Tatlııım işte geldim burdayıım, ben işte ustayııım. Canım yıllar sonra ilk defa bu kadar uzun tatil yapabildim. Tam bir ay izinliydim. Çook güzel dinlendim, kafamı boşalttım. Acayip iyi geldi bu izin bana. Haa izindeyken de yaşadım o baş dönmelerimi ama sorun değil, şimdi iyiyim. Sebeplerini araştırırken boyun fıtığı ve guatr da çıktı. Gördüğün gibi yok "yok" arkadaşında gülüm. Napalım, buna da şüküür. Hayretler içindeyim ki, iki aydan bu yana 40-45 günde kendiliğinden adet görebildim. İkisi de 10 ar gün sürdü. Bunca hastalğın içinde çocuğu hiç düşünmedim desem yeridir hayatım. Nasıl oldu bilmiyorum ama kafamdan attım sanırım artık. Yani en azından şimdiliiik Kızın nasıl gülüm, sağlığı sihhati yerindedir inşallah ( inşallah yine karıştırmamışımdır kızın mı oğlun mu:) ) İzine çıkabildin mi, Edirneye geldin mi bi dahaa. Anlat güzeliim, özledim vallahi sizinle sohbet etmeyi. İşte böyle arkadaşım cıvıl cıvıl sohbetinle hep aramızda ol canım, valla yazdıklarınla bile enerji veriyorsun insana acayip pozitifsin, bu yüzden seviyoruz sanırım seni, tatil kime iyi gelmez ki hiç bir yere gitmesen bile işten uzaklaşmak yetiyor, ki en çok ihtiyacımız olanda bu sanırım ama ne yazık ki ben bu sene kısa bir süre izin kullandım oda temizlikle geçti, malüm tadilat bitti rahatım şimdi, bu kez karıştırmadın canım, kızım çok iyi Allaha şükür, bütün gününü oyunlar oynayarak geçiriyor, iyice tatil modunda, okulu özler diye bekliyorum ama maalesef beklentiler boşa galiba hiç özlemiyor ders tekrarı yapmaya çalışıyoruz sıkılıyor, neyse okullar başlayınca mecburen çalışacak o yüzden fazla üzerine düşmüyorum, Edirneye hiç yolum düşmedi ama bayramda istiyorum sırf Edirne ciğeri için, ayyy şimdi nasılda canım çekti oruçlu oruçlu, bizim burda taklitçiler var bari akşama iftara gideyim yoksa şişecek bir yerim :)
Canım ya hani diyoruzya tedavi yok kafadan attık, olursa olur olmazsa olmaz diye, acaba olmadığı için kendimizi kandırmayamı çalışıyoruz, seni bilmem ama ben galiba kendimi kandırıyorum, üzülmemek için unutmuş gibi yapmaya çalışıyorum sanırım, bunu akşam anladım, beraber aynı zamanda doğum yaptığım bir arkadaşımı gördüm akşam, ikimizinde 2. çocuğu olmuyordu, sonra aynı dönemde rahim filmi çektirdik, benim kanllar açık, onun kapalıydı ve tek şansı tüp bebekti, ben hiç bir sorun yok diye sevinirken, o da senin şansın var benim yok diye üzülmüştü, aradan çok uzun zaman geçti ve arkadaşımı aylar sonra ilk kez gördüm akşam ve hamile olduğunu söyledi
tüp bebek yaptırmış ve hemen tutmuş. Duyunca için çok fena oldu, kıskandımmı, sevindimmi bilmiyorum, sevindim tabi ama ne yalan söyliyeyim kıskandım be arkadaşım, sonra yol boyunca düşündüm, neden bu duyguyu yaşadığımı, hani silmiştim ben kafadan, hani yoktu artık tedavi, hani yoktu artık istek, madem öyle neden bu duyguya kapıldım, offf arkadaşım offf çevremde hamileleri görünce hep bu duyguya kapılıyorum, ama yinede tedavi düşünmüyorum bir süre daha zaten tekrar karar verirsem direk aşılama olmassa tüp bebek denerim ama bunlar için şu an uygun zaman değil,işte böyle canım arkadaşım herşeyin bir zamanı var, bize düşen sabırla sabırla beklemek, nasipse eğer her halikarda biz o duyguyu tekrar yaşayacağız.