canım..ercelf..
hormon testleri gayet normal dedi doktor..hiç bir sorun yok dedi..bende ayrıntılı sormadım artık..evet başladım klomene..bugün itibariyle ilk klomenimi aldım..bugün yarın ve perşembe günü sabah birer tane alacağım..perşembe ögleden sora çağırdı..bakacak ne durumda diye..benimkiler aşırı büyüyorlar ya oda sağlıksız mış...o yüzden birer tane ile bi bakacak sonuca..aşılamaya gelince...gerek yok aşılamaya diyor doktorum..hiç gerek yok diyor hemde..spontane devam edelim sonuç alacağız er geç diyor..:)) ne bilim zaten burda yapılamıyormuş..çevre illere git gel yapmam lazım..işin acıkçası halim de yok inan ki...içimden hiç bişey yapmak gelmiyor...calışma zamanlarının görev haline gelmesi ile ilgili yazmışsınız ya sedda ile...aynen katılıyorum size...psikoloji diye bişey kalmadı hiçbirimizde...zoraki birliktelikler..ruhen yıpratıyor insanı...kendini kötü hissettiriyor...eşlerimiz de cok stres oluyorlar tabi..eşim bana catlatma iğnesi vurulma,,,,,, akabindeki 36 saat gerilimini yaşamak istemiyorum diyor..insanın canı istese bile sırf zorunluluk var diye yapası gelmiyor..maddi maneviyıpranıyoruz..ve işin kötüsü ne biliyor musun...biz bu psikolojiden kurtulmadıkca işimiz daha da zor olacak... korkuyorum artık ben...
evet canım senin ağrılar erken başladı gerçekten..hayırdır inşallah...hayırdır inşallah....