- 2 Haziran 2011
- 1.280
- 7
2.5 yıl oldu. ilk zamanlar ostrajen +serephone sonraları çatlatma iğnesi eklendi. 1 er ay aralar oldu. kist oldu doğum kontrol ilacı verdi. yaz geldi tatide çalışın dendi. 2 ay öyle geçti. sonra aşılamaya geçtik serephone+çatlatma iğnesi+aşılama. sonra gonal dı sanırım iğne +çatlatmaiğnesi aşılama oldu. daha hiç tutturamadık şimdi doktor değiştirdim. bizimkisi sebepsiz infertilmiş.. bu doktorda sorun yok diyo. yine serephone ye başladık. ultrasonlayumurta takibi yapıyor. geçen ay 2 yumurta 1 er haftayla çatladı. ama tutmadı. nasıl tutmuyo anlamadım. doktor bu olay mucize dir diyor. daha hevesim kırılıyor. p.tesi yine doktora gitcem yumurta büyümüşmü diye. bakacam bu ay ne olcak. yaş olmuş 34 tutmazsa tüpe geçmek istiyorum. ama ondanda korkuyorum ki. tutmayanlarıda duyuyorum. maddi olarakta yıpranmak istemiyorum. olmadı tutmazsa bidaha tüp bebek parası nerden bulcam. ben doktordayken bi kadın gelmiş çocuk aldırmaya. Allahım isteyene versin.
Anladım canım Allah hepimize sabır versin..Peki hiç rahim filmi çektirmedinmi belki tüplerde tıkanıklık vardır?
Son düzenleme: