- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 39
kızlaarr bugün iyneden sonraki 15.günüm şimdi idrar testi yaptım 2. çizgi belli ama silik çıktı ya inşallah hamileyimdir
Bi suru sorum var aslnda cnm senide sıkmk istemem :))) catlatma ignesnden kac saat snra iliskiye girdn ve ac defa iliskiye grdinevet ben kaldım. ne sormak istiyosun??
kusura bakma yeni gördümBi suru sorum var aslnda cnm senide sıkmk istemem :))) catlatma ignesnden kac saat snra iliskiye girdn ve ac defa iliskiye grdin
Bende Persembe gece vuruldum.36 saat sonra iliski oldu bu sabah.acaba tutarmi?gecmi kaldik?allah bize sabır versin.Geldik kadınlar kulübündeki yolculuğumuzun bir başka aşamasına :) mücadele içindeyim belli bazı sorunlar var şu an gittiğim doktor özel de olsa çok hastaya bakıyor bazen tam anlamıyla sorunu kavrayamayacak gibi hissediyorum ama yine de söylediklerini uyguluyorum bana öncelikle letu yumurta geliştirici ilaç verdi 5 gün boyunca kullandım bu ay gelişen bir yumurtam varmış ve bu sabah da ovitrelle iğnesi vuruldum.Umutlanmalı mıyım onu da bilmiyorum Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın ne diyeyim kalırsam ilk iş buraya yazmak olacak umut hiç bitmesin diye
Ben ovitrelle ignesiyle 1 bucuk aylk hamileyim (masallah) allahim nazar degdirmesn saglikli kucagima almak nasip etsn insGeldik kadınlar kulübündeki yolculuğumuzun bir başka aşamasına :) mücadele içindeyim belli bazı sorunlar var şu an gittiğim doktor özel de olsa çok hastaya bakıyor bazen tam anlamıyla sorunu kavrayamayacak gibi hissediyorum ama yine de söylediklerini uyguluyorum bana öncelikle letu yumurta geliştirici ilaç verdi 5 gün boyunca kullandım bu ay gelişen bir yumurtam varmış ve bu sabah da ovitrelle iğnesi vuruldum.Umutlanmalı mıyım onu da bilmiyorum Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın ne diyeyim kalırsam ilk iş buraya yazmak olacak umut hiç bitmesin diye
Slm bende auin 9 u aksam iğne oldum solda iki yumurtam vardı sizin sin durumunuzu yazarmisinizBend
Bende Persembe gece vuruldum.36 saat sonra iliski oldu bu sabah.acaba tutarmi?gecmi kaldik?allah bize sabır versin.
Siz nasıl hangi aşamada hamile kaldınız biraz anlatirmisinizBen ovitrelle ignesiyle 1 bucuk aylk hamileyim (masallah) allahim nazar degdirmesn saglikli kucagima almak nasip etsn ins
bende cumartesi oglen 12 devuruldum pzar gunu gece 11 12 arasi dedı dr.pazar pazartesi carsmba ilşki gunu verdi artk nasıpSlm bende auin 9 u aksam iğne oldum solda iki yumurtam vardı sizin sin durumunuzu yazarmisiniz
mrb benımde sagda tek yumurta olustu 22mm acaba catlamişmidircanım benimde 16 mm yumurtam vardı klomenle olustu,kendiliğinden çatladı ve hamıleyimdarısı size insallah:26:
Bebis 6gunluk bi yoculukla rahime yerleşiyor ve sonra hormon salgilaniyor diye biliyorum gebelik ilaclari çatlama iğnesi gebelerden alinan hormon ya ondandir bence bekliyelim canim hayırlısı bende pazartesi oldum aksam 8demrb ben 2 yıldır evliyim ve ugrasıyorum klomen kullandım ve yumurta sagda 22mm dedi ovitrelle verdi cumartesi vuruldum pazar pzartesi carsamba ilişki gunu verdi ve ıgne vurulalı tam 1 hafta oldu ve idrar testi yaptım sılık cıktı ıkınci cızgı kasıklarımd ara ara agrı batma oluyo goguslerım de hassasıyet var renglıme 10 gun vr daha sızce normalmi gebelik olusmus olabilirmi
cok tesekurlr ıns mutlu haberleri veririz birbirimizeBebis 6gunluk bi yoculukla rahime yerleşiyor ve sonra hormon salgilaniyor diye biliyorum gebelik ilaclari çatlama iğnesi gebelerden alinan hormon ya ondandir bence bekliyelim canim hayırlısı bende pazartesi oldum aksam 8de
ins hamişsşndr benimde daha 9 gunum var renglıme sızlerden dua bekliyorum ıns hepimiz mutlu haberi alirzkızlaarr bugün iyneden sonraki 15.günüm şimdi idrar testi yaptım 2. çizgi belli ama silik çıktı ya inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?