• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Ovitrelle sonrası yumurtalıkları catlayıpta hamile kalmayan var mı ?

canım dayanamadım eczaneden gebelik testi alıp yaptım. pozitif. hem de belirgin şekilde :spor:

HAyırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşş :) artık senden dua bekliyorum bende inş bu ay güzel sonuç alırım..benim tam günlerim boş geçirmemem lazım ;) doktora gidince haber ver bakalım süreç nasıl olucak.inş sağlıklı ve rahat bi hamilelik sürecin olsun.

Bende klomen kullandm 1tane 22cm yumurtam oldu hemen catlatma ignesi vuruldum adetmi 1 gün geçiyor inşallah olur

Bende klomen kullandm 1tane 22cm yumurtam oldu hemen catlatma ignesi vuruldum adetmi 1 gün geçiyor inşallah olur
canım ben de 1 gün geçince yaptım pozitif çıktı. senin de belli olabilir. bi test yapsana

Bugün bi test alıyım o Zmn cnm gögslerm fena agrıyo 1 haftadır fln

Yumurtan kaç cm di canm

Bugün yapym yazarım inşallahhh olur ya

Kanında ne çıkacak mutlaka yaz kuzum

Kanında ne çıkacak mutlaka yaz kuzum
canım kan tahlilimde beta hcg 196.8 çıktı. dr bikaç günlük bir gebelik oluşumu var dedi. kadın doğuma yönlendirdi. cuma oraya gidicem. Allah herkese de bana da sağlıklı evlat nasip etsin:anneadayı:

canım kan tahlilimde beta hcg 196.8 çıktı. dr bikaç günlük bir gebelik oluşumu var dedi. kadın doğuma yönlendirdi. cuma oraya gidicem. Allah herkese de bana da sağlıklı evlat nasip etsin:anneadayı:
hayırlı olsn canım beklenen sonuç geldi çok şükür allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,senden gelicek haberleri bekliyorum bende :)

Çizginin ikisinde çıktı ama ikisinde az net

İnşallah pozitif gösteriyor inşşşş dogrudur

IMG_5812.JPG
Hemen vercem canm

Back