Klomen ve ovitrella kullananlar 🙋

Ben bi şey sorucam adetime 2 gün var uygulamaya göre düzensiz ama bugün lavaboya gittim böyle damla şeklinde kan gibi birşey geliyor ama adet mi bilmiyorum böyle olan var mı bilgi verir misiniz bana

Kızlar meraba ben bu ay klomen kullanıp 3 olgun yumurtam oluştu salı günü çatlatma iğnesi vuruldum doktor gün aşırı ilişki verdi bakalım bu ay tutucak mi benim gibi klomen kullanıp hamile kalan var mı ?
Ben canım ilk ay oğluma kalmıştım şimdi 8 yasinda

Doktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum

Bence git bı rahim filmi cekil o şart bence o çekilsin ondan sonra tedaviye başla daha iyi olur bende öyle yapıcam çünkü

Bence git bı rahim filmi cekil o şart bence o çekilsin ondan sonra tedaviye başla daha iyi olur bende öyle yapıcam çünkü
Canım catlatma ignesinin etkisi 3 ay sürüyo diye biliyorum acele etmeyin

Benim bu ikinci kez çatlatma iğnesi kullanisim etkisi 3 ay sürse simdiye hamile kalırdim dimi
Canım burda pendikte cüneyt uzun diye doktor var egerki yakınsan ona muane ol derim suanlik ben ona gidiyorum alanında çok iyi tecrübeli

Bende 25 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim sen daha yenisin daha acele etme tedavi için ,
Ben şimdi gittim geldim tekrar doktora hormonların dengesiz yine yumurtaların düzene girmemiş dediş sonuçlara göre bi tane ilaç verdi cylo-Progynova diye iyice canım sıkıldı benim bu hormonlar yumurtalar düzene girmiyor yok

Üzme kendini stres yapma onlarda çok etkiliyor

Ama nasıl üzülmeyim stres olmayım keşke elimde olsa canımın sıkıntısından elim yüzüm hep dışına attı
Bilmiyorum canım seni bende çok iyi anlıyorum ama uzulunce ağlayınca olmuyo biliyorsun hormonların stresle daha da alt üst oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…