canim benim yaptim negatif cikti ama doktorum bekle adetini gec gebelik olmus olabilir dedi gerci adetime dort bes gun var daha merakla bekliyorum umarim hamileyimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim yaptim negatif cikti ama doktorum bekle adetini gec gebelik olmus olabilir dedi gerci adetime dort bes gun var daha merakla bekliyorum umarim hamileyimdir
buarada test yap bence gebelik kanamasida olabilir cok mu geldi adet gununmuydu?
Selam hamınlar
ben pcosluyum bu ay klomene başlattı doktor ilacı 3 gündür kullanıyorum ve acayip midem bulanıyor.İlaca başlayıp ilk ayında hamile kalan var mı bir de bu hap çoğul gebelik yapabiliyormuş siz neler biliyorsunuz?
evet canım ya önce test yapmayı düşündüm ama ertesi gün çok yoğun geldi bende yapmadım.bana sanki oldu ama aşırı hareketten dolayı bozuldu gibi geliyor,çünkü ilk kez bu kadar çok kanamam oldu ve sancım...doktorumda izinde![]()
ah kıyamam ben sana üzülmemadem olduğuna emindin niye o kadar çok hareket ediyosun sen bakim.doktorlarda tam izne çıkıcak zamanı buluyo he sinir oluyorum.sen üzme kendini olurmu?
bu arada biliyosun benim regl günüme daha var 2 günde bir test yap dedi ama ben korkuyorum yine negatif görürsem diye eger adet olursam rahim filmi çektirmem gerekio oda sancılı oluyomus ne zor bizim işimiz ya Allah yardımcımız olsun.
kizlar ben bugun regl oldummorelim cok bozuk
persembe gunu hormon testleri yaptiricam umarim sonuclar iyi cikar.
canim benim ole ama napalim uzulmedende olmuyor ben normalde 33 gunde bir oluyorum 32.gunde oldum bu sefer yarin hormon testleri yapilacak umarim sonuclar iyi cikar sonuclari ve doktorun solediklerini yazarim dua et benim icin sen napicaksin? doktora gidicekmisin?
ben klomen kullanıp 7 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Pkoluyum iki gündür kahverengi lekelenmeler ve baş dönmeleri yaşıyorum. doktorumu aradım baş dönmesinin progestan hapından olduğunu söyledi. Ama ben dayanamadım test yaptım evde ikinci çizgi çok silik çıktı. Ama adetime tahmini 9 gün var. Ay hamilemiyim acaba? doktorum progestan hapını 10 gün iç sonra 10 gün bekle adet görmezsen hemen gel test yapalım dedi. ve benim hapımın bitmesine daha 5 gün var ama silik çizgi çıktı. Çok merak ediyorum, daha önce hiç böyle olmamıştı
meraba canım ikimizde aynı sürede evlenmişiz,evlendiğimden bu yana hiç korunmadım ve bebişte olmadı,2 defa aşılama oldum onlarda tutmadı bu ay 3.aşılamamı olucam kısmetse,bu ay bal tarçın çörek otu kürü yaptım tam yumurtlama zamanınmda faydasını gördüm hiç belli olmazdı çünkü inşallah bu ayın 15 inde sonucunu görürüm sanada tavsiye ederim bu kür yumurtayı geliştiriyo ve çatlatmaya çok yardımcı bence yap derim canım..adetin 2.günü başlıyosun 12.güne kadar deva ediyosun,sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyosun canım