canımm cndyyy adet mi oldun ?? anam bende kesin kalamıcam yaa öyle hissediyorum,off allahımm vardır bi bildiğin ama nebiliiim 25 yaşında 5.cocugunu doguran anneler gördü bu gözler,neden bizim olmuyor yaa ?? direk doktora gidip merhaba ben
tüp bebek istiyorum lütfen yapar mısınız desek acaba?? genelde boyle çok belli bir sebebi olmayan durumlarda tüp bebek şansı %60larda oluyormuş.benim doktorum arkadaşıma geçen güün dedim nolcak bu işler suatcı m tüp falan mı acaba şeyetsek,yani tüp bebekte şansın çok yuksek ilkinde tutmadı dıyelim ikinci de kesin kesin gebesin demişti,ama gel gör ki benim sevgili eşim hayatta hayatta olmaz diyor.bitane var zaten ben 2.çocugun meraklısı değilim olmazsa olmaz ugrsamam tüple felan diyor,vardır onda da bir hayır olmuyorsa bırakacaksın,hiç çocugumuz olmasa neyse ugrasırsın ama var işte şükret otur aşşaa diyor başkada birşey demiyor... ama kızımın geçengun bana anne nezaman kardeşim olacak sorusuna gerilecerek senin kardeşin olmuyor kızım dedim sinirli sinirli o da bana büzdü dudaklarını ben hep böyle yalnız mı kalacam dedi yaaaaa daha 5 yaşında 5,beşş ... o ruhsuz herif bunu dikkate almıyor tabi,sen çok istiyosun çocugun uzerınden rol yapma bana diyor.. offff çok dolmuşum kusura bakmayın kızlar kafanızı şişirdim..
umut fakirin ekmeği,umut etmekten başka yapacak birşeyimiz yok galibaaa,, her yeni gün bir umut..