Yaa inşallah aynı zamanda da güzel haberi alırız umarımMerhaba canım ben de klomen kullandım iki yumurtam oluşmuş pazartesi gittim iğne oldum aynı zamanlarda olmuşuz. Günaşırı önerdi bize de bakalım hakkımızda hayırlısı
Benim de iğnemin 8. Günü beklemedeyimKızlar meraba ben bu ay klomen kullanıp 3 olgun yumurtam oluştu salı günü çatlatma iğnesi vuruldum doktor gün aşırı ilişki verdi bakalım bu ay tutucak mi benim gibi klomen kullanıp hamile kalan var mı ?
İnşallah canımBenim de iğnemin 8. Günü beklemedeyimİnşallah olumlu sonuçlar alırız
3 canım senin?İnşallah canımsenin kaç yumurtan oluşmustu
Benim sol da 3 sağda 1 tane vardı ama önemli olan soldaki tabi3 canım senin?
Sende mi tek tüpsün yoksa, benim de aynı şekilde solda 3 yumurta var, sağ tüpüm alındı zaten önemli olan solBenim sol da 3 sağda 1 tane vardı ama önemli olan soldaki tabi
Yok hayır iki tüpüm de var bu ay klomen denedik olmazsa eğer bidahaki ay rahim filmi çekilcemSende mi tek tüpsün yoksa, benim de aynı şekilde solda 3 yumurta var, sağ tüpüm alındı zaten önemli olan sol
Olur inşallah canım hiç test yaptın mı henüz erken tabi ama benim gibi sabırsız mısınYok hayır iki tüpüm de var bu ay klomen denedik olmazsa eğer bidahaki ay rahim filmi çekilcem
Bende aynı ilacı kullandım ve 6.günümdeyim yüzümde kistik birsürü yara şeklinde sivilce cıktı sizde böyle bir problem oldu mu acabaBenim de iğnemin 8. Günü beklemedeyimİnşallah olumlu sonuçlar alırız
Hem test için erken hemde belirti için çünkü doktorun bana verdiği ilişki günleri pazar günü bitiyor asıl bekleme günüm pazartesiden sonra baslicak benimOlur inşallah canım hiç test yaptın mı henüz erken tabi ama benim gibi sabırsız mısın
Benim sadece arada ağrılarım oluyo oda iğnenin etkisi daha vücudumda ondan diye düşünüyorum senin adet günün ne zman pekiBende aynı ilacı kullandım ve 6.günümdeyim yüzümde kistik birsürü yara şeklinde sivilce cıktı sizde böyle bir problem oldu mu acaba
Adetim çok düzensiz takip edemiyorum ama 14.gün test yapacağım inşallah olur ama sivilcelerden dolayı kist mi oluştu diye düşünüyorumBenim sadece arada ağrılarım oluyo oda iğnenin etkisi daha vücudumda ondan diye düşünüyorum senin adet günün ne zman peki
Pek bilgim yok canım ya ama benimde su ağ göğüs hassasiyetim var mesela iğneyi vurulduktan bı gün sonra başladı işte hala var adet olasiya kadar da olur genelde benim hep öyle olurAdetim çok düzensiz takip edemiyorum ama 14.gün test yapacağım inşallah olur ama sivilcelerden dolayı kist mi oluştu diye düşünüyorum
Canım ben geçen ay kullandım kloman + çatlama iğnesi. İlk denememdi 2 yumurtam gelişti ama bi hafta sürdü maalesef gebeliğim kimyasal gebelikle sonuçlandı. İnşallah sizlerin ki tutar sağlıklı gebelikler olurKızlar meraba ben bu ay klomen kullanıp 3 olgun yumurtam oluştu salı günü çatlatma iğnesi vuruldum doktor gün aşırı ilişki verdi bakalım bu ay tutucak mi benim gibi klomen kullanıp hamile kalan var mı ?
İnşallah tutar canım yaCanım ben geçen ay kullandım kloman + çatlama iğnesi. İlk denememdi 2 yumurtam gelişti ama bi hafta sürdü maalesef gebeliğim kimyasal gebelikle sonuçlandı. İnşallah sizlerin ki tutar sağlıklı gebelikler olur
Yok canım olmadıBende aynı ilacı kullandım ve 6.günümdeyim yüzümde kistik birsürü yara şeklinde sivilce cıktı sizde böyle bir problem oldu mu acaba
benüm ki kloöeni rahim filmi cektirmeden vermedi. Eğer rahimde bir problem varsa vucuduna bosuna hormon yuklemenın anlamı yok dedi. Bu sebeple gecen ay rahim filmi cektirdim, bugun 2.günüm adetim bitti klomene başladımArkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?