- 11 Şubat 2020
- 46
- 10
- 8
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30nda iğne yapıldıysa iğneden dolayıdır bende yapmıştım iğne etkisiyle koyu çıkıyor bıraktım o yüzdenKızlar merhaba 30 nda çatlatma iğnesi oldum 5 gün klomen kullanmıştım bugün ovulasyon testi yapayım dedim yumurta çatladı mi ki diye çünkü hiç akıntı birşey olmadı bende ama kasık ağrım vardı git gide artmaya başladı test yapınca koyu çizgi çıktı iğne etkisinden mi ki yada daha yumurta çatlamadi mi daha
O zaman yapmam bende birdaha ya30nda iğne yapıldıysa iğneden dolayıdır bende yapmıştım iğne etkisiyle koyu çıkıyor bıraktım o yüzden
Aynen bende bıraktım iğnenin etkisiymişO zaman yapmam bende birdaha ya
Bennn ama tabi değerlerim yükselecek mi beklemedeyimKızlar meraba ben bu ay klomen kullanıp 3 olgun yumurtam oluştu salı günü çatlatma iğnesi vuruldum doktor gün aşırı ilişki verdi bakalım bu ay tutucak mi benim gibi klomen kullanıp hamile kalan var mı ?
Benim olmadı ya günümden 5 gün önce adet oldumBennn ama tabi değerlerim yükselecek mi beklemedeyim
Bir daha deneyecek misinizBenim olmadı ya günümden 5 gün önce adet oldum
Rahim filmi çekilmek istiyorum ondan sonrası kısmetBir daha deneyecek misiniz
Bana da doktor tutmazsa rahim filmi çekileceksin dediRahim filmi çekilmek istiyorum ondan sonrası kısmet
Bana da doktor tutmazsa rahim filmi çekileceksin dedi
Çekileceğiniz merkezi araştırın ama çok acıdı katlanamadım diyen insanlara çok kulak asmayın herkesin tepkileri acı eşiği farklıdır bu merkezden merkeze bile değişirAynen aşılama dedi bana da ama öncesinde rahim filmi çekilcem dedi onu araştırıyorum nerde çekilirim diye
Onu araştırıyorum özeller çok fiyat istediler devlette çekmiyor bakalım napicam artıkÇekileceğiniz merkezi araştırın ama çok acıdı katlanamadım diyen insanlara çok kulak asmayın herkesin tepkileri acı eşiği farklıdır bu merkezden merkeze bile değişir
Devlet çekiyor diye biliyordum neden çekmezler kiOnu araştırıyorum özeller çok fiyat istediler devlette çekmiyor bakalım napicam artık
Bilmiyorum ki aradım burdaki devlet hastanesini çekmiyolar dediDevlet çekiyor diye biliyordum neden çekmezler ki
Ben de bakmıştım özelde pahalı diyorlardı hatta narkozlu narrkozsuz fark ediyor inşallah iyi bir yer bulursunBilmiyorum ki aradım burdaki devlet hastanesini çekmiyolar dedi
Araştırma hastanesini de cekmiyomus pandemi den dolayı yani kaldım özele mecbur gidicem yaniBen de bakmıştım özelde pahalı diyorlardı hatta narkozlu narrkozsuz fark ediyor inşallah iyi bir yer bulursun
Anladım sağlık olsun inşallah bir şey çıkmaz rahim filminden sonra çok hamile kalan var inşallah sizin de olur hemenAraştırma hastanesini de cekmiyomus pandemi den dolayı yani kaldım özele mecbur gidicem yani