- 7 Mayıs 2011
- 744
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben bu ay klomen kullanıcam doktor 6.gün başla dedi.sabah akşam 1 tane yutmamı söyledi.
sizce ben sahurda 3:30 gibi yutsam bide iftarda yutsam olurmu.yoksa 12 saatte bir mi yutulmalı bilgilendirirseniz çok sevinirim.
cuma günü başlıcam.
Valla biz de öyle sabaha kdr vanlilatör karşısında uyuyoruz ama yukarı doğru tutuyoruz çarpılırız yoksa:)) Son 2 gündür de ateş basması yaşıyorum adetim geliyo diyemi bilmiyorum ama inş hastalanmamm(( Bizim yatakta antistres ama ne fayda bizdeki bu çocuk stresi hepsinin üstünde yaramıyo yanii:))) inş sizde yarar:))
günaydınlar herkeze.......hayırlı sabahlar...
ercelf canım bende kararsızım ya..doktorum ağustosta gel bi vitamin degerlerini kontrol edelim demişti...sonra yine bakarız demişti..benimde bir yanım yeter artık ilaç kullanma diyor..büsbütün hormon dengesini bozar işi iyice zorlaştırırım diye korku var içimde nedense..ama bilmiyorum yinede kafam cok karmakarışık...
Cnm o konuda bi bilgim yok istersen druna sor daha garanti olsun cnm..
Kızlarrrr günaydınnn
günaydn cnmmmmmm........herkeşlere günaydınlarrrr...bugün kırmızı kart günüm...çk heycanlıyım. ölcem yaaaa
Ayyy inş görmezsin cnm kırmızıları.. Düzenlimi olursun normalde cnm?
ınş yaa şu mübarek gün..maşlh hiç şaşmaz sağolsun..hesap yaptım kendi kendime..28 gün benimki..temmuz 7 de oldum..31 çekti temmuz ayı..bugün olmam lazım dimi ? :) akşam eşimin ellerinide kaldırdım.kendi parmaklarımıda hesap yaptık :) ben ayın 4 ünü buldum..
selam arkadaşlar nasılsınız ben bu ay baya zenginim srophone+folic plus+incir+soğan suyu içiyorum bakalım ne olacak çok fazla umursamayacağım inş çünki sitresim her geçen gün çoğalıyo yoruldum artıkkk
Kızlar ya bişey sorcam..Son 2 gündür ateş basması var bende özelliklede sabahları...Adetlerimde düzensiz olduğu için hiç anlayamıyorumkiii.. Hamilelik belirtilerinde böyle bişey varmıdır acaba? Bgn 35. günüm düzensizdir genelde oyüzden test fln yapmıyorum..
gunaydinnnn gununuz aydin olsun sekerlerrrrrr
ates basmasi hamilelik belirtisiymis sende oldugu gibi ozellikle sabahlari ates olcsen belki anlardin....burasida cok sicak sabah bende alev gibi uyaniyorum atesimi olcuyorum buu nee cok dusuk ama olcme sansin olsa adete yakin atesin yuksek gittimi dusmeden hamilelik belirtisi sayiliyo cnm insallah hamilesindir....benimde adetlerim cok duzensiz normalde birtek igne oldugum vakit zamaninda geliyo....bende pko var 32,45 arasi adet gunlerim....insallah guzel haberler verirsin cnm....
kızlar günaydın herkese