Benim de büyümüyordu canım işk defa gecen ay klomen kullandım ve 16 mm oldu.. Yaşım senden dha büyük. Umudumu kaybetmiyorum sen de kaybetme.. İlaçlar büyütüyor yumoş ları. Bir de çörekotu yemeye başlaKızlar merhaba yenigün ben burda yardımcı olur musunuz doktora gittim bugün önceki ayda girmiştim.Yumurtam var ama küçük doktor bu sefer serophene yazdı.Çok kucukmus yumurtaların 1.5 mm falan dediğine gore çok mu umutsuzum acaba.Araştırdım 19_20 mm nerde benimki nerde böyle olupda ilaçla hamile kalan varmı yaşım bu arada 34...
Ben de senden umutluyum xanım. Çünkü bende hiç göğüs hassasiyeti olmadı, sen hamilesindir inşallah canım.. 16.günde ultrasonla baktığında hiç yumurta kalmamış inşallah tutmuştur dedi o kadar. Ben de diyorum şimdi acaba o arada başka bi ilaç vermeli miydi diye? Kısmet.. Ama yarın başka bir doktora gidicem, inşallah rabbim kolaylaştırır.
Benim de büyümüyordu canım işk defa gecen ay klomen kullandım ve 16 mm oldu.. Yaşım senden dha büyük. Umudumu kaybetmiyorum sen de kaybetme.. İlaçlar büyütüyor yumoş ları. Bir de çörekotu yemeye başla
Tutunsun diye progesteron veriyorlarmış. Ne bilimhayirlisi Allahdan canim.
bence baska ilac verilmiyo.
ama catlama ignesini duydum... belki onu yaparlar bidakine.
dokoruna söylesen...
bu doktorlar bazi seyleri kendileri akil edemiyormu, etmekmi istemiyo
onu düsük tehlikesinde veriyorlar.Tutunsun diye progesteron veriyorlarmış. Ne bilim
ben adet oluyorum gibi. sabah kahverengi akintim geldi azcik.. gerisi gelir zannimca.[/QUOTE
Dur bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır.. Daha vardı adet olmana
Nasıl durumben adet oluyorum gibi. sabah kahverengi akintim geldi azcik.. gerisi gelir zannimca.
Ay hadi inşallah, seninle sevinelim bari bu ay.. Rabbim sevindirsin inşallahYok canim sabah vardi daha yok..
Insallah yerlesme kanamasidir
İnşallah canım hamilesindir. Klomen mi kullandin sen ? Yumurta takibi falan yaptırdın mi canm .pko mu var sendeGaliba hamileyim kizlar
Sabah test yaptiM cok hafif silik ikincii cizgi cikti
Canim bende klomen kullandım ve kist oldu diye korkuyorum açıkçası. Dün de benim 21 . gunumdu bilseydim bende progestona baktirirdim. Goguslerim agriyor büyük ihtimalle de gelecek regl. Olmadı önümüzdeki ay daha dikkatli olurum ptogestona baktirrim ve kist olmasın diye soğan suyu icerimEvet canim
Klomen kullandim
Adetin 4y gunu basladim bes gun kullandim
11. gun dok gittim
Sol tarafimda bi yumurta buyumus o gun icin olmasi gereken buyuklukte dedi
Kac mm soylemedi
Uc gun verdi bize calisin dedi, degerlendirdik
23. gun gittim kan verdim progeston hormonu degeri icin
Yumurta catladimi catlamadimi diye
Catlamis...
Bugun 33. gunum cok hafif belli ikinci cuzgi var. Gecen ay 37. gun adet oldum
Iki hafta icinde adet olmazsam dok gitcem insallah
Insallah gelmistir bebisim
Pko hafif var diyeyim
Dok kesin pko demek icin degerlerinin iki kat yukselmis olmasi lazim seninkiler hafif yuksek dedi
Kilo vercen dedi 4 kg verdim halada diklat ediyorum.
Arti bu klomen kist yapmasin diye adetimin 7. gunu sogan kuru yaptim
Sabah aksam bes gun sogan suyu ictim. Sonra igrendim
Icmedim daha
Ayyy tüylerim diken diken oldu allahım inşallah allahh bebişin geliyordur canımmmGaliba hamileyim kizlar
Sabah test yaptiM cok hafif silik ikincii cizgi cikti
11.gün kontrole gittiğinde ultrasonla mı baltı yoksa vajinal ultrason mu?Evet canim
Klomen kullandim
Adetin 4y gunu basladim bes gun kullandim
11. gun dok gittim
Sol tarafimda bi yumurta buyumus o gun icin olmasi gereken buyuklukte dedi
Kac mm soylemedi
Uc gun verdi bize calisin dedi, degerlendirdik
23. gun gittim kan verdim progeston hormonu degeri icin
Yumurta catladimi catlamadimi diye
Catlamis...
Bugun 33. gunum cok hafif belli ikinci cuzgi var. Gecen ay 37. gun adet oldum
Iki hafta icinde adet olmazsam dok gitcem insallah
Insallah gelmistir bebisim
Pko hafif var diyeyim
Dok kesin pko demek icin degerlerinin iki kat yukselmis olmasi lazim seninkiler hafif yuksek dedi
Kilo vercen dedi 4 kg verdim halada diklat ediyorum.
Arti bu klomen kist yapmasin diye adetimin 7. gunu sogan kuru yaptim
Sabah aksam bes gun sogan suyu ictim. Sonra igrendim
Icmedim daha