nasıl olsun kuzum işte yaa ben adet oldum bugun 4.gün hatta,yalnız bayaa kanama yaptı bu klomen bende,çok güzel kanadım buay,normalde yanii 1-2gün anca azar azar kanamam olurdu,sende de öyle oluyor mu klomen kullanınca.benim 21.gün kontrolümde 4cmlik bir kistim vardı oyuzden buay bişey kullanmayı düşünmüyorum,hatta bundan sonra hiç düşünmüyorum belki hamama gider sıcak taşa otururum en fazla yaza kadar kendi haline bıraktım,allaha teslim artık..yazdan sonra tatil dönüşü falan tüp bebeğe geçerim diye düşünüyorumm
Hadi yaaa tutturamadık bu ay hiç birimiz peki kist için bir şey yapmayacak mısın? Bende dün tekrar çatlatma iğnesi oldum macera bu ay için bu akşam başlayacak :) Bakalım kısmet...
Valla benim adetimde bir değişiklik yapmadı. Yalnız 1-2 gün çok az değil mi yaa ? Benim histereskopi ameliyatı öncesi 7-8 hatta 9 gün mutlaka sürerdi. Ameliyat sonrası 5-6 güne düştü. Direkt aklıma rahimde yapışıklık mı var acaba sende diye geldi ama hsg çektirmiştin diye hatırlıyorum... Bende önümüzdeki ay aşılama yaptırıp yaza kadar bekleyeceğim yaz sonu gibi tip bebek olur diye düşünüyorum artık, fikir değiştirmezsem...