İnşallah canım çok sağolAnladım sağlık olsun inşallah bir şey çıkmaz rahim filminden sonra çok hamile kalan var inşallah sizin de olur hemen
Ben canım ilk ay oğluma kalmıştım şimdi 8 yasindaKızlar meraba ben bu ay klomen kullanıp 3 olgun yumurtam oluştu salı günü çatlatma iğnesi vuruldum doktor gün aşırı ilişki verdi bakalım bu ay tutucak mi benim gibi klomen kullanıp hamile kalan var mı ?
Benim olmadı canım ya 5 gün erken adet oldum hattaBen canım ilk ay oğluma kalmıştım şimdi 8 yasinda
Bence git bı rahim filmi cekil o şart bence o çekilsin ondan sonra tedaviye başla daha iyi olur bende öyle yapıcam çünküDoktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum
Bi kaç ay kendiniz deneyim dedi sonra bakalım dedi doktoeBence git bı rahim filmi cekil o şart bence o çekilsin ondan sonra tedaviye başla daha iyi olur bende öyle yapıcam çünkü
Ne kadardır evlisiniz pekiBi kaç ay kendiniz deneyim dedi sonra bakalım dedi doktoe
5 aylık evliyim 25 buçuk yaşımdaNe kadardır evlisiniz peki
Canım catlatma ignesinin etkisi 3 ay sürüyo diye biliyorum acele etmeyinBence git bı rahim filmi cekil o şart bence o çekilsin ondan sonra tedaviye başla daha iyi olur bende öyle yapıcam çünkü
Üzülme olur inşallahBenim olmadı canım ya 5 gün erken adet oldum hatta
Bende 25 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim sen daha yenisin daha acele etme tedavi için ,5 aylık evliyim 25 buçuk yaşımda
İnşallahÜzülme olur inşallah
Benim bu ikinci kez çatlatma iğnesi kullanisim etkisi 3 ay sürse simdiye hamile kalırdim dimiCanım catlatma ignesinin etkisi 3 ay sürüyo diye biliyorum acele etmeyin
Canım burda pendikte cüneyt uzun diye doktor var egerki yakınsan ona muane ol derim suanlik ben ona gidiyorum alanında çok iyi tecrübeliBenim bu ikinci kez çatlatma iğnesi kullanisim etkisi 3 ay sürse simdiye hamile kalırdim dimi
Ben şimdi gittim geldim tekrar doktora hormonların dengesiz yine yumurtaların düzene girmemiş dediş sonuçlara göre bi tane ilaç verdi cylo-Progynova diye iyice canım sıkıldı benim bu hormonlar yumurtalar düzene girmiyor yokBende 25 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim sen daha yenisin daha acele etme tedavi için ,
Üzme kendini stres yapma onlarda çok etkiliyorBen şimdi gittim geldim tekrar doktora hormonların dengesiz yine yumurtaların düzene girmemiş dediş sonuçlara göre bi tane ilaç verdi cylo-Progynova diye iyice canım sıkıldı benim bu hormonlar yumurtalar düzene girmiyor yok
Yok kuzum ben Muğla da yaşıyorumCanım burda pendikte cüneyt uzun diye doktor var egerki yakınsan ona muane ol derim suanlik ben ona gidiyorum alanında çok iyi tecrübeli
Ama nasıl üzülmeyim stres olmayım keşke elimde olsa canımın sıkıntısından elim yüzüm hep dışına attıÜzme kendini stres yapma onlarda çok etkiliyor
Bilmiyorum canım seni bende çok iyi anlıyorum ama uzulunce ağlayınca olmuyo biliyorsun hormonların stresle daha da alt üst oluyoAma nasıl üzülmeyim stres olmayım keşke elimde olsa canımın sıkıntısından elim yüzüm hep dışına attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?