Bu da, hala sağlıklı olduğumuzu gösteriyor, buna şükür hala yumurtlayabiliriz.. İnşallah çatladığı günü değerlendirmişsindir. Hadi hayırlısı canım, rabbim sevindirsin inşallahKizlar dok aradim yumurtlama olmus...
Artik hayirlisi Allahdan... 10 gun sonrami gebelik belli olurki?
En erken trst ne zaman yapsam
En son adet araligim 37 gun
Muhtemel yumurtladigim gun 1-2-3 mayis dok uc gun iliskiye girin dedi
Dok ile cok konusadim
Biraz dalgin biraz unutkan bi dok benle
Tlf da konusurken kapi caldi beni unuttu
Sadece yumurtlama olmus dedi
10 günü geçince kanda çıkar heralde ama sonradan çıkanlar da var, olmasa bile adet olana kadar umudunu kaybetme sen inşallah.. Ben mesela. Bugün gecijmemin 3.günü. İki kere idrar testi yaprım, negatif. Ama bekliyorum hala. Allahım bu ay seviBu da, hala sağlıklı olduğumuzu gösteriyor, buna şükür hala yumurtlayabiliriz.. İnşallah çatladığı günü değerlendirmişsindir. Hadi hayırlısı canım, rabbim sevindirsin inşallah
Amiin canım inşallahh.. Heran adet olacakmışım gibi sancım ve akıntım var. Kaşıntı geçti... Göbeğime bile kramp giriyor.. Ay inşallah boşuna umutlanıyoruzdur yaCanim insallah gec dollenMe olmustur sende inun icin testler negativdir
Allahim bu ay sevindirsin hepimizi
Amiin canım inşallahh.. Heran adet olacakmışım gibi sancım ve akıntım var. Kaşıntı geçti... Göbeğime bile kramp giriyor.. Ay inşallah boşuna umutlanmıyoruzdur ya
Teşekkür ederim hoşbuldumU ultraanne öncelikle hoşgeldiniz ve tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın.. Ben de geçen ay klomen kullandım, yumurtalarım büyüdü ama adet oldum, çok da umutluydum.. Siz klomen den sonra birşey kullandınız mı, iğne ve progesteron vb. Extra birşey yaptınız mı acaba.? Bu ay da kullanıcam ben klomen, bu ayı boş geçirmeyeyim inşallah
Cok uzuldum canimBelim, sırtım çok ağrıdı benim de. En son gece ateşim 37,8 oldu. Ama gecesine adet oldum. İkinci günüm bugün. Çok üzgünümYASMINAAA
Amiiin inşallah.. Bunu okuyunca bile ağlıyorym inşallah rabbim yaşatır anneliği bana daCido17 inşaallah sende tez vakitte anne olursun
hanımla bu ay 3. kez klomen kullandım hamile değilim kan testi yaptırdım negatif 3 gün geçti adetim adet olursam kist falan oluşmuş olmaz değil mi arkadaşlar ne diyorsunuz
Ben de senden umutluyum xanım. Çünkü bende hiç göğüs hassasiyeti olmadı, sen hamilesindir inşallah canım.. 16.günde ultrasonla baktığında hiç yumurta kalmamış inşallah tutmuştur dedi o kadar. Ben de diyorum şimdi acaba o arada başka bi ilaç vermeli miydi diye? Kısmet.. Ama yarın başka bir doktora gidicem, inşallah rabbim kolaylaştırır.Cok uzuldum canim
Sen benim umudumdun!!
Sanki senin guzel haberini alinca bende hamis olacaktim!!! Ama saglik olsun! Vardir bundada bi hayir!!!
Sen 23. gun yumurta catlamismi diye progeston hormonuna baktirmismiydin? Acaba yumurtan catlamismiydi?
anladım canım sağolasın henüz olmadım adetKist ufaksa adetle akar gider canımaaynaa