Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

iyyim arkadaşım aynı gün sayıyorum işte bu haftasonu belli olacak benimde neoldugu :KK43:( durum devam ediyorsa doktora gitmen en hayırlısı kuzum yaa nolur neolmaz.. bende yarın randevu aldım devlet hastanesinden progesteron baktırıcam 21.günde onu da es geçmeyeyim dedim neolur neolmaz.. yarın hayırlı haberlerle dneriz ikimizde inşallaahh,haberleşelim mutlaka :KK39::KK28:
Inşallah canım yaa bakalım seni bekliyoruz bu ay :anneadayı::emir_bebek::KK19:

Arkadaşlar yarın kontrolüm var günde iki klomen kullanımı sonrası adetin 9. günü oluyor. Ümitsizlik ile heyecan arası bir durumdayım :)

ne kremi verdi ki?? enfeksyion mu varmış neymiş şu mubarek doktorların agzında da laf alınmıyor
Ne söylemesi üstümü zor giyindim muayene ederken bile kendimi kötü hissettim ben giyinirken hasta aldılar bide çabuk çıkın diyorlar sanki allah rızası için bakıyorlar nefret ettim hastaneden:KK62: muayene 5 dakika surmemistir

Hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum . Ben de bu ah inofolic comb ve klomen tedavisine başladım bugun klomen ilk kez kullandım günde iki kez içiyorum. Bakalım neler olacak bizi neler bekliyor bilmiyorum . Doktorum pko gibi duruyor rahim dedi 7 aydır bebek istiyoruz .

Merhaba
Aranıza yeni katıldım.Ben ocak ta femara kullanmaya başladım sağ yumurtalik 19.6 ve 18 cm yumurtam olusmus 24 catlatma innesi oldum Şubat bir de gittiğimde 3m kistin var dedi ama korkma çocuğa engel değil dedi sağ yumurtalik ta kist olusmus tabi beni korku sardı .( 2 adet gunde progesteron ,coraspirin ,folik asit ,vajinal jel kullaniyorum )

Merhaba bende yeniyumurta klomen kullandim dün catlatma ignwsi vuruldum . Rabbim kucağımıza boş birakmasin

sofiarya sofiarya nasılsın ? Bir gelişme var mı? Ben cumartesi doktora gittim 11. günümdü 17,5 mm ve 14 mm iki tane yumurta vardı. Pazar gününe çatlatma iğnesi verdi, dün öğlen 12 buçukta yaptırdım, bugünde tekrar kontrole çağırdı öğlen gideceğim bakalım.

I Ipek38 Melegim elif Melegim elif A Aynrsvm12 inşallah olumlu sonuçlar alırsınız kızlar. Bende klomen kullandım günde 2 tane adetin 2 . günü başladım, cumartesi doktora gittim 11. günümde. 17,5 mm ve 14 mm iki tane yumurta vardı. Pazar gününe çatlatma iğnesi verdi, 17,5 mm tamam normal büyüklükte idi fakat 14 mm için biraz erken değil miydi kafam karıştı. Kist olmasından korkuyorum bende :KK43: :KK43:

İğneyi vurulali uc gun oldu. İnş tutar hepimizin. 14 güne belli olur. İlk 10 gün ilacı etkisi devam ediyor. Erken test yaomayin

İğneyi vurulali uc gun oldu. İnş tutar hepimizin. 14 güne belli olur. İlk 10 gün ilacı etkisi devam ediyor. Erken test yaomayin
Canim 14 gün sonra değil ben bikere yaptım hamileyim sandım sonra değilmiş bugunde gittim erken dede ınne yaptırdığı günle beraber 14 gün bugün 5 gün daha bekle dedi .

İğneyle beraber 14 gün sonra demek istedim . Ben öncede kullandım igneden sonra 15. Gun yaptım hamile olduğumu anladım fakat 6 haftalikken düşük yaptim

Canim işte kan testi yaptirdim kurbandaa 14 günü gittim hamileyim kanda var iki sonra betahcg 0.100 du o yüzden tam sonuç için cumaya kadar bekliycem bide bende kanda çıkıyor sonra ertesi gün kimyasal gebelik diyolar

sofiarya sofiarya nasılsın ? Bir gelişme var mı? Ben cumartesi doktora gittim 11. günümdü 17,5 mm ve 14 mm iki tane yumurta vardı. Pazar gününe çatlatma iğnesi verdi, dün öğlen 12 buçukta yaptırdım, bugünde tekrar kontrole çağırdı öğlen gideceğim bakalım.
nasıl olsun kuzum işte yaa ben adet oldum bugun 4.gün hatta,yalnız bayaa kanama yaptı bu klomen bende,çok güzel kanadım buay,normalde yanii 1-2gün anca azar azar kanamam olurdu,sende de öyle oluyor mu klomen kullanınca.benim 21.gün kontrolümde 4cmlik bir kistim vardı oyuzden buay bişey kullanmayı düşünmüyorum,hatta bundan sonra hiç düşünmüyorum belki hamama gider sıcak taşa otururum en fazla :KK53::KK53: yaza kadar kendi haline bıraktım,allaha teslim artık..yazdan sonra tatil dönüşü falan tüp bebeğe geçerim diye düşünüyorumm

X