Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

İnşallah hamilesindir canim!bende gelecek ay aşılama düşünüyorum. Ama öncesinde rahim filmi çekilmem lazım. Bu ay bekliyorum belki kendiliğinden olur diye. Zor bir süreç Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım. İnşallah ikiniz de Mutlu haber alırız. Dün ablam doğum yaptı yanında refakatçi olarak kalıyorum. Bir görsen bir koklasan Rabbim me güzel yaratıyor insanı. Küçük savunmasız bir melek. Bütün herşeyiyle tastamam ama minnacık. Kafası elimden küçük. Öyle güzel bir duygu ki ona sahip olmak. Teyzeyken bile gözlerim doluyor. Anne olmak onu göğsüme basmak kokusunu içime çekmek için yanıap tutuşuyorum. Şimdi meryem suresini okudum. Rabbime sığındım artık önce Allaha sonra hekimime emanet bekliyoruz eşimle yavrumuzu. Aşılamadan beri hiç belirti yok. Geçen aşılamada ilk günden son güne kadar anormal olmuştu vucüdum. Hissetmiştim bi değişiklik olduğunu. Ama bunda hiç bir şey yok. Hayırlısı artık.

ikinci kez klomen +çatlatma iğnesi kullandm oldumu bilmiyorumm sizlerde deneyen varmı

İnşallah canım. İnşallah ikiniz de Mutlu haber alırız. Dün ablam doğum yaptı yanında refakatçi olarak kalıyorum. Bir görsen bir koklasan Rabbim me güzel yaratıyor insanı. Küçük savunmasız bir melek. Bütün herşeyiyle tastamam ama minnacık. Kafası elimden küçük. Öyle güzel bir duygu ki ona sahip olmak. Teyzeyken bile gözlerim doluyor. Anne olmak onu göğsüme basmak kokusunu içime çekmek için yanıap tutuşuyorum. Şimdi meryem suresini okudum. Rabbime sığındım artık önce Allaha sonra hekimime emanet bekliyoruz eşimle yavrumuzu. Aşılamadan beri hiç belirti yok. Geçen aşılamada ilk günden son güne kadar anormal olmuştu vucüdum. Hissetmiştim bi değişiklik olduğunu. Ama bunda hiç bir şey yok. Hayırlısı artık.
Canim inşallah olur seninde. Benimde. Ve tüm isteyenlerinde. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Belirtiyi boşver. Benim sürekli kasık ağrım var. Ama yumurta yokmuş. Geçen ay ağrım yoktu yumurtam varmış. Belli olmuyor ki!umarım olmuştur. Meryem süresi çok güzel anlamınıda okuyorum ben. Allah ol der ve olur. Herşey onun elinde zaten

Hayırlısıyla olur inşallah. Benimde mayısta 1yıl olacak korunmayı bırakalı daha yok bebiş. Millet kazayla hamile kalıyor. Bende tık yok. Nasip bakalım. Sen klomen kullandın mi?direk aşılama mi yapıldı sana?
Ikinci kez klomen kullandım. Hafta sonu doktora gidecem bakalım ne dieyecek

Ben klomeni çok umutla kullanmıştım ama olmadı. 2kez kullandım. Bu ay birşey kullanmıyorum. Olursa olur. Olmadı aşılama olacak..hayırlısı artık

Ikinci kez klomen kullandım. Hafta sonu doktora gidecem bakalım ne dieyecek
Umarım sende güzel sonuç olur. Benim sonuçlar hüsran oldu. Böğürtlen kökü diye birşey duydum. Acaba onu içsem fayda eder mi ki?bu polikistik over e

Bugün sabah aşılamamı oldum. Hayırlısıyla 14 gün sonra ya anne adayıyım ya da ileri tarihlerde tekrar maraton adayı. Sonucu muhakkak yazacağım. 1 nisan bnm doğumgünüm. Aşağı yukarı o tarihte sonuç alıcam. Bana doğumgünü hediyesi olur musun bebeğim ? ❤️

Canım takip ediyorum seni Rabbimin izniyle bu ay güzel haberi alacaksın inşallah.Bende bu ay 3.klomen ve iğne tedavisine başladım.2 gün önce çatlatma iğnem yapıldı.Biri sağda biri solda olmak üzere 2 tane 20 mm lik yumurtam vardı.İnşallah güzel sonuçlar alırız.

Ya gerçekten mi :=) yumurta büyüklüğün çok güzel umarım ikisinden biri ya da iksi birden tutar da mutluluktan havalara uçarsın :) benim bugün 9. günüm heycanlıyım 7. ve 8. günlerde sağ kasığımda inanılmaz derecede hissettiğim batma uyuşma karıncalanma gibi hisler oldu. bunu hissetmek bile güzeldi. sonuçta gebe adayıyım ve yüzde 50 ihtimalle bebek yerleşiyor. :) belki döllenme bile olmamıştır ama ben nedense ilk zamanlardaki karamsarlığımdan çok uzağım olacağına inannıyorum iki gündür. kendikendime hayallerimde küçük burunlu yuvarlak suratlı kara bir kız imajı yarattım onunla düşlere dalıyorum. 6 tane yiğenim var hepsinin bebeklikleri elimde geçti. en büyüğü 20 yaşında en küçüğü 4 günlük şuan ve ben hepsine baktım o kadar bilgili okadar tecrübeli hissediyorum ki kendimi hiç korkmuyorum minicik bir bebeğe bakmaktan sorumluluktan. sadece hayal ediyorum bana mı eşime mi benzeyecek kız mı erkek mi olacak? ve en önemlisi ne zaman olacak? bu ay ki umutlarım da sönerse tedavilere ara kendiliğinden gelmesini bekleyeceğim ve bu sene tatilin dibine vuracağım. Allaha şükür budünyada madden bir çok arzuya ulaştık ama o manevi huzura evlat kokusuna ulaşamadık. Rabbim ilerleyen günlere hepimize hayallerimizi yaşayıp şükretmemizi nasip etsin. sağlıcakla... XXYYXXYY :)

Ya gerçekten mi :=) yumurta büyüklüğün çok güzel umarım ikisinden biri ya da iksi birden tutar da mutluluktan havalara uçarsın :) benim bugün 9. günüm heycanlıyım 7. ve 8. günlerde sağ kasığımda inanılmaz derecede hissettiğim batma uyuşma karıncalanma gibi hisler oldu. bunu hissetmek bile güzeldi. sonuçta gebe adayıyım ve yüzde 50 ihtimalle bebek yerleşiyor. :) belki döllenme bile olmamıştır ama ben nedense ilk zamanlardaki karamsarlığımdan çok uzağım olacağına inannıyorum iki gündür. kendikendime hayallerimde küçük burunlu yuvarlak suratlı kara bir kız imajı yarattım onunla düşlere dalıyorum. 6 tane yiğenim var hepsinin bebeklikleri elimde geçti. en büyüğü 20 yaşında en küçüğü 4 günlük şuan ve ben hepsine baktım o kadar bilgili okadar tecrübeli hissediyorum ki kendimi hiç korkmuyorum minicik bir bebeğe bakmaktan sorumluluktan. sadece hayal ediyorum bana mı eşime mi benzeyecek kız mı erkek mi olacak? ve en önemlisi ne zaman olacak? bu ay ki umutlarım da sönerse tedavilere ara kendiliğinden gelmesini bekleyeceğim ve bu sene tatilin dibine vuracağım. Allaha şükür budünyada madden bir çok arzuya ulaştık ama o manevi huzura evlat kokusuna ulaşamadık. Rabbim ilerleyen günlere hepimize hayallerimizi yaşayıp şükretmemizi nasip etsin. sağlıcakla... XXYYXXYY :)

Evet canım öyle hayırlısı olsun inşallah tutar ikimizinkide..
Maşallah enerjini çok iyi gördüm..ne kadar güzel tecrübeli anne olacaksın inşallah.Rabbim yiğenlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin..Yeni bir birey katılmış ailenize hoşgelmiş sefa getirmiş :emir_bebek:
Amin canım Rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah..

Slm kızlar gunaydın hayırlı cumalar nasılsınız uzun zaman odu gıremedım .

slm cnm sanada hayırlı cumalar.Bende durumlar aynı değişiklik yok şimdilik.Seni sormalı canım sen nasılsın bebeğin nasıl ne kadarlık oldu bebişin haberler sende?
aleykumslm canım benım . Şükür rabbımın bu gnune ıyıyız salı gunu 8 haftalık oluyoruz ıns 1 nısanda randevum var doktoruma . mıgdem kötu tek sıkıntı bu kuzum cıkartıyorum cım dısıma cıkıyor cogu seyden tıksındım

aleykumslm canım benım . Şükür rabbımın bu gnune ıyıyız salı gunu 8 haftalık oluyoruz ıns 1 nısanda randevum var doktoruma . mıgdem kötu tek sıkıntı bu kuzum cıkartıyorum cım dısıma cıkıyor cogu seyden tıksındım

Sevindim canım iyi olduğuna.Yapcak bişey yok canım mide bulantıları için ama burdan okuduklarım kadarıyla belli bir
süreden sonra geçiyormuş bulantılar.Senin takvimin yanlış gösteriyor galiba takvimde 11 haftalık görünüyor canım düzelt istersen.

selam kızlar ben 2 gebelil için uğraşıyorum pregestoran testi 3.87 gibi bişey çıktı dr yumurtlama olmamış dedi,ama dün regl günümdü kızlar reglim düzenli acaba dr yanılmış olabilir mi kan testi çatlamadan yapılmış olabirmi 21. gün de verdim 28. günüm bugün cevap veren olursa sevinirim.

selam kızlar ben 2 gebelil için uğraşıyorum pregestoran testi 3.87 gibi bişey çıktı dr yumurtlama olmamış dedi,ama dün regl günümdü kızlar reglim düzenli acaba dr yanılmış olabilir mi kan testi çatlamadan yapılmış olabirmi 21. gün de verdim 28. günüm bugün cevap veren olursa sevinirim.
Canim eğer doktor yumurtlama olmamış dediyse o ay adet olmuyorsun

X