- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
36 saat sonra diyolor benim olmadi zaten bu ay dr cagirmadimi bazilatini cahiriyusbnde perşembe günü oldumda iğneyi bnmde ağrım var ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyrum
adetin gecikirse gel dedi ama bn pazartesi gitmeyi düşünüyorum aklımda acaba kalmasın36 saat sonra diyolor benim olmadi zaten bu ay dr cagirmadimi bazilatini cahiriyus
Banada ayni dede benimde aderim geldi dun gittim yine klomen verdi bakmasi bileesendemiatt: 44048786 .!.:adetin gecikirse gel dedi ama bn pazartesi gitmeyi düşünüyorum aklımda acaba kalmasın
senide çapırmadı yani çatlamış mı diye bakmak içinBanada ayni dede benimde aderim geldi dun gittim yine klomen verdi bakmasi bile
senide çapırmadı yani çatlamış mı diye bakmak için
Ben çatşadığını hissettik ufak ufak bayma oluyordu birde akıntım cok arttıÇatlamış mi diye gel bakalım demedi bana doktorda nerden anlicaz
Benide cagirmadisenide çapırmadı yani çatlamış mı diye bakmak için
Benide çağırmadı klomen kullandığım ay çatlamış mı die sadece aşılama öncesi bakıyor doktorlar dedi bana birde adet oldugumun 3.gunu bakoyor o kadarBenide cagirmadi
Benim ilk olmadi zaten bu ay bakalim pazertesi basliyorum klomene adetim bir hafta erken getirdi benim igneden 14. Gunu geldiBenide çağırmadı klomen kullandığım ay çatlamış mı die sadece aşılama öncesi bakıyor doktorlar dedi bana birde adet oldugumun 3.gunu bakoyor o kadar
bncede o yüzdendir pazartesi doktrunu ara istersen çarşamba gidecektim diyordun ya olmazsa pazartesi gidersin için ahat ederBende dün iğne oldum ama ne akıntı ne ağrı hiçbir şey yok.. Ovulasyon testi yaptım çok koyuydu ama yaniltir galiba çünkü vücutta hcg var iğne etkisi
Bilmiyorum ki canım off ilk defa kullanıyorum ondan bu kadar endiseliyim galiba.. Bekliycem çarşamba ya kadar fazla da dusunmiycem artıkbncede o yüzdendir pazartesi doktrunu ara istersen çarşamba gidecektim diyordun ya olmazsa pazartesi gidersin için ahat eder
gerçi haklısın illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok ya sen elinden geleni yap duanı et gerisi allaha kalmış olursa olur olmazsada ikinci ayı denerizBilmiyorum ki canım off ilk defa kullanıyorum ondan bu kadar endiseliyim galiba.. Bekliycem çarşamba ya kadar fazla da dusunmiycem artık
Herşeyin hayırlısı artık napalim :) stres yüzünden olacağı varsada olmaz rahat olmak gerek :)gerçi haklısın illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok ya sen elinden geleni yap duanı et gerisi allaha kalmış olursa olur olmazsada ikinci ayı deneriz
herkes bekleyiş içerisinde :)günaydın kızlar haberler nelerdir ?
aynı şekilde benmde doktorum gel demedi ama arayacam gel derse gidecemaynen walla canım yarın kontrolüm var bakalım kaybolan yumoş yarın görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?