- 10 Ekim 2008
- 323
- 172
- 628
- 40
çarşamba günü 10 mm idi cuma gittim ama görünmüyor dedi küçülmüş olabilirmiş. pazartesiye kadar klomene devam bakalımaynı şekilde benmde doktorum gel demedi ama arayacam gel derse gidecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çarşamba günü 10 mm idi cuma gittim ama görünmüyor dedi küçülmüş olabilirmiş. pazartesiye kadar klomene devam bakalımaynı şekilde benmde doktorum gel demedi ama arayacam gel derse gidecem
hım inş. büyümüştür bn o aşamaları geçtim iğne yaptırdımda çatlamış mıdır diye merak ediorum o yüzden gidecemçarşamba günü 10 mm idi cuma gittim ama görünmüyor dedi küçülmüş olabilirmiş. pazartesiye kadar klomene devam bakalım
klomeni neden vermşti doktoruninşallah canım bilmiyorum kafam çok karıştı yarın belli olur zaten
aynı sorun bende de var yayumurtlarım gelişmiyor pcos luyum maalesef
canım bugun kontrole gittin die hatırlıyorum ne dedi doktorunyumurtlarım gelişmiyor pcos luyum maalesef
Yok canim bugun aksam kontrole gitcem evdeyim diaformin beni mahvetticanım bugun kontrole gittin die hatırlıyorum ne dedi doktorun
Klomen mi kullandin canim sendeaynı sorun bende de var ya
evet ilk deneme bakalım nasıl bi sonuç alacam perşembe günüde iğnemi yaptırdım bugünde çatlamış mı diye kontrole gideyim diyorumKlomen mi kullandin canim sende
Insallah catlamistir canim benim bu ay pek umudum kalmadievet ilk deneme bakalım nasıl bi sonuç alacam perşembe günüde iğnemi yaptırdım bugünde çatlamış mı diye kontrole gideyim diyorum
inş. bebek olmasa bile adet görürüm en başa dönmem. seninde mi ilkInsallah catlamistir canim benim bu ay pek umudum kalmadi
Canım gittinmi kontrole ne durumda sıninş. bebek olmasa bile adet görürüm en başa dönmem. seninde mi ilk
gidemedim ya doktor gel demedi ya bnde önce arayımda gideyim dedim bi türlü konuşamadm daha kendisiyle çok yoğunlarmış da bu gidişle yarına kalacak bnm iş sn nasılsınCanım gittinmi kontrole ne durumda sın
Yok canim benim 3. Ayim pko var bugun doktor ilaci keser buyuk ihtimalinş. bebek olmasa bile adet görürüm en başa dönmem. seninde mi ilk
bnde de var neden olmadı peki yumurta mı oluşmuyoYok canim benim 3. Ayim pko var bugun doktor ilaci keser buyuk ihtimal
Sağlık olsun canım :) ben iyiyim dün ağrım vardı dün mü catladi acaba yumurtam die düşündüm eğer öyleyse şansım olmaz sanırım cuma günü 22 mm di dün catladiysa 30 mm olmuştur ki çatlatabildiyse... İki günde 16 dan 22 ye çıkmıştı çünkü pazara kadar da kaç olmuştur düşünmek istemiyor um :) hakkımızda hayırlısı artıkgidemedim ya doktor gel demedi ya bnde önce arayımda gideyim dedim bi türlü konuşamadm daha kendisiyle çok yoğunlarmış da bu gidişle yarına kalacak bnm iş sn nasılsın
canım belkide çatlamıştır ağrın olmamıştır bnm hala hafif ağrım var yumurtanın olduğu tarafta bacağıma iniyo ağrısı çok hafif bn de anlamıyorum kafam çok karıştı senin gibi çatlamadıysa kist mi yaptı o yüzden mi ağrıyo diyeSağlık olsun canım :) ben iyiyim dün ağrım vardı dün mü catladi acaba yumurtam die düşündüm eğer öyleyse şansım olmaz sanırım cuma günü 22 mm di dün catladiysa 30 mm olmuştur ki çatlatabildiyse... İki günde 16 dan 22 ye çıkmıştı çünkü pazara kadar da kaç olmuştur düşünmek istemiyor um :) hakkımızda hayırlısı artık
Bizim bu kafamizdaki sorular yüzünden bu kadar sıkıntı yapıyoruz.. Catlamadiysa kist yapacağını sanmam adetle atılır biraz olumlu düşünsek daha iyi sanırım benimde ara ara kasık ağrım var ama yumurta olmayan tarafta acaba onlarda mı büyüdü die düşünüyorum 6mm falandi 3 tane ilk kontrolü mdecanım belkide çatlamıştır ağrın olmamıştır bnm hala hafif ağrım var yumurtanın olduğu tarafta bacağıma iniyo ağrısı çok hafif bn de anlamıyorum kafam çok karıştı senin gibi çatlamadıysa kist mi yaptı o yüzden mi ağrıyo diye
olabilir .adetle atılır demişsin ama yumurta çatlamazsa adet göremeyiz zaten adet söktürücü verir doktor öyle görürüz sonrasında da senin dediğin gibi olurBizim bu kafamizdaki sorular yüzünden bu kadar sıkıntı yapıyoruz.. Catlamadiysa kist yapacağını sanmam adetle atılır biraz olumlu düşünsek daha iyi sanırım benimde ara ara kasık ağrım var ama yumurta olmayan tarafta acaba onlarda mı büyüdü die düşünüyorum 6mm falandi 3 tane ilk kontrolü mde