- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
İnşallah canım iyi kötü kader veririm .bir günüm kaldı.
Canım test yaptim bugün 26.99 çıktıAmin canım inşallah güzel haberler verirsin :) Bekliyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım iyi kötü kader veririm .bir günüm kaldı.
Canım test yaptim bugün 26.99 çıktıAmin canım inşallah güzel haberler verirsin :) Bekliyoruz :)
Ayyy çok tebrik ederim inşallah yükselir :) :) çok sevindim darısı başıma artık :) demek ki bende test yapsam çıkar ama bende belirti yok ki sende kasık ve bel ağrısı vardı başka bir şey var mıydı??Canım test yaptim bugün 26.99 çıktı
Ayyy çok sevindim canım ya insalhh değerlerin yükselir tebrik ediyorumCanım test yaptim bugün 26.99 çıktı
Bide akinti vardı. Bir haftalık falan .dua edin inşallah tutunurAyyy çok tebrik ederim inşallah yükselir :) :) çok sevindim darısı başıma artık :) demek ki bende test yapsam çıkar ama bende belirti yok ki sende kasık ve bel ağrısı vardı başka bir şey var mıydı??
Sağol canım darısı sana ve isteyen herkese iğnenin 12. GunuAyyy çok sevindim canım ya insalhh değerlerin yükselir tebrik ediyorum
Canm adetinin kaçıncı günü bugun
İnşallah tutunur canım Bi de yarın test yaptırman gerekiyor sanırım. Ama maşallah anladın sen zaten hemen.Bide akinti vardı. Bir haftalık falan .dua edin inşallah tutunur
adete göre 3hafta 6 günlük .çalıştığım için Yarım yaptormicam bir hafta sonra yaparım izin günümde. Dua etcem Rabbim koruyaçak ınsallah . Her gün 7 defa ayetle kursı okuyacamİnşallah tutunur canım Bi de yarın test yaptırman gerekiyor sanırım. Ama maşallah anladın sen zaten hemen.
İnşallah canım inşallahadete göre 3hafta 6 günlük .çalıştığım için Yarım yaptormicam bir hafta sonra yaparım izin günümde. Dua etcem Rabbim koruyaçak ınsallah . Her gün 7 defa ayetle kursı okuyacam
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsunİnşallah canım inşallah
Geçen ay iğneden 15 gün sonra adet oldum yani bu ay da öyle olursa 20 Şubat ta adet olmam lazım. Doktorum yarın için kan testi istedi. Bende diyorum ki yarın idrar testi yapayım pozitif çıkarsa kan testi yaptırırım. Ama yalancı pozitif görünmez yarın değil mi? Yarın iğneden sonra 13. Gün olacak...Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Yok yaniltici gözükmez . Bak imkanın varsa clear blue diye bir dijital test var onu Al kaç hafta onuda gosteriyo. Ben alacaktım dün aslında ellerinde yokmuş getiririz dediler bir kaç saate ben beklemek istemedim.Geçen ay iğneden 15 gün sonra adet oldum yani bu ay da öyle olursa 20 Şubat ta adet olmam lazım. Doktorum yarın için kan testi istedi. Bende diyorum ki yarın idrar testi yapayım pozitif çıkarsa kan testi yaptırırım. Ama yalancı pozitif görünmez yarın değil mi? Yarın iğneden sonra 13. Gün olacak...
Merhaba hoşgeldin canımMerhaba yeni katıldım aranıza 1 senedir bebis deniyoruz olmuyor bu ay klomen tedavisine başladı doktor ve ayin 6sinda çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var doktor su gun test yap demedi sabah idrar testi yaptım negatif cikti acaba illa adetin geçmesi mi lazım yoksa olsaydı pozitif cikarmiydi yardimci olursaniz sevinirim
İnşallah canım sen yarın kan testi yap güzel haber verirsin umarım . Haberlerini bekliyorum canımTeşekkür ederim canım yarın inş yaptirabilirsem yaptırayim 14.gün oluyor hayırlı olsun seninde umarım senin gibi haberler alırım
Hayır canım klomen yumurtaları beslediği için daha bile erken oluyor çatlama. Mesela benim adet sürem 30-35 gün arası değişiyordu geç oluyordum. Fakat klomen ile birlikte 27 günde bir olmaya başladım yani çatlamam adet başlangıcından 13 gün sonra oldu iki ayda da. Zaten çatlatma iğnesini de 12. gün vuruldum. 13. gün çatlama oldu. Ama sen doktor kontrolünde gitmiyorsun sanırım ? Bazı durumlarda yumurta çok büyüyor ve çatlayamıyor kiste dönüşüyor. Çatladığından emin olman lazım canım.Arkadaslar bende klomen kullandim bu ay gecen yazmistim adetin 5.gunu 6 sı son adet tarihim ama normal zamana gore yumurtlama zamanini degistirirmi klomen cunku yunurtlama gunumde iliksi olmadi bir gun oncesi 2 sonrasi iki yumurtaligimdada batma var ama yine hiç yumurta aķı seklinde akintım olmadı yunurtlama gecmi oluyor kafam karıştı