilde çıkıyor ovulasyon testine göre hala yumurtalama zamanı değil değil mi ilk defa kullanıyorum bu arada

Eklentiler

• image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 451

Testlere göre daha değil ama fazla strese girmeyin streste çok etkiliyor bence yakın zamanda görüceksiniz yumurtlamanızı

Güncelleme yapayım bugün tekrar test yaptım ve hiç yok demcek kadar silik çıktı çizgi güvenemedim 1 saat sonra yine yaptım o da aynı çıktı adetlerim düzenlidir ama doktor polistik over olabilir dedi

Bugün doktora gittim çatlatma iğnesi vuruldum sağ tarafımdan sağ yumurtam 20 mm sol 15 mm gelişmiş rahimim çok kalındı 15 mm e inmiiş normal doktor bu ay çok ümitli olduğunu söyledi güncelleme yapmak istedim

Testlerde neden çıkmadı acaba yumurtaların gayet iyi büyüklükte inşallah güzel sonuçlar alırsın

Size söylemiştim stres yapmayın elbet yumurtlama olur diye Çok sevindim sizin adınıza inşallah tez zamanda olur

Size söylemiştim stres yapmayın elbet yumurtlama olur diye Çok sevindim sizin adınıza inşallah tez zamanda olur
Daha önce doktorlar yumurtlamadığımı vs söylememişti geçen ay duydum ve o gündür stres 1 an bile geçmedi bugün aldığım güzel habere kadar inşalllah rabbim İsteyen hepimize Nasip etsin

Değil hocam bakin ben de kullaniyorum gostereyim size

Eklentiler

• Screenshot_20201115-170403_Photos.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 309
Bak boyle olunca yumurtluyon bu tekrar siliklesmeye basladiginda catliyo o gjnleti iyi degerlendirin

Bak boyle olunca yumurtluyon bu tekrar siliklesmeye basladiginda catliyo o gjnleti iyi degerlendirin
Yumurtalarım gelişmiş sol 15 mm sağ 20 mm olarak bugün 78. Saatim çatlatma iğnesi sonrası ama ovulasyon testim hala koyu bu durum beni çok korkutuyor

Koyu olması ilacın etkisnden 13/14 gün sonra yapın deniliyor genelde testleri
Gebelik testi değil zaten çok erken onun için yumurtalarım çatladımı diye merak ediyorum cumartesi günü çağırdı doktorum acaba bugün burda başka bir doktora kontrole mi gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…