• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve hsg sonrası regl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elagozlu525

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
324
150
23
33
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 20 ekim de hsg çekildim. Ondan önce 2 ay da klomen kullanmıştım klomen kullanırken regl düzenim değişti. Normal regl aralığım 30 gündü klomen kullanırken ilk ay 28 ikinci ay 27 günde regl oldum. Sizce bu ay regl aralığını kaç günden hesaplamaliyim:110::dua:

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 20 ekim de hsg çekildim. Ondan önce 2 ay da klomen kullanmıştım klomen kullanırken regl düzenim değişti. Normal regl aralığım 30 gündü klomen kullanırken ilk ay 28 ikinci ay 27 günde regl oldum. Sizce bu ay regl aralığını kaç günden hesaplamaliyim:110::dua:
Hsg nedir acaba

bence 30 gün olarak al canım daha iyi olur diye düşünüyorum

Yok canım genelde günü gününe regl olurdum. Sadece klomen de öne gelmişti. Hsg bi etki eder mi bilmiyorum
biz yinede iyi düşünelim iyi olsun inşallah bebişten dolayıdır canım yarın bir test yap istersen belki çıkabilir hsg yi anestezili mi çektirdin anestezisiz mi canım

Anestezisiz canım çok şükür ki tüpler de açık çıktı. Test yapıcam da negatif gormekten korkuyorum :110:
aynı ben canım bende yapamıyorum ama bilmiyorum bir yandan da yarın sabah patlatayım bir tane diyorum :110: benimde bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek kararsızım anestezili mi olsun diye cok acı oldu mu sende zelde mi çektirdin devlette mi kusura bakma çok soru sordum ama

klomen ve çatlatma iğnesi adet gecikmesine sebep olabiliyor yani o ay genellikle geciktiriyor pozitif sonuç dahi alsanız doğru olmayabiliyor ben iğneden sonra 12. ve 13. günde pozitif sonuç almıştım doktorum 8 günde etkisi gider hamilesin dedi ama değilmişim iğnenin etkisinden dolayı daha sonra 4-5 gün gecikmeli adet oldum ve herkeste genellikle gecikmeye sebep olabiliyor

klomen ve çatlatma iğnesi adet gecikmesine sebep olabiliyor yani o ay genellikle geciktiriyor pozitif sonuç dahi alsanız doğru olmayabiliyor ben iğneden sonra 12. ve 13. günde pozitif sonuç almıştım doktorum 8 günde etkisi gider hamilesin dedi ama değilmişim iğnenin etkisinden dolayı daha sonra 4-5 gün gecikmeli adet oldum ve herkeste genellikle gecikmeye sebep olabiliyor
canım genellikle iğneden 14 veya 16. günü adet olunuyor eğer 13. günü testte pozitifi gördüysen kimyasal yaşamış olabilirsin canım ben kaç defa iğne olduysam 11. günü bile etkisi geçmişti bünyeden bünyeye degişiyo da olabilir

aynı ben canım bende yapamıyorum ama bilmiyorum bir yandan da yarın sabah patlatayım bir tane diyorum :110: benimde bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek kararsızım anestezili mi olsun diye cok acı oldu mu sende zelde mi çektirdin devlette mi kusura bakma çok soru sordum ama
Estağfurullah canın ne kusuru özelde çekildim canım bulundugum il de üniversite hastanesi çekiyordu randevu yu 2018 i Mart ayına veriyordu o yüzden özelde çekilmek durumun da kaldım. Aci da sadece sıvıyı verirken hissettim ama çok aşırı değil birde gayet kısa sürüyor 2 kere sıvı verdi 10 15 saniye sürüyor.

Back