Klomen ve Ovitrelle sonrası yumurtalıkları catlayıpta hamile kalmayan var mı ?

Ben 3 ay boyunca Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Her seferinde yumurtalarım yeteri kadar büyüdü ve çatladı; ama hamile kalamadım. Sonraki ay rahim filmi çektirdim. O ay da olmadı. Şimdi de Gonal f ve çatlatma iğnesi oldum. Adetime daha çok var, bekliyorum. Yine olmazsa aşılama yapacağız dedi doktor. Hiç umut kalmadı bende 1.5 yıldır deniyoruz. Gerçi 4 ay oldu tedavilere başlayalı.

Kızlar yardım lütfen
Bu ay klomen kullandım ve 4 gün önce çatlama iğnesi yapıldı. İlişki sırasnda kasıklarında çok fazla ağrı oluyor. Kistemi döndü acaba yumurta

merhaba arkadaşlar , ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım. dün dr 3 tane çok güzel yumurtam olduğunu söyledi. eşimin sperm tahlilleri çok iyimiş öyle dedi. yani bi problem yok gibi şimdilik... dün iğnemi yaptım ve akşam ilişki oldu, bu akşam da ilişki olacak . gebe kalabilir miyim kızlar ? yüreğime su serpin nolur. 6 aydır korunmuyoruz

bizde yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ve 4,5 yaşında kızım ona rağmen 2. kez hamile kalamıyorum.. Klomen tadavisine başladık bu 2. ayım dün klomen bitti bugün gittim doktora ama yumurtalar yeterli büyüklüğe gelmemiş cumartesi bir daha gidicem sanırım ovitrelle çatlatma iğnesi vurulucak..İnş bir an önce hamile kalabilriz. benim doktorum eş için herhangi bişeye gerek yok daha önceden 1 çocuk var dedi ama emin olamıyoruz sizi doktor mu yönlendirdi eş için?bu arada çok fazla konuya odaklanmayın dedi doktor sadece bize ilaç falan kullanmamışsınız gibi devam edin hayatınıza demişti.bir de bize iğne günü ilişki önermedi iğneden sonraki gün itibariyle 1 hafta boyunca gün aşırı birlikte olun demişti...

canım ben ilk gittiğimde pco dedi . hormonlarıma baktı ve gerçekten pco vardı. dedi ki sende bu var ama eşinde de bişey var mı yok mu görsem iyi olur o da sperm tahlili yaptırsın beraber değerlendirelim dedi. biz de eşime yaptırdık, ben de klomen kullandım . ilaç bittikten 4-5 gün sonra kontrole gittim. o zaman dedi 3 yumurtan var diye. iğne vuruldum. bi de benim yumurtlar ikisi 20 mm biri 18 mm idi. eşimle de afedersin iğneden 2 gün önce ilişki olmuştu diye. iğne akşamı da nolur nolmaz ilişki olsun dedik. çünkü bazılarının iğne olduğu akşam da çatlayabiliyormuş diye. ama hiç belirtim yok 6 günüm kaldı reglime. sadece altta baya aşağıda kasık bölgemde ara ara ağrı oluyor hepsi bu. inşallah güzel haberler alırız ikimiz de canım

İnşşş. geçen ay bende 3 yumurta oluşmuştu ama adet günümde hiç şaşmadan adet oldum.İğnein etkisi ve birazda psikolojik sanrım aynı şeyleri bende yaşadım.adet gününü bekle birazcık sabret (zor olduğunu biliyorum bende her gün test yapmıştım :)) günün geçince 3. gün yada adet olursan 3. gün gel demiştir doktorun, yumurtaların son durumunu değerlendirmek için. benim adetime daha çok var 2. ayımızın tedavisine yeni başladık sayılır ama günler geçmek bilmiyor.ilaç kullanınca yada kullanmasanızda gün aşırı birliktelikte hamile kalma şansı normale göre her zaman %50 oranda arttırmaktaymış :) bende emin olamadığım için özellikle sormuştum iğne günü birliktelik olması pek bişey değiştirmezmiş.bu ayda sanırım oluşan sadece 1 yumurta var.

:) ya ben de karar aldım bu ay 6. ayımız ve olmazsa dr kontrollerini bırakıyorum dedim eşime. çünkü bende böyel stres varken olacağı varsa da olmayacak :))

:) ya ben de karar aldım bu ay 6. ayımız ve olmazsa dr kontrollerini bırakıyorum dedim eşime. çünkü bende böyel stres varken olacağı varsa da olmayacak :))

klomen için bana her ay şansını %15 arttırıyorsun dedi doktorum hazır başlamışken sakın tedaviyi bırakma ama bitirebiliyosan konuyu kafanda bitirmen gerekir ki ben bunu yapamıyorum.hatta bazen birliktelikler bile zevk olmaktan çıkıp görev haline geldi diye söyleniyorum kendi kendime ama yapabilinicek pek bişi yok ne deniyosa yapmamız lazım şu an için en gerçekçi davranışımız bunlar :) olacağı varsa her şekilde olur ne güzel bak birbirimi,ze destek olmaya çalışıyoruz burda paylaşarak sıkıntılarımızı.

inşallah canım, eşim diyor artık her şeye takar oldum , herbi şeye ağlayasım var sanki. diyor ki kendi kendini yıpratıyorsun stres yapma rahat ol diye

canlar nasılsınız ? reglime 5 gün kaldı ama hiç belirtim yok. sizler ne durumdasınız

canlar nasılsınız ? reglime 5 gün kaldı ama hiç belirtim yok. sizler ne durumdasınız

benim daha çok var 17 nisanda olmuştum en son,klomen kullandım 5 gün bitirdim,yarın doktora gidicem yumurtalar uygun şekilde büyüdüyse muhtemelen çatlatma iğnesi yapılıcak.bu 2. ayımız inş bu ay güzel haberler alırız :)

ay inşallah büyümüştür :) benim az önce rahim bölgesinde adet ağrısı gibi kramp girdi. 1-2 dk sonra geçti. hiç böyle olmamıştı daha önce. artık herşeyi gebeliğe yorar oldum, kafayı çizdim

hadi inşş :) doktor iğneden sonra size beraber olun diye günleri verdimi? Verdiyse ne kadar süre için kaç günde bir söyledi canım.Çok kafam karıştı bu konuda neyi nasıl hesaplamam gerekiyo anlamadım.

kızlar selammmmm.. bişey sorucamm. dün adet olmam gerekiyordu. il dışında olacakğım için geçen cuma evde ovulasyon testi vardı bakayım dedim, silik çizgi çıktı. bugun adetimi 1 gün geçti ve yaptım tekrar. 2. çizgi birinciden daha koyu çıktı. gebe miyim sizce

hadi inşş :) doktor iğneden sonra size beraber olun diye günleri verdimi? Verdiyse ne kadar süre için kaç günde bir söyledi canım.Çok kafam karıştı bu konuda neyi nasıl hesaplamam gerekiyo anlamadım.
Canım bize dedi ki 36 saat sonra olsun dedi. daha sonra 24 saat sonra olsun dedi. öyle yaptık. ve dün adet olmam gerekiyordu olmadım. bugun ovulasyon testi vardı evde , yaptım . 2. çizgi ilkinden daha koyu çıktı. acaba gebe miyim kafam karıştı

Teste pek güvenmiyorum canım ben canım bence emin olmak için kan tahlilinde baktır sen yinede.inş hamilesindirr bu ay :) doktor bana adet olrsan 3. günü gel adet olmazsanda gecikmenin 3.günü bakalım kesin sonuç olur demişti. benim bu ay ovitrelle vuruldu günleri verdi ama tek yumurtam oluşmuş pek ümitli değilm kendim için ama hayırlısı bakalım

canım iğneden sonra 4 tane test yaptım. hep silik çıktı. bu çok koyuydu ondan garipsedim. adet günümden sonraki gün yumurtlamış olamam diye düşündüm, ondan kafam karıştı. gittim kan testi verdim

geçen ay ben çok mitlenmiştim büyük hayal kırıklığı yaşadım canım artık kan haricine güvenmiycem, hamile olma ihtimalin yüksek .bu kadar geç yumurtlama olmaz tabi canım en fazla 6 günde oluşumunu tamamlarmış senin bayağı geçmiş o günleri. Güzel haberini bekliyorum inşş canım :)

inşallah canım. kan testim öğleden sonra çıkcak haber veririm. inşallah ikimiz de güzel haberleri alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…