- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Yok Canım daha ben hasta bile olmadım doktora gittim ilaç içiyorum şimdi bitince gidecem tedaviye başlayacak sende durumlar nasilKızlar Nasılsıniz uzun süredir yazmadık merak ettim herhangi bi gelişme var mı kimsede
Benim de 13 gün kaldı bat a canım bekliyorum öyle.Yok Canım daha ben hasta bile olmadım doktora gittim ilaç içiyorum şimdi bitince gidecem tedaviye başlayacak sende durumlar nasil
iyi canım hakımızda hayırlısı neyse ol olsun rabbim bu ay nasip etmiştir inşallah canım az kalmış seninki haber ver mutlakaBenim de 13 gün kaldı bat a canım bekliyorum öyle.
İnşallah canim hayirlisiyla gelsin bebeklerimiz haber veririm tabikiiyi canım hakımızda hayırlısı neyse ol olsun rabbim bu ay nasip etmiştir inşallah canım az kalmış seninki haber ver mutlaka
stres yapma canım asıl gecikiyor o zaman rabbim nasip etmiştir inşallah başka şeylerle uğraşmaya çalış gezmeye git falan aklından çıkar birazKızlar bende son 1 hafta. Yine stres yapmaya başladım
Haklısın canım uğraş da buldum kendime ama yine de aklımda. Sen ne yaptın hasta oldun mu canımstres yapma canım asıl gecikiyor o zaman rabbim nasip etmiştir inşallah başka şeylerle uğraşmaya çalış gezmeye git falan aklından çıkar biraz
Canım ben femara kullandım bitti ilacın yarın yumurtalara bakacak gelişmiş de iğne ile çatlayıp herhalde benim bat 6 ocak daha çok varKızlar ben hala regl olmadım bugün 3. Gün ama geçen ay da geciktim de hiç umitlenemiyorum. Sizde durumlar ne
Hayirlisi olsun inşallah canım bende bekliyorum yarın da olmazsam bi test yapicamCanım ben femara kullandım bitti ilacın yarın yumurtalara bakacak gelişmiş de iğne ile çatlayıp herhalde benim bat 6 ocak daha çok var
inşallah güzel haberi bize müjdelersin canım sabah ilk idrarla yap testi daha kesin sonuç alırsın canımHayirlisi olsun inşallah canım bende bekliyorum yarın da olmazsam bi test yapicam
Öyle düşünmüştüm ama test almadım canım ya gün içinde yapsam belli olur mu senceinşallah güzel haberi bize müjdelersin canım sabah ilk idrarla yap testi daha kesin sonuç alırsın canım
Günün geçtiği için gün içinde de belli olur bence canım ama yinede sen bilirsin iki tane al olmadı testi birini de yarın sabah yaparsın emin olmak için ya da bir tane al direk yarın sabah yap kadar sana kalmış canım ben internetten toplu olarak sipariş veriyorum hem çok uygun geliyor hemde istediğim zaman yapabiliyorumÖyle düşünmüştüm ama test almadım canım ya gün içinde yapsam belli olur mu sence
Ben eczaneden çok alıyordum da hepsi evde kaldı yanıma almayi unuttum. Kendi memleketime geldim olmazsa bi kan testi yaptiririmGünün geçtiği için gün içinde de belli olur bence canım ama yinede sen bilirsin iki tane al olmadı testi birini de yarın sabah yaparsın emin olmak için ya da bir tane al direk yarın sabah yap kadar sana kalmış canım ben internetten toplu olarak sipariş veriyorum hem çok uygun geliyor hemde istediğim zaman yapabiliyorum
Aynen canım en kesin sonuç o olur haber ver bana da yaptirirsan canimBen eczaneden çok alıyordum da hepsi evde kaldı yanıma almayi unuttum. Kendi memleketime geldim olmazsa bi kan testi yaptiririm
Kiizzlar galiba hamileyimAynen canım en kesin sonuç o olur haber ver bana da yaptirirsan canim
Oooo super haber kız resmini atsana testin hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKiizzlar galiba hamileyimteste silik ikinci çizgi vardı olmazsa akşam kan testi yaptircam
Amin kuzum inşallah ya testi yaptım evden çıktım gidince atayım hemenOooo super haber kız resmini atsana testin hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?