Bu gece bir de yarın içicem bitecek ama başladım artık. Bebek için neler yapıyoruz, Rabbim yavrumuzla sevindirsin inşallahCido17 canim sen bi ay ara ver haplara bence.. kalp carpintisi bu ALlah korusun...
Sende yok di mi daha kırmızılar? :)Amin canin
Allah emeklerimizi bosa cikarmasin
Yok canim dahaSende yok di mi daha kırmızılar? :)
Ayyy hadi inşallah canım ya.. Güzel haberlerini alırız inşallahYok canim daha
Cuma yine test yapcam insallah
bende 2 aydır kullanıyorum sadece klomen yumurtam çatladığını pregesteronla gördük. bekliyorum@ultraanne öncelikle hoşgeldiniz ve tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın.. Ben de geçen ay klomen kullandım, yumurtalarım büyüdü ama adet oldum, çok da umutluydum.. Siz klomen den sonra birşey kullandınız mı, iğne ve progesteron vb. Extra birşey yaptınız mı acaba.? Bu ay da kullanıcam ben klomen, bu ayı boş geçirmeyeyim inşallah
selam bende 81 doğumlıyum 2 için uğraşıyorum yaştan korkuyordum ama hamile olanları göörünce çok mutlu oluyorum..İnşaallah bende buay kalaırım.Galiba hamileyim kizlar
Sabah test yaptiM cok hafif silik ikincii cizgi cikti
selam bende 81 doğumlıyum 2 için uğraşıyorum yaştan korkuyordum ama hamile olanları göörünce çok mutlu oluyorum..İnşaallah bende buay kalaırım.[/QUOT aynı yastayiz aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah olur bebeğin canım.Rahim filmi çektirdin mi
Hadi hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin insallahK Kafkasgelini tek o kaldı canım şimdi inferlite bölümünden randevu aldım bu sefer talep edeceğim bakalım diğer hastanelerde özellerde pahalı ilk doğumdan sonra tüpleri tıkanan oluyormuş bende şüpheleniyorum ondan
19 ağustos rahim fimi için gün aldım .bakalım kısmet buarada herşey normal 21mm çapında yumuş var dedi :)Hadi hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin insallah
Çok güzelmiş yumurtan değerlendir inşallah19 ağustos rahim fimi için gün aldım .bakalım kısmet buarada herşey normal 21mm çapında yumuş var dedi :)
teşekkür ederim canım çatlamıştır büyük bir ihtimalle. cuma bu boyuttaydı sanırım c. tesi kasığım çok ağrıdı pazarı değerlendirdim 48 saat yaşarsa tutar :)Çok güzelmiş yumurtan değerlendir inşallah