slm, bizde yaklaşık 8 aydır korunmuyorduk ve her şey yolunda olmasına rağmen hamile kalamadım. yapıaln hormon testlerinde FSH ve LH değerlerim normal çıkmadı ve adedin 5. günü Kolomene başladık. ilaç bittiğinde 9 şubattı. 11 şubat paztsi ultrasonda 17 mm çapında yumurta görüldü ve dr. yrın iişki olsun çarş. tekrar göreyim dedi. Çarş. yani 13/02 de gittiğimde 2. yumurta oluşmuştu ve aynı gün ovitrelle çatlama iğnesi yapıldı. Dr.um 36 saat sonra muhakkak ilişki dedi. 36 saat sonrası 14 şubat gecesi saat 01,30 a geldi. dr.un dediğini yaptık:) ertesi akşam aynı saatlerde ve bir hafta boyunca gün aşırı devam dedi. Eğer hamileysen 12 gün sonra kanda çıkar dedi. Hayırlısı dedik. 12 gün geçti ama açıkcası umudum yoktu. adetime 3 gün kala 27/02 de (aşırı derece halsizdim ve sürekli uyuyordum) evde test yaptım önce tek çizgi çıktı. "aman yine negatif" diyip aynanın önüne bıraktım. gidip yine uyudum:) uyandıığımda 2. çizgi hafif bir şekilde oluşmuştu. hemen hastaneye kan testi yaptırmaya tabi:)kan testide pozitif, bhcg 66,66 çıktı:) dr. iki günde bir testi yenile eğer yükselirse sorun yok dedi. ctsi tekrr yaptık 156 oldu. bir fafta sonra 2600e çıktıve kesesi görüldü:) çok şükür ilk denemem de hamile haldım. şu an 7+4 haftalık hamileyim, geçen hafta kalp atışlarını da duyduk:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş... umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol dua edin... sevgiler..