- 2 Haziran 2011
- 1.280
- 7
slm kizlar dün geceyi hastanede gecirdim.dün doktor kontrolunde degerim 1728 mis ve bebegin hala görünmemesi normal degilmis.dis gebeliken süphelendiler.o yuzden muayeneden sonra hastaneye sevk edildim.gece detayli kontrollerden sonra hastanede kalmam istendi.güya döllenme gerceklesmis ama yerine yetisemeden yolda kalmis.oda hafif ic kanama yapmis olabilir dendi.ama hic kanamam olmadi agrim sizim hic yoktu.ilgincde geldi.sabah heyet toplandi tekrar ultrason falan derken sagolsun doktorlar mucizeyi gördü.rahime bugun yerlesmis minicik birsey.Allahim yüzüme güldü.tüm doktorlar bana dua etti sabaha kadar sagolsunlar.nerdeyse tüm rahim temizlenecek egerki ic organlara sicrama tehlikesi varsa göbegime girip yumurtalarimdan birisi alincakti.ne tuhaf.
simdi bebisim sonanda görününce ve degerlim yüksek olunca ikiz gebelikden süpheleniyorlar.hafta sonuna kadar dinlencem ve dua edicem.kalp atislarini beklicez yavrumun yada yavrularimin :90: stres yapmasin diye izin verdiler eve disariya cikmama.Allahim ne geceydi ömrüm boyunca unutamiycagim.sabaha kadar operasyon korkusu yasarken simdi Allahin bir mucizesini yasiyoruz esimle.inanilmaz birsey.Bosa dememisler hayirlisi neyse o olsun diye.
bu dünyada ilgisiz agzindan cimbizla laf alinan sormadikca söylemeyen bir an önce defeden doktorlar kadar cok iyi ilgili ve olayi seninle yasayan mükemmel doktorlarin bir arada olmasini görmek acayip mutlu etti beni
herseyin hayirlisi. ne gelirse Allahtan demek en iyisi,olmadik zamanda seni kurtaran yine o oluyor.
Ayyyyy inan yorumunun başlarını okurken ödüm patladı bişey oldu diye...Çok zor bi gece geçirmişsin gerçekten Allah dr.larındanda razı olsun nekdr güzel bişey işte onlarda sayemizde dua alıyolar..İnanılmaz sevindim valla annesi sen de çok sabırsız çıktın ama minicik daha yoldaymışşş meğerse neyseki annesini çok bekletmeden kondu rahimine Ayy bi de ikiz oluyomuşş ne güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın seni.. Bizim içinde çok dua et anne adayım benim tebrik ederim tekrardan
Son düzenleme: