Klomen ve ovitrella kullananlar 🙋

yncmst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
79
24
3
30
Kızlar meraba ben bu ay klomen kullanıp 3 olgun yumurtam oluştu salı günü çatlatma iğnesi vuruldum doktor gün aşırı ilişki verdi bakalım bu ay tutucak mi benim gibi klomen kullanıp hamile kalan var mı ?

Merhaba canım ben de klomen kullandım iki yumurtam oluşmuş pazartesi gittim iğne oldum aynı zamanlarda olmuşuz. Günaşırı önerdi bize de bakalım hakkımızda hayırlısı

Merhaba canım ben de klomen kullandım iki yumurtam oluşmuş pazartesi gittim iğne oldum aynı zamanlarda olmuşuz. Günaşırı önerdi bize de bakalım hakkımızda hayırlısı
Yaa inşallah aynı zamanda da güzel haberi alırız umarım

Kızlar meraba ben bu ay klomen kullanıp 3 olgun yumurtam oluştu salı günü çatlatma iğnesi vuruldum doktor gün aşırı ilişki verdi bakalım bu ay tutucak mi benim gibi klomen kullanıp hamile kalan var mı ?
Benim de iğnemin 8. Günü beklemedeyim İnşallah olumlu sonuçlar alırız

Canım
Olur inşallah canım hiç test yaptın mı henüz erken tabi ama benim gibi sabırsız mısın
Hem test için erken hemde belirti için çünkü doktorun bana verdiği ilişki günleri pazar günü bitiyor asıl bekleme günüm pazartesiden sonra baslicak benim

Bende aynı ilacı kullandım ve 6.günümdeyim yüzümde kistik birsürü yara şeklinde sivilce cıktı sizde böyle bir problem oldu mu acaba
Benim sadece arada ağrılarım oluyo oda iğnenin etkisi daha vücudumda ondan diye düşünüyorum senin adet günün ne zman peki

Benim sadece arada ağrılarım oluyo oda iğnenin etkisi daha vücudumda ondan diye düşünüyorum senin adet günün ne zman peki
Adetim çok düzensiz takip edemiyorum ama 14.gün test yapacağım inşallah olur ama sivilcelerden dolayı kist mi oluştu diye düşünüyorum

Adetim çok düzensiz takip edemiyorum ama 14.gün test yapacağım inşallah olur ama sivilcelerden dolayı kist mi oluştu diye düşünüyorum
Pek bilgim yok canım ya ama benimde su ağ göğüs hassasiyetim var mesela iğneyi vurulduktan bı gün sonra başladı işte hala var adet olasiya kadar da olur genelde benim hep öyle olur

Canım ben geçen ay kullandım kloman + çatlama iğnesi. İlk denememdi 2 yumurtam gelişti ama bi hafta sürdü maalesef gebeliğim kimyasal gebelikle sonuçlandı. İnşallah sizlerin ki tutar sağlıklı gebelikler olur

İnşallah tutar canım ya

Arkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?

Arkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?
benüm ki kloöeni rahim filmi cektirmeden vermedi. Eğer rahimde bir problem varsa vucuduna bosuna hormon yuklemenın anlamı yok dedi. Bu sebeple gecen ay rahim filmi cektirdim, bugun 2.günüm adetim bitti klomene başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…