Allah hayırlı zamanını biliyodur cnm olucağı varsa olur ztn fazla da takılmamak gerek aslında..
akışına bırakmak lazım ya.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayırlı zamanını biliyodur cnm olucağı varsa olur ztn fazla da takılmamak gerek aslında..
Kızlaaaaarrr çıkıyorum ben.. Hepinize iyiakşamlar yrn sabah görüşmek üzere sağlıcakla kalınnnn..:79: Öpüldünüzzzzz kozamannn
cnm geçmiş olsun. inş. bir an önce iyileşirsiniz. sanırım ikiniz birden kullanması gerekiyor ilaçları.
günaydın cnm. inş öyledir canım umutlanmak istemiyorum ama artık olsun da çok istiyorum. inş kırmızılar gelmezde salı günü mutlu haberlerle gelirim. senin nasıl gidiyor...
karnımın ağrısı başladığına göre kırmızılar yolda sanırım 2 gün bile bekkletmeyecek. anlaşılan bu ayda hüsran...
ben bugün dahiliyeye gittim tsh ölçümüm vardı onu yaptırmışken hemogram ve idrar için de kan verdim bir de gebelik düşünüyorum deyince adam ona göre yazdı tahlilleri.şimdi internetten baktım TSH henüz çıkmamış ama kan tahlilim normal idrarımda da iltihap falan yok da eritrosit + çıkmış baktım internetten idrarda kan görülmesi demekmiş korktum şimdi ama yaygın değil az 1 sene önceki idrar tahlilime baktım onda da öyle yazıyo.adetim yeni bitti acaba ondan mı öyle çıktı bilmiyorum.yarın sorucam.benim için dua et tiroidim düzene girmiş olsun.bugün adetimin 7. günü incir suyuna devam 12. günümde de tumoş takibine gidicem çok merak ediyorum kürtaj sonrası vaziyet ne diye rahim duvarı kalınlığını filan??inşallah herşey yolunda gider.bu ay adetten sonra akıntılarım erken başladı adetim bitince bi kuruluk olurdu bende ne güzel hiç çamaşırlarım kirlenmezdi taki yumurtlama başlayana kadar.bu ay akıntılı gidiyoruz bakalım yumoşlar erken mi gelişiyor ne yada yumoş patlaması da yaşıyo olabilirim incir suyu takviyesiyle :)
haberdar ederim yine.
sen de üzülme bak herşeyin hayırlısı :)
karnımın ağrısı başladığına göre kırmızılar yolda sanırım 2 gün bile bekkletmeyecek. anlaşılan bu ayda hüsran...
ben bugün dahiliyeye gittim tsh ölçümüm vardı onu yaptırmışken hemogram ve idrar için de kan verdim bir de gebelik düşünüyorum deyince adam ona göre yazdı tahlilleri.şimdi internetten baktım TSH henüz çıkmamış ama kan tahlilim normal idrarımda da iltihap falan yok da eritrosit + çıkmış baktım internetten idrarda kan görülmesi demekmiş korktum şimdi ama yaygın değil az 1 sene önceki idrar tahlilime baktım onda da öyle yazıyo.adetim yeni bitti acaba ondan mı öyle çıktı bilmiyorum.yarın sorucam.benim için dua et tiroidim düzene girmiş olsun.bugün adetimin 7. günü incir suyuna devam 12. günümde de tumoş takibine gidicem çok merak ediyorum kürtaj sonrası vaziyet ne diye rahim duvarı kalınlığını filan??inşallah herşey yolunda gider.bu ay adetten sonra akıntılarım erken başladı adetim bitince bi kuruluk olurdu bende ne güzel hiç çamaşırlarım kirlenmezdi taki yumurtlama başlayana kadar.bu ay akıntılı gidiyoruz bakalım yumoşlar erken mi gelişiyor ne yada yumoş patlaması da yaşıyo olabilirim incir suyu takviyesiyle :)
haberdar ederim yine.
sen de üzülme bak herşeyin hayırlısı :)
günaydın canlarımm cumamızz mübarek olsunnnn...
Bu arada herkese günaydın....doktora gittim 1 saat önce dedim adet gecikti 9 gün acaba hamilelik mi var ya da başka bi rahatsızlık mı? Bu ay klomen kullandım dedim ama sadece bhcg yazmış. Bakalım bikaç saate belli olcak. Negatif sonuç olursa öxzele gitcez artık...hayırlısı bakalım...
nasip canım ya inan bana arada kalmak hiç hoş değil. var mı yok mu bilmiyosun , başka önemli bişey var mı bilmiyosun adet de olmuyosun . ...ben de işleri sıraya koymuştum bile .adet olacaktım ayın 13ünde 3.gün kan testi yaptırım özelde muayene olup rahim filmi çektirecektim ... ama bekliyom daha...hayırlısı olur inşallah hakkımızda.....senin kaç günün vardı???
Aminn cnm planlandığı gibi olmuyor işte bazı şeyler dediğin gibi hakkımızda hayırlısı cnm..Benim bgn 22. günüm bu ay sonu belli olucak bakalımm ama göğüs uçlarım sızlamaya başladı bile bu ay da olmaz gibi geliyor hayırlısı...
niye kız 22.gün erken zaten belirti için kaç günde adet oluyosun?bu ay klomen kullanmışmıydın sen?
Genelde adet olmadan 1 hafta önce böyle belirtilerim oluyor oyüzden cnm..Ben geçen ay klomen kullanmıştım olmayınca bu ay rahim filmi çekildim oyüzden bu ay ilaçsız geçiyor..Dr adet olursam tekrar çağırdı ilaç fln vericek sanırım ozaman..Benim adetlerde düzensizlik var cnm bazen zamanında, bazende 40-50 gün arası oluyor değişiyor yanii..ama busefer zamanında olucak gibi belirtilerimden anlıyorum çünküüü..Gerçi hamilelik belirtisiyle adet belirtisi benzer diyolar inşş öyledir de ben pek zannetmiyorumm
hayırlısı olsun....bakarsın olmuştur. çünkü rahim filminden sonra gebelik şansı artıyomuş...allah yardımcımız olsun...benim de bu 2. kullanışım . ilk hamileliğim 4. ayda olmuştu tedavi falan olmadı yani doğal yolla olmuştu...şimdi çok mu üstüne gidiyoruz anlamadım ki???
evet dr.da öyle demişti bana inş öyle olur..ama şu da var yumoşlarım büyüdüğü,çatlamaya yakın zamanlarda da böyle oluyor kasıklarımda dolgunluk ağrı fln hissediyorumm oyüzden şusıralar verimli zamanlarım olabilir çalışmalara devam yanii Bir çocuğun var yani allah bağışlasınn tez zamanda kardeşini göndersin inş..aslında bana da öyle geliyor üstüne çok gidiyoruz gibi elimizde de değilki işte içten içe umutlanıyor insan kendimi kandıramıyorum :))
yok be canım 1 sene önce kürtaj oldum 11.haftada alındı . Kalbi durmuş....allah bidaha ne bana ne başkasına yaşatmasın...rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlerle birlikte bizlere de inşallah...bu arada adetlerim uzundur diyosun o zaman yumurtluyo olabilirsin. Bu ovulasyon testleri var onlardan aldın mı hiç...