-
- Konu Sahibi irem patan
Bende çatlatma iğnesinden sonra 9.günümdeyim canım 2 gündür akıntı var bende de ama süt kesiği dediğin nasıl oluyor benim beyaz bi akıntım var bide afedersin ama idrarda koku var mıEvet canım, akıntım vardı süt kesiği gibi, hala devam, göğüslerimde çok hassasiyet oldu hala var. Alt karın bölgemde ara sıra ufak kasılma gibi hareketlenmeler oluyor.
Benimde adet olacakmış gibi ağrılarım geliyor gidiyor sürekliEvet canım, akıntım vardı süt kesiği gibi, hala devam, göğüslerimde çok hassasiyet oldu hala var. Alt karın bölgemde ara sıra ufak kasılma gibi hareketlenmeler oluyor.
Canim bana pregros die bi vitamin verdi doktor 3ay kullancan dedi klomen tedavisindeİyi aksamlar hepinize kızlarrr
Bende bugün klomene basladım
Bes gün günde bi tane içicem
Salı biticek, cumada kontrol için gidicem
Ben şey sorcaktım sizlere
Bu ilaç sürecinde yumurtanın daha iyi gelişmesine yardımcı olcak bişeyler yiip içtiniz mi
Yada eşiniz bu süreçte ekstra bişey kullandı mı
Varsa böyle takviye bişeyleriniz yardımcı olursanız sevinirim
Bende ilk defa basladım bu ayBenim ilk ay tutmadi bu ay bakalim bekliyorum ama umutsuz
Bana suanlık bişey vermedi, zaten bilinen bi sorunda yokCanim bana pregros die bi vitamin verdi doktor 3ay kullancan dedi klomen tedavisind
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsinBende çatlatma iğnesinden sonra 9.günümdeyim canım 2 gündür akıntı var bende de ama süt kesiği dediğin nasıl oluyor benim beyaz bi akıntım var bide afedersin ama idrarda koku var mı
Canım valla benim hala öyle arada bi çok ufak kramp gibi yokluyor, hafif hafif vuran adet sancısı gibi. Hamilelik belirtileriyle adet olma belirtilerini ayırt etmek gerçekten çok zorBenimde adet olacakmış gibi ağrılarım geliyor gidiyor sürekli
Anladım kuzum gerçekten öyle benim bugün iğne gününü de sayarsak 10.günüm test yaptım negatif çıktı ama akıntı hala devam ediyor sence biraz erken mi davrandımCanım valla benim hala öyle arada bi çok ufak kramp gibi yokluyor, hafif hafif vuran adet sancısı gibi. Hamilelik belirtileriyle adet olma belirtilerini ayırt etmek gerçekten çok zor
Evet bendeki akıntı da tarif ettiğin gibi kokusuz beyaz koyu kıvamlı inşallah bende olumlu sonuç alırım göğüslerde hassasiyet var mı canımCanım inşallah güzel haberlerle gelirsinSüt kesiği derken normal yumurtlamadaki gibi akıntı değil de biraz daha koyu kıvamlı parça gibi gelen bi akıntı o anlamda canım. İdrarda bilmiyorum hiç özellikle dikkatimi çekmedi canım
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de bu ay ilk kez klomen kullanıyorum ve geçen ay c-life kullanmıştım bu ay da klomenle birlikte kullanıyorum. Sen sabah akşam mi kullandin klomenle birlikte fazla gelir mi acaba diyorum. Bir de çatlatma iğnesi ne zaman vurulacak bilmediğim için tahmini bir iki gün önce bıraksam yeterli olur mu kiDoğacak gününe hala var demek ki bebeğinin ana rahmine düşmediğine göre. Sana bir Öner’im olacak ben tüm bu tedaviyi görürken (PCI’a hastasıyım) internette c-life diye bir takviye gıda ile tanıştım çok fazla araştırdım almadan önce aylarca okudum yazılarını en son sipariş ettim ilk kavanoz da adet sancılarım azaldı ben düzenli 28 günde bir regl oldu m. İkincil ay çatlatma iğnesinden önce içmeyi bıraktım hem ilaç hem takviye gıdanın da etkisi vardır diye düşündüm. Reglim 12 gün sürerken 1 haftaya düştü hamili için çok iyi bir gıda instagramdan araya bilirsinizhatta ben de yarım kutu kaldı dilersen sana yollaya bilirim tek tek paketli kutu içinden az kullandım iğne vurulduğum için
Merhabalar ben de seninle aynıyım. İlk kez kullanıyorum ve araştırıyorum. Benim de cuma günü 13. günüm yumurta ölçümü yapılacak. Ben c-life kullanıyorum geçen ay kullanmıştım yarım kavanoz duruyordu. Onu kullanıyorum bir de yarım avakado yemeye çalışıyorum bitter çikolata ve çiğ pancar salatası. İncir iki üç kere yedim ama başka yemeyeceğim prolaktin yükseltiyormuş. Benim prolaktin sorunum yok ama olsun. Bir de arı sütü bal polen propolis ve kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum. Kabak çekirdeği de yumurta kalitesi için çok iyiymiş. Eşim de keçiboynuzu özü bal polen propolis bir de vitaminleri varİyi aksamlar hepinize kızlarrr
Bende bugün klomene basladım
Bes gün günde bi tane içicem
Salı biticek, cumada kontrol için gidicem
Ben şey sorcaktım sizlere
Bu ilaç sürecinde yumurtanın daha iyi gelişmesine yardımcı olcak bişeyler yiip içtiniz mi
Yada eşiniz bu süreçte ekstra bişey kullandı mı
Varsa böyle takviye bişeyleriniz yardımcı olursanız sevinirim
Canım merhaba gebeliğin hayırlı olsunKızlar Merhabalar, nasılsınız ? İlk klomen+ovitrelle denememiz, 5 günlük klomenden sonra 3 tane 21-22-21 mm yumurtalarım oluşmuştu, doktorum hemen çatlatma iğnesi verdi. 22 Mayıs sabahı ovitrelle vuruldum, vurulduğum gün de sayılıyorsa bugün 13. Günüm oluyor. Az önce dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonuç 14,61 çıktı. İlaç etkisi midir yoksa pozitif midir düşünmekten uyku uyuyamıyorum
Çook hem de, dokunamıyorum bile özellikle uç kısımlarına. İnşallah bu belirtilerin bebişin belirtileridir canımEvet bendeki akıntı da tarif ettiğin gibi kokusuz beyaz koyu kıvamlı inşallah bende olumlu sonuç alırım göğüslerde hassasiyet var mı canım
Canım ilacın etkisi geçince nagatif görenler çok oluyor, sonradan pozitife dönebiliyor, ben ilk testimi 12. Gün yaptım kaset testlerden, çok hayali bir çizgi çıktı, 13. Günün sabahı tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı çok şaşırdım, şüphelenince 13. Günün akşamı kan verdim beta 14,61 çıkınca kesinleştirmek için hemen ertesi gün 14. Gün tekrar kan testi yaptırdım 28,81 çıkınca öyle emin oldum canım. O yüzden biraz erken davranmış olabilirsin.Anladım kuzum gerçekten öyle benim bugün iğne gününü de sayarsak 10.günüm test yaptım negatif çıktı ama akıntı hala devam ediyor sence biraz erken mi davrandım
Canım çoook teşekkür ederimCanım merhaba gebeliğin hayırlı olsunbende yarın çatlatma iğnesi vurunacağım sen günlerini nasıl değerlendirmiştin iğneden kaç gün sonra değerlendirmeye başladınız acaba
İnşaÇook hem de, dokunamıyorum bile özellikle uç kısımlarına. İnşallah bu belirtilerin bebişin belirtileridir canım
anladım canım çok yardımcı oldun teşekkür ederim inşallah benimde senin gibi olurCanım ilacın etkisi geçince nagatif görenler çok oluyor, sonradan pozitife dönebiliyor, ben ilk testimi 12. Gün yaptım kaset testlerden, çok hayali bir çizgi çıktı, 13. Günün sabahı tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı çok şaşırdım, şüphelenince 13. Günün akşamı kan verdim beta 14,61 çıkınca kesinleştirmek için hemen ertesi gün 14. Gün tekrar kan testi yaptırdım 28,81 çıkınca öyle emin oldum canım. O yüzden biraz erken davranmış olabilirsin.
Ama incirde prolaktini yükseltiyor onuda dikkate al derimBana suanlık bişey vermedi, zaten bilinen bi sorunda yok
Sebepsiz infertilite bizim
O yüzden sanırım gerek görmedi
Ama ben incir vs bişeyler yierek acaba destekleyebilir miyim diyorum bu süreci
Benim buyumemis 3 yumurta olmus ama 9mm de kalmis bu ay boş geçer dedi doktorBende ilk defa basladım bu ay
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırıs bu ay