- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ben 2 gebelil için uğraşıyorum pregestoran testi 3.87 gibi bişey çıktı dr yumurtlama olmamış dedi,ama dün regl günümdü kızlar reglim düzenli acaba dr yanılmış olabilir mi kan testi çatlamadan yapılmış olabirmi 21. gün de verdim 28. günüm bugün cevap veren olursa sevinirim.
Cok tesekkur ederim bekledigim cevap buydu ben tskvime gore yumurtlama gunu tam hafta degerlendirdim ama 21. Gun dusuk olunca umudumu kestim grcen ay 27. Gun oldum vevortlama 28 oldugum icin yanilma olabilirmi diyevdusundumcbugun 29 guncgelen gidencyok reglin 3 gunu gel dedu alttan myayyene icin tegl olmayi bekliyorum olcamcdiye pazartesiye rendavu almistim buarada bir cocugum var cevap icin tesekkur ederimSlm canım... Progestoran testi adetin 21.günü yapılır.Sonuç 10'un altında ise yumurtlama olmadığı anlamına gelir.Belirtmekte fayda var yumurtlama olmasa bile adet olunabilir,hatta tam gününde.
Reglinin düzenli olduğunu söylemişsin atıyorum reglin tam gününde gelmedi 10 gün geç geldiğini farzedelim bu durumda evet bir ihtimal geç yumurtlamış olabilirsin ve 21.gün yapılan progestoran testi düşük çıkmış olabilir..Ama gününde adet olursan bu ay bil ki doktorun haklı yumurtlama gerçekleşmemiştir.
Arkadaşlar merhaba. Bende bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandim. 6.günüm ve sol kasigim da bacaklarıma doğru agrim var ayrıca ateş basıyor arada bir. Doktorum sadece sol yumurtalığın 20 mm olduğunu söyledi bu arada.ağrının ateş basmasınin sebebi ne olabilir ? 1 yıldır bebek istiyoruz artik kk dan okuyup kendime pay çıkaracak yazışmaları okumayı bırakıp sorayim dedim çok kafama takiyorum çünkü :) (umarım doğru yere yazmisimdir :) )
Cok tesekkur ederim bekledigim cevap buydu ben tskvime gore yumurtlama gunu tam hafta degerlendirdim ama 21. Gun dusuk olunca umudumu kestim grcen ay 27. Gun oldum vevortlama 28 oldugum icin yanilma olabilirmi diyevdusundumcbugun 29 guncgelen gidencyok reglin 3 gunu gel dedu alttan myayyene icin tegl olmayi bekliyorum olcamcdiye pazartesiye rendavu almistim buarada bir cocugum var cevap icin tesekkur ederim
Kızlar polikistik over im var. Ve adet olmadım bu ay. Ve aşırı akıntım var. Acaba yumurtlama oldu mu?diye kendi kendime soruyorum!klomen kullandım ama yumurta yoktu. Sonradan yumurta olabilir mi?akıntı aşırı oldu!ne bileyim umut işte. 11ay oldu korunmayı bırakalı. Hayırlısı bakalım
Rica ederim canım..Yardımcı olabildiysem ne mutlu..
Anladım canım inşallah geriden gelen bir yumurtan olup döllenmiştir.Bunu anlamak için en azından 10 gün beklemen gerek.Yumurtlama olmadığı için de adetin biraz gecikebilir.İki ihtimal var anlayacağın.Sen yinede kendini sakın hiç belli olmaz bu işler ağrı kesici vs.ilaç kullanma canım.Hakkında hayırlısı olsun.
Anladım canım inşallah geriden gelen bir yumurtan olup döllenmiştir.Bunu anlamak için en azından 10 gün beklemen gerek.Yumurtlama olmadığı için de adetin biraz gecikebilir.İki ihtimal var anlayacağın.Sen yinede kendini sakın hiç belli olmaz bu işler ağrı kesici vs.ilaç kullanma canım.Hakkında hayırlısı olsun.
Canim cok sagol rahatladim biraz bakalim calisoyorum izonde almistim pazartesi guninicin reglm duzenliboluyor diye nasip artik Rabbim hayirlisini verdin
Normalde regile gore dogru ultrasyonuma gore yanlis kuzumSevindim canım iyi olduğuna.Yapcak bişey yok canım mide bulantıları için ama burdan okuduklarım kadarıyla belli bir
süreden sonra geçiyormuş bulantılar.Senin takvimin yanlış gösteriyor galiba takvimde 11 haftalık görünüyor canım düzelt istersen.
Selam canım öncelikle inşallah bu ay güzel haberler alırsın.Bu kasık ve bacak ağrılarının sebebi kullanmış olduğun ilaçlar.Aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum çünkü..Ağrı ve ateş basması yumurtanın çatladığı anlamına gelir.Benimde bu tedavide üçüncü ayım..23 de bende çatlatma iğnesi yaptırdım geçen 2 ay da olduğu gibi bu ayda da ağrılarım senin bahsettiğin şekilde başladı...İnşallah güzel haberler veririz.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.[/QUOTE. Öncelikle cevap verdiğin için tesekkür ederim.Allahım inşallah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin. Doktorumun vermiş olduğu ilişki günlerini değerlendirdim :) hatta 10 dk falan da yattım. İlk seferde olmadığını okuyunca hayal kırıklığına uğradım. Beklemek ne zor işmiş ilaçlar tedaviler falan insanı ayrı bir strese sokuyor.
Selam canım öncelikle inşallah bu ay güzel haberler alırsın.Bu kasık ve bacak ağrılarının sebebi kullanmış olduğun ilaçlar.Aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum çünkü..Ağrı ve ateş basması yumurtanın çatladığı anlamına gelir.Benimde bu tedavide üçüncü ayım..23 de bende çatlatma iğnesi yaptırdım geçen 2 ay da olduğu gibi bu ayda da ağrılarım senin bahsettiğin şekilde başladı...İnşallah güzel haberler veririz.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.[/QUOTE. Öncelikle cevap verdiğin için tesekkür ederim.Allahım inşallah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin. Doktorumun vermiş olduğu ilişki günlerini değerlendirdim :) hatta 10 dk falan da yattım. İlk seferde olmadığını okuyunca hayal kırıklığına uğradım. Beklemek ne zor işmiş ilaçlar tedaviler falan insanı ayrı bir strese sokuyor.
Kızlar doktor rahim filmi istedi çektiren var mi aciyor muBenim sıkıntım var canim. Polikistik over var. Kafasına göre adet oluyorum.
Bende burdan okumuştum öyle çok fazla acitmiyormuş ve bu sayede gebe kalanlarında çok olduğunu öğrendim. Rahim filminin ne olduğunu bilmiyorum ama :)Kızlar doktor rahim filmi istedi çektiren var mi aciyor mu