Klomen ve Ovitrelle sonrası yumurtalıkları catlayıpta hamile kalmayan var mı ?

buarada test yap bence gebelik kanamasida olabilir cok mu geldi adet gununmuydu?

buarada test yap bence gebelik kanamasida olabilir cok mu geldi adet gununmuydu?

evet canım ya önce test yapmayı düşündüm ama ertesi gün çok yoğun geldi bende yapmadım.bana sanki oldu ama aşırı hareketten dolayı bozuldu gibi geliyor,çünkü ilk kez bu kadar çok kanamam oldu ve sancım...doktorumda izinde

Selam hamınlar

ben pcosluyum bu ay klomene başlattı doktor ilacı 3 gündür kullanıyorum ve acayip midem bulanıyor.İlaca başlayıp ilk ayında hamile kalan var mı bir de bu hap çoğul gebelik yapabiliyormuş siz neler biliyorsunuz?

selam canım hoşgeldin valla doktorların demesine göre çoğul gebelik oluyormus fakat ben uzun süredir kullanıyorum bırak çoğulu tek bile olmadı ama herkes aynı değil ilacı kullanıpta ilk ay hamile kalan arkadaşlar var umarım sende onlar gibi hemen hamile kalırsın.allahım olmayan herkese nasip etsin inş.

ah kıyamam ben sana üzülme madem olduğuna emindin niye o kadar çok hareket ediyosun sen bakim.doktorlarda tam izne çıkıcak zamanı buluyo he sinir oluyorum.sen üzme kendini olurmu?
bu arada biliyosun benim regl günüme daha var 2 günde bir test yap dedi ama ben korkuyorum yine negatif görürsem diye eger adet olursam rahim filmi çektirmem gerekio oda sancılı oluyomus ne zor bizim işimiz ya Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:

canım benim sağol ama işte istemesende hayat koşturmacası işte rahim flmeinden korkma canım ben 2 kez çektirdim ama hiç zor olmadı.allah ne kısmet ettiysa o olur canım korkma yap yine inş.pozitiftir benim teyzem adet görüyordu hamile olduğunu öğrendi ve nerdeyssede 9 ay gördü sayılır..ben hiç inanmazdım ama allah vernce oluyor

kizlar ben bugun regl oldum morelim cok bozuk persembe gunu hormon testleri yaptiricam umarim sonuclar iyi cikar.

kizlar ben bugun regl oldum morelim cok bozuk persembe gunu hormon testleri yaptiricam umarim sonuclar iyi cikar.

canım üzülme demek zor zaten desekte üzülüyor insan bende 3 gün saf saf gezdim ama atlattım şükür.allahım inş.bundan sonra yüzümüzü güldürür,kaçıncı gününde oldun sen

canim benim ole ama napalim uzulmedende olmuyor ben normalde 33 gunde bir oluyorum 32.gunde oldum bu sefer yarin hormon testleri yapilacak umarim sonuclar iyi cikar sonuclari ve doktorun solediklerini yazarim dua et benim icin sen napicaksin? doktora gidicekmisin?

selam kızlar ben 28 günde 1 düzenli adet görüyorum yumurtlama problemim yok doktora gittim hızlandırmak için hamilelegi ilacla yyumurtalarını geliştirelim yada normal yoldan bekle olur dedi sizce yumurta geliştiirici haplar zararlımı

yok canım ya ben bu ay bişy yapmayı düşünmüyorm zaten doktorumada ulaşamadım,adet olalaı kaç gün oldu hala pelte şeklinde oluyor benim sadece 2gün kanamam olur sonra damla damla olurdu kesin eminim ben aslında düşük yaptım.hayırlısı ama yapacak bişey yok.sen durumundan haberdar et canım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. sizinle paylaşmak istediğim bir konu var eger yardımcı olursanız çok sevinicem kafam çook karışık. ben eylül 23 de adet oldum ekim ayında olmadım dr gittim hamilelik vardır diye ama maalesefki yoktu dr adet söktürücü verdi ve adetim kasım 17 de geldi ve aralık 5 e kadar lekeli lekeli devam etti tekrar aralık 7-8-9 da lekelendim ve aralık ayında adet olamadım dr gittim her iki yumurtalığımda da folikül 2 ye yakındı dr um 10 gün içinde adet olmazsan büyük ihtimalle hamişsindir dedi 10 gün sonra gittim yani 28 aralıkta beta hcg 2 çıktı dr um yine adet söktürücü verdi ama bu sefer kullanmadım hala adetim gelmedi hiç bu şekilde düzensizlik yaşamamıştım sizce napayım((

ben klomen kullanıp 7 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Pkoluyum iki gündür kahverengi lekelenmeler ve baş dönmeleri yaşıyorum. doktorumu aradım baş dönmesinin progestan hapından olduğunu söyledi. Ama ben dayanamadım test yaptım evde ikinci çizgi çok silik çıktı. Ama adetime tahmini 9 gün var. Ay hamilemiyim acaba? doktorum progestan hapını 10 gün iç sonra 10 gün bekle adet görmezsen hemen gel test yapalım dedi. ve benim hapımın bitmesine daha 5 gün var ama silik çizgi çıktı. Çok merak ediyorum, daha önce hiç böyle olmamıştı

mrb cnm . gebelık testını cok erken yapmıssın catlama ıgnesınden 15 16 gun sonra yapılması gerekıo testın cunku catlama ıgnesınde beta hcg var yanı gebelık hormonu oluo bıras daha sabret cnm bn 18 gn sonra yapmıstım testı. progeston uyku yapıo bulantı yapıo bas donmesı yapıo agır bı ılac yanı aynı etkılerı bndede gostermstı. ıns hayırlı haberlerını alırız..

meraba canım ikimizde aynı sürede evlenmişiz,evlendiğimden bu yana hiç korunmadım ve bebişte olmadı,2 defa aşılama oldum onlarda tutmadı bu ay 3.aşılamamı olucam kısmetse,bu ay bal tarçın çörek otu kürü yaptım tam yumurtlama zamanınmda faydasını gördüm hiç belli olmazdı çünkü inşallah bu ayın 15 inde sonucunu görürüm sanada tavsiye ederim bu kür yumurtayı geliştiriyo ve çatlatmaya çok yardımcı bence yap derim canım..adetin 2.günü başlıyosun 12.güne kadar deva ediyosun,sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyosun canım

canım hayırlısı olsun benim klomen tedavim 1 kere oldu ve gititgimde tüplerimdesorun oldugunu ve başka bir tıpmerkezinde ultasona gönderdi oradan cıkan sonuca göre laporoskopi yapacagını söyledi fakat ben çelişkili tavrından dolayı gitmedim bu ay denicem kendi kendine olmazsa bir kac ay daha ozaman başka doktora en iyisine hatta gidecem böle

hmm hakkında hayırlısı olsun canım,sen klomene başlamadan önce bütün tahlillerin yapıldımı bide eşinin spermioğram testi yapıldımı?

laparaskopi korkulacak bişey değilmiş,bende bütün tahlillerimi yaptırmama ragmen başka bi dr benden laparaskopi ve histeraskopi olmamı söyledi bu ay 3.aşılamamı olucam tutmazsa bu ameliyatları olucam sonrasında da tüp bebek düşünüyoruz canım..

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım hikayelerinizi okudum 3 senedir bende evliyim yaklaşık 1 seneden berı istiyoruz eşimede banada testler yapıldı, rahim flimi çekildi tüplerim açık hiçbir sorun yok, bu ay klomen ilaç içtim ve dün 13.günümde çatlama iğnesi yapıldı, ara ara ağrılarım oluyor ama dün yapıldıgında felaket belim ağrıdı anlamadım çatlamış olabılırmı dün akşam ilişkiye girdik inşallah bıseyler olmustur artık sabredıp bekleyıp goreceğiz Allahım herkese nasip etsin aminn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…