- 26 Kasım 2014
- 619
- 875
- 39
Bugün tekrar histereskopi oldum. Rahme çizik attı doktor. Sanırım beneğin yerleşeceği uygun alanı seçip belirliyor. Yalnız klımenle hemen gelişen yumurtalarım iğneye aynı tekpiyi vermedi halbuki doktor iğne daha iyi geliştirir demişti. Bugün 5. İğnemi oldum. 75 lik gonal f. Sağda 17 mm ve 11 mm çapında iki yumurta var. Solda gelişme az oluyor bnm. Tüm başarısız gebelik denemelerimde sağdan yumurtlamıştım. Kendi kendine hamile kaldığımda da klomenle de sağda gelişiyor bnm yumurtalar. Sebebini bilmiyorum. Doktora sordum iyi dedi ama geçen ayda klomenle daha faZla ve büyük yumurta oluştuğundan moralim bozuldu. Aşılama için iki olgun yumurta yeterliymiş. FaZlası çoğul gebelik yaratıyormuş. İğneye pazartesi gününe kadar devam edicem. Daha fazla gelişmesi için inşallah istenilen boyuta ulaşır da aşılama olurum bu ay. Maddi olarak da eşimi çok zorladım aşılama histereskopi ameliyat tekrar aşılama tekrar rahim filmi tekrar tekrar derken 8 bin tl harcadık. Bu ay tek dileğim tutması. Yoksa aylarca ara vermek zorunda kalırım. Çünkü eşimi tekrar ikna edebilir miyim bilmiyorum