Bugün tekrar histereskopi oldum. Rahme çizik attı doktor. Sanırım beneğin yerleşeceği uygun alanı seçip belirliyor. Yalnız klımenle hemen gelişen yumurtalarım iğneye aynı tekpiyi vermedi halbuki doktor iğne daha iyi geliştirir demişti. Bugün 5. İğnemi oldum. 75 lik gonal f. Sağda 17 mm ve 11 mm çapında iki yumurta var. Solda gelişme az oluyor bnm. Tüm başarısız gebelik denemelerimde sağdan yumurtlamıştım. Kendi kendine hamile kaldığımda da klomenle de sağda gelişiyor bnm yumurtalar. Sebebini bilmiyorum. Doktora sordum iyi dedi ama geçen ayda klomenle daha faZla ve büyük yumurta oluştuğundan moralim bozuldu. Aşılama için iki olgun yumurta yeterliymiş. FaZlası çoğul gebelik yaratıyormuş. İğneye pazartesi gününe kadar devam edicem. Daha fazla gelişmesi için inşallah istenilen boyuta ulaşır da aşılama olurum bu ay. Maddi olarak da eşimi çok zorladım aşılama histereskopi ameliyat tekrar aşılama tekrar rahim filmi tekrar tekrar derken 8 bin tl harcadık. Bu ay tek dileğim tutması. Yoksa aylarca ara vermek zorunda kalırım. Çünkü eşimi tekrar ikna edebilir miyim bilmiyorum
teşekkürler canım,inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız. aşılama da tüp bebek gibi zorlu bir süreç. benim biraz aksilikler oldu ama umutluyum bu aydan inşallah olur.Canım çok geçmiş olsun..Bir kaç operasyon geçirmişsin.Yumurtalarıda marak etme pazartesiye kadar iyice olgunlaşırlar.Maddi olarak da baya gitmiş ama sorun çözülsünde giden para olsun yeterki..İnşallah maddi manevi emeklerinin karşılığını en kısa sürede alacaksın..
Benim bu ayki klomen artı çatlatma iğnesi boş çıktı.Geçen ayki gibi iğnenin tam 17.günün de regl oldum dün.Pazartesi 3. yumurta takibine başlayacağım.Bu ayda olmaz ise önümüzdeki aya aşılama düşünüyorum bende.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım..
teşekkürler canım,inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız. aşılama da tüp bebek gibi zorlu bir süreç. benim biraz aksilikler oldu ama umutluyum bu aydan inşallah olur.
Dualarimiz seninle canim ins rabbim yuzunu bu ay guldurur minigin seninle olur ..Bugün gece 10 da çatlatma iğnemi olacağım. Perşembe sabah da aşılamam yapılacak. Pazartesi son kontrolde sağda 19 mm ve 14 mm büyüklüğündeki iki yumurta oluşmuştu. Rahim kalınlığım 9 m olmuş. Herşey yolunda giderse perşembeye kadar bu yumurtalar daha da olgunlaşacak dedi doktor. Geçen sefer de iki yumurta oluşmuştu ve tuttu. Bu sefer de umarım büyük olan tutar. O kadar emek çaba ağrı sızı ve gözyaşı artık karşılığını bulut inşallah. Bana dua edin lütfen. Ben de hepiniz için yürekten dua edicem şimdi. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Dileğimize kavuştursun inşallah. Sağlıcakla.
Ne oldu? Adet oldun mu?yoksa hamile misin???Kızlar benim adetime 5 gün var catlatma ignesi oldum 12.günüm kan tahlili yaptırdım 1.4 cikti sizce yukselir mi
İnşallah hamilesindir canim!bende gelecek ay aşılama düşünüyorum. Ama öncesinde rahim filmi çekilmem lazım. Bu ay bekliyorum belki kendiliğinden olur diye. Zor bir süreç Allah yardımcımız olsunBugün sabah aşılamamı oldum. Hayırlısıyla 14 gün sonra ya anne adayıyım ya da ileri tarihlerde tekrar maraton adayı. Sonucu muhakkak yazacağım. 1 nisan bnm doğumgünüm. Aşağı yukarı o tarihte sonuç alıcam. Bana doğumgünü hediyesi olur musun bebeğim ?
Hayırlısıyla olur inşallah. Benimde mayısta 1yıl olacak korunmayı bırakalı daha yok bebiş. Millet kazayla hamile kalıyor. Bende tık yok. Nasip bakalım. Sen klomen kullandın mi?direk aşılama mi yapıldı sana?Bu sabah adet oldum ne yapicam bilmiyorum artık doktora gittiğimde sıkıntı yok diyor 8 ay oldu rabbim aratmadan bebeigimi nasip eder insallah bu ay umitliyimdim ama olmadi nasip
Benim sıkıntım var canim. Polikistik over var. Kafasına göre adet oluyorum.Bu sabah adet oldum ne yapicam bilmiyorum artık doktora gittiğimde sıkıntı yok diyor 8 ay oldu rabbim aratmadan bebeigimi nasip eder insallah bu ay umitliyimdim ama olmadi nasip