Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Kızlar ben 168cm boyunda ve 73kiloYum. Glifor kullanıyorum. Daha zayıf olsam. Adetlerim düzenli olur mu?zayıflamalimiyim???bu konuda bilgisi olan var mi

Canim bugünde hala ağrı var sol kasigimda bilmiyorum ki!umarım bende de bir mucize olur. Artık düşünmüyorum. 2aydır tedavi görüyorum ve sürekli onu düşünüyorum. Klomenden sonra rahim filmi ve aşılama olacağım. Ramazandan önce yaptırmaliyim. Kocam çok umutsuz. Üzgünde. Çok istiyor ve çocukları çok seviyor
İnsallah vardir canim bnm . ama doktorum bnada rahim filmi fala! Demisti hic de yaptirmadim

Kızlar ben 168cm boyunda ve 73kiloYum. Glifor kullanıyorum. Daha zayıf olsam. Adetlerim düzenli olur mu?zayıflamalimiyim???bu konuda bilgisi olan var mi
Bol bol maydonoz ye canim bn ole yapyordum ve kiloda verdim

Teşekkür ederim canim. Benim pek umudum yok. Ama pazartesi doktora gittiğimden beri akıntım oldu hala devam ediyor. Ve sol kasık ağrımda devam ediyor. Hayırlısı artık

Canim yarın adetin19.günü ve adet olmak için erken. Zaten hep gecikir. Polikistik over var bende. Yarın tekrardan doktora gitsem diyorum. Kasık ağrım var. Ama ya birşey yoksa diyorum. Hayırlısı bakalım. Belki yarın doktora giderim. En azından neden ağrıyor bilmek istiyorum

Geçen ay soğan kürü yaptım bu ay yapmak istemedim. İncir yedim o da işe yaramadi

Ne güzel hamilesin.Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. Bende istiyorum artık. 1.5yıllık evliyim

arkadaşlar merhaba ben bugün gonal f 75 günlük iğneye başladım. ikinci aşılama denemem. ilki tuttu fakat düşükle sonuçlandı. klomen ile olmuştu. bu sefer iğneye geçtik. rahim ameliyatımdan sonra sonuçlarım da temiz çıktı. aşılamadan önce rahmimde histereskopi ile embriyonun yerleşeceği yeri işaretleyeceğini yani çizik atacağını söyledi doktor. sanırım bu şekilde hem daha sağlıklı hem de daha garanti oluyormuş. iğneleri hastane sekreterine 300 tl ye aldırdık. histereskopiyi normalde 800 dü 600 e yaptıracağız. aşılamada 900 dü 700 tl ye yapılacak. ikinci olduğu için indirim yapıyorlar. Çamlıca medicana hastaseine devam ediyorum. eşim acele etmemi istemedi. maddi manevi sarsıldığımızı düşünüyor. ama ben geçip giden zamana nedense katlanamıyorum artık. ne kilom ne yaşım ne çalışmıyor olmam eskisi kadar koymuyor ama şu evliliğimizin üstünden geçen 3 yılda 3 düşük bir ameliyat ve hala bebeğimizin olmaması derinden etkiliyor. kimse ile görüşmek dahi istemz hale geldim. görüşüyorum ama o hiç beğenmediğim samimiyetsiz insanlar gibi mutluymuş gibi yapmaktan usandım. Eşimi çok seviyorum onunla mutluyum ama evlat sahibi olamamak beni kemirdi bitirdi artık. 8 yıldır beraberiz eşimle son 3 yıldır da evliyiz. kimse bebek için uğraştığımı bilmiyor. yani tedavi olduğumu aşılama yaptırdığımı felan. çünkü ben ailem bile olsa bebeği olmuyor hamile kalamıyor gibi ne düşşüncelere ne de konuşmalara maruz kalmak istemiyorum.hele eşimin ailesinin sonsuza kadar bu olaylardan haberdar olmaması lazım. bir köye reklam ederler beni. kısır felan diye. eşimle benim aramda herşey. kimseye açılmak istemiyorum buradaki arkadaşlarımdan başka. çünkü dertlinin halinden dertli anlar. burada yazıp az da olsa huzur buluyorum. görüşmek üzere kızlar.

Ben gelecek ay klomen kullanıp. Olmazsa aşılama yapacağız galiba. Doktor klomen 3ay kullan dedi. 2ay oldu. Sonuç negatif. Şimdiden yoruldum. Allah yardımcımiz olsun

Okudum yazdıklarını canim. Yumurta büyümemiş dedi banada doktor.

Canim ben bugün doktora gidiyorum bir baktıracağim yumurta var mi diye. Adetin 1.gününden itibaren bugün 20.gün. Geçen hafta gittim 12.gün yumurta yoktu. Ama sürekli kasık ağrısı. Artık bir baksin. Ne var ne yok söylesin. Bu hafta memlekete gidiyorum. Kafam rahat olsun. Birde tarlusal içeceğim gelince,yumurtam varsa ziyan olmasın!!!!

arkadaşlar merhaba ben bugün gonal f 75 günlük iğneye başladım. ikinci aşılama denemem. ilki tuttu fakat düşükle sonuçlandı. klomen ile olmuştu. bu sefer iğneye geçtik. rahim ameliyatımdan sonra sonuçlarım da temiz çıktı. aşılamadan önce rahmimde histereskopi ile embriyonun yerleşeceği yeri işaretleyeceğini yani çizik atacağını söyledi doktor. sanırım bu şekilde hem daha sağlıklı hem de daha garanti oluyormuş. iğneleri hastane sekreterine 300 tl ye aldırdık. histereskopiyi normalde 800 dü 600 e yaptıracağız. aşılamada 900 dü 700 tl ye yapılacak. ikinci olduğu için indirim yapıyorlar. Çamlıca medicana hastaseine devam ediyorum. eşim acele etmemi istemedi. maddi manevi sarsıldığımızı düşünüyor. ama ben geçip giden zamana nedense katlanamıyorum artık. ne kilom ne yaşım ne çalışmıyor olmam eskisi kadar koymuyor ama şu evliliğimizin üstünden geçen 3 yılda 3 düşük bir ameliyat ve hala bebeğimizin olmaması derinden etkiliyor. kimse ile görüşmek dahi istemz hale geldim. görüşüyorum ama o hiç beğenmediğim samimiyetsiz insanlar gibi mutluymuş gibi yapmaktan usandım. Eşimi çok seviyorum onunla mutluyum ama evlat sahibi olamamak beni kemirdi bitirdi artık. 8 yıldır beraberiz eşimle son 3 yıldır da evliyiz. kimse bebek için uğraştığımı bilmiyor. yani tedavi olduğumu aşılama yaptırdığımı felan. çünkü ben ailem bile olsa bebeği olmuyor hamile kalamıyor gibi ne düşşüncelere ne de konuşmalara maruz kalmak istemiyorum.hele eşimin ailesinin sonsuza kadar bu olaylardan haberdar olmaması lazım. bir köye reklam ederler beni. kısır felan diye. eşimle benim aramda herşey. kimseye açılmak istemiyorum buradaki arkadaşlarımdan başka. çünkü dertlinin halinden dertli anlar. burada yazıp az da olsa huzur buluyorum. görüşmek üzere kızlar.
Bende kimseye anlatamıyorum. Buraya yazıp rahatlıyorum. Allah kolaylık versin. Umarım olur bebişin

Canim 2rekat nafile namazı kılıp, 731defa 'ya halık'demek gerekiyormuş bebiş için. Anlamı 'yoktan var eden' demekmiş. Yaparsanız. Ben yapacağım da

Canim sen klomenle mi hamile kaldın???aşılamada olumsuz olursa diye düşünüyorum şimdi. Allah bilir gerçi. Vakti zamanı var.
Yok kuzum klomenle degil normal yolla oldu benimki .Benimde 1.5 yil olmustu ins sende guzel haber alirsin kuzucum . dualarim sizinle

Bugünde doktora gittim. Yumurtam yokmuş.bu ay bana tarlusal gözüktü. Ve sonrasında rahim filmi. Ve aşılama. Yapalım gitsin,diyorum artık. Bugünkü doktor klomeni 2defa kullandıktan sonra yeter dedi.

X