mrb arkadaslar 18 gun once ovırelle catlama ıgnesı oldum bugun test yaptım cıft cızgı cıktı ılk ıdrarımda degıldı sızce hamılemıyım cvp verın lutfen
slm, bizde yaklaşık 8 aydır korunmuyorduk ve her şey yolunda olmasına rağmen hamile kalamadım. yapıaln hormon testlerinde FSH ve LH değerlerim normal çıkmadı ve adedin 5. günü Kolomene başladık. ilaç bittiğinde 9 şubattı. 11 şubat paztsi ultrasonda 17 mm çapında yumurta görüldü ve dr. yrın iişki olsun çarş. tekrar göreyim dedi. Çarş. yani 13/02 de gittiğimde 2. yumurta oluşmuştu ve aynı gün ovitrelle çatlama iğnesi yapıldı. Dr.um 36 saat sonra muhakkak ilişki dedi. 36 saat sonrası 14 şubat gecesi saat 01,30 a geldi. dr.un dediğini yaptık:) ertesi akşam aynı saatlerde ve bir hafta boyunca gün aşırı devam dedi. Eğer hamileysen 12 gün sonra kanda çıkar dedi. Hayırlısı dedik. 12 gün geçti ama açıkcası umudum yoktu. adetime 3 gün kala 27/02 de (aşırı derece halsizdim ve sürekli uyuyordum) evde test yaptım önce tek çizgi çıktı. "aman yine negatif" diyip aynanın önüne bıraktım. gidip yine uyudum:) uyandıığımda 2. çizgi hafif bir şekilde oluşmuştu. hemen hastaneye kan testi yaptırmaya tabi:)kan testide pozitif, bhcg 66,66 çıktı:) dr. iki günde bir testi yenile eğer yükselirse sorun yok dedi. ctsi tekrr yaptık 156 oldu. bir fafta sonra 2600e çıktıve kesesi görüldü:) çok şükür ilk denemem de hamile haldım. şu an 7+4 haftalık hamileyim, geçen hafta kalp atışlarını da duyduk:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş... umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol dua edin... sevgiler..
Canım tebrikler sağ salim kucağına da alırsın ins çok mutlu oldum ve güzel haberler geldikçe umutlanıyorum benim de yumurta geliştiriciler ile 3 yumurtam oldu 12 gün önce catlatma iğne mi oldum çok sabirsizim ins benim de bebişim gelmiştir son 7 gün
yumurtanın çatlaması güzel eğer ilişk gününü tutturduysanız ve eşinde sorun yoksa gebe kalma şansın yüksek bol şans benim geçen ay çatladı ama tutmadı yalnız ilk aydan tutturan bir çok arkadaş var formda.
mrb arkadaslar ıcınızı hıc karartmayın ıns rabbım tum ısteyenlere nasıp etsn annelık duygusunu bende catlama ıgnesıyle hamıle kaldım 27+4 hamısım bnmde polıkıstık overım vardı normal yolla zor halıme kalısn dedı doktrıum ama catlama ıgnsyle cok sukur hmıle kalabıldım yoksa asılama dedı ıcınızı karartmayın sakın rabbm dogru zamnı bılıo bızım ıcın... benım ıcınde dua edın lutfen sag saglım kucagıma alıyıum bebegımı..
aminnnn inşallah sag salim alırsın ve kolay bir doğum geçirirsin..
bendede polistik var(( ve bu durum beni çok üzüyo aklımdan çıkmıyor
Rabbim sana da bana da ve dileyen herkese de evlat kokusunu nasip etsin canımMerhabalar. Bende kendi deneyimimi paylaşmak istedim sizlerle. Daha önceden iki tane kürtajım var. Uzun süredir anne olmak için mücadele ediyorum. Yapisiklik oldugu gerekçesi ile histeroskopi ameliyatı olmam gerektiğini hemen hemen gittiğim 10 doktordan 8i söyledi. Nedense içimde bir his histeroskopi tanisinin doğru olmadigi yönündeydi. Nihayetinde uzun araştırmalar sonucu iyi bir hekim buldum. Rahim filmime baktı ve yapisikligin anne olmama engel boyutta olmadığını söyledi. Histeroskopi yaparım ama sonrasında anne olacağını sanma dedi bana. Ve direkt yüzüme yumurtaliklarimin çalışmadığını söyledi. Oysa daha önce bir dünya para döktüğüm hekimler bahsetmemisti bile bundan. Yılda 1-2 yada 3 kez regl oluyorum ertenli döneminden beri bu durum böyle. Doktorum adet sonrasi 5.gün klomen başlattı imom verdi yaninda. Kontrole gittim ilaç bitiminden 4 gün sonra. Muayene sonucunda 4 yumurtam olumustu 20mm 18mm gibi. 1 gün sonrası ovitrelle igne vuruldum göbekten doktorum bu sekilde önerdi. Igne vurulduktan 35 saat sonra ilişki söylemişti 1 defa girdik uzunca bir süre yattım. Doktor bana kesinlikle silme kendini demişti neden bilmiyorum ama dediği herseyi uyguladım. İğneden 4 gün sonra kontrole gittiğimde yumurtam çatlamış ti hatta doktor kesemi dahi gösterdi. Bundan sonrası yukardakine kalmış dedi. İğne sonrası bugün 1 hafta oldu. Halen sağ kasigimda sancı var ve sürekli açlık hissi yaşıyorum. Doktorum 17. Yada 18. Gün adet olmazsan test yaptır dedi. Adet olursamda tekrar doktorumu ariycam. Her ay adet olmayan biri olarak açıkçası kafam çok karışık. Doktora bu durumu hatırlattığımda bana iğneden dolayı bu ay ayında olursun demişti. Çok stresli bir süreç çok uzun geceler uyuyamadigimi. Boğazım düğümlene düğümlene ağladığımı bilirim. Yine hayal kurmak istemiyorum açıkçası hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum. Maddi açıdan uğradım zarar ziyan umrumda bile değil ama manevi anlamda cidden çok yıprandım. Rabbim dileyen herkese muradına erdirsin inşallah. Benim içinde dua edin lutfen ...
Merhaba son durumunuz nedir acaba ?Merhabalar. Bende kendi deneyimimi paylaşmak istedim sizlerle. Daha önceden iki tane kürtajım var. Uzun süredir anne olmak için mücadele ediyorum. Yapisiklik oldugu gerekçesi ile histeroskopi ameliyatı olmam gerektiğini hemen hemen gittiğim 10 doktordan 8i söyledi. Nedense içimde bir his histeroskopi tanisinin doğru olmadigi yönündeydi. Nihayetinde uzun araştırmalar sonucu iyi bir hekim buldum. Rahim filmime baktı ve yapisikligin anne olmama engel boyutta olmadığını söyledi. Histeroskopi yaparım ama sonrasında anne olacağını sanma dedi bana. Ve direkt yüzüme yumurtaliklarimin çalışmadığını söyledi. Oysa daha önce bir dünya para döktüğüm hekimler bahsetmemisti bile bundan. Yılda 1-2 yada 3 kez regl oluyorum ertenli döneminden beri bu durum böyle. Doktorum adet sonrasi 5.gün klomen başlattı imom verdi yaninda. Kontrole gittim ilaç bitiminden 4 gün sonra. Muayene sonucunda 4 yumurtam olumustu 20mm 18mm gibi. 1 gün sonrası ovitrelle igne vuruldum göbekten doktorum bu sekilde önerdi. Igne vurulduktan 35 saat sonra ilişki söylemişti 1 defa girdik uzunca bir süre yattım. Doktor bana kesinlikle silme kendini demişti neden bilmiyorum ama dediği herseyi uyguladım. İğneden 4 gün sonra kontrole gittiğimde yumurtam çatlamış ti hatta doktor kesemi dahi gösterdi. Bundan sonrası yukardakine kalmış dedi. İğne sonrası bugün 1 hafta oldu. Halen sağ kasigimda sancı var ve sürekli açlık hissi yaşıyorum. Doktorum 17. Yada 18. Gün adet olmazsan test yaptır dedi. Adet olursamda tekrar doktorumu ariycam. Her ay adet olmayan biri olarak açıkçası kafam çok karışık. Doktora bu durumu hatırlattığımda bana iğneden dolayı bu ay ayında olursun demişti. Çok stresli bir süreç çok uzun geceler uyuyamadigimi. Boğazım düğümlene düğümlene ağladığımı bilirim. Yine hayal kurmak istemiyorum açıkçası hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum. Maddi açıdan uğradım zarar ziyan umrumda bile değil ama manevi anlamda cidden çok yıprandım. Rabbim dileyen herkese muradına erdirsin inşallah. Benim içinde dua edin lutfen ...
Merhaba bende iğne oldum bugun 2. Haftam karın agrısı dışında bi belirtim yok sizin durumunuz nasılkızlar ben de klomen kullandım ve ardından salı günü ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi oldum. doktorum yumurta takibinde 1 yumurtan 19 mm olmuş büyümüş kasıklarında ağrı vardır değil mi falan dedi ağrım sızım yok ama. iğneden sonra da hiç bir ağrı kasılma hissetmedim sadece iğnenin ertesi günü aşırı bir baş ağrısı ve mide bulantısı oldu o da ilacın yan etkisi sanırım. doktor ne dediyse harfiyen yerine getirdim ama hiçbir değişiklik hiçbir belirti yok acaba bu ilaç tedavisi işe yaramamış mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?