Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ayın 12 sinde çatlatma iğnesi oldum..bugün 15. gün test yaptım ama negatif çıktı..öyle umutluydumki bu ay......hastalanmadım daha..ilk çatlatma iğnesi vurulduğumda 16. gün adet olmuştum..Rabbim inşallah bana ve isyteyen herkese evlat nasip eder...
Umutlari yitirmek yok :)

Normalde 5 gun surerdi adetim. Ilk iki gun normal geldi 3.gunu cok az.4.gunude o lekeden geldi canim. Ben doktoruma cok guveniyorum.Bursa da baya taninmis biri . Demekki kisiden kisiye degisiebiliyor klomen kullanimi canim.
Yumurtan catliyodur ozaman senin. Formda okuyordum o belirtileri cunku

Zaman zaman benim adetimin miktarlarıda değişiyor.Bazen 3 gün sürüyor bazen 5 gün..Normalde böyle bir durumla karşılaşmadıysan klomen kullanımından kaynaklanmış da olabilir canım.
her doktorun tedavi süreci farklı oluyor..evet galiba çatlamaya başladı benim yumurta.

Bana doktorum klomeni adetin 3.günü başlattı ve kontrole gitmiştim adete kadar gün aşırı çalışın dedi.Yumurtayı takip etmeden gün aşırı ilişki önerdiği için doktor değiştirdim.Dün başka doktora gittim o bana biz klomen 5.gün başlıyoruz dedi.Kısacası kimi doktor 2.gün kimi 3.gün kimiside 5.gün başlatıyor.
sagol canım ben dıktora gitmeden kullanmak istiyorumda o yüzden sordum zaten daha önce kullanmıştım doktor kontrolünde çatlatma iğnesi falan olmadı 2 aşılama 3 tüp bebek denemesi hiç biri işe yaramadı bende evde doktora gitmeden kendim denesem diye düşünmüştüm bu ay geçtide belki önümüzde ki ay başlarımo_O allah hepimizin yardımcısı olsun

sagol canım ben dıktora gitmeden kullanmak istiyorumda o yüzden sordum zaten daha önce kullanmıştım doktor kontrolünde çatlatma iğnesi falan olmadı 2 aşılama 3 tüp bebek denemesi hiç biri işe yaramadı bende evde doktora gitmeden kendim denesem diye düşünmüştüm bu ay geçtide belki önümüzde ki ay başlarımo_O allah hepimizin yardımcısı olsun

Rica ederim..Amin canım.Sen baya zor süreçlerden geçmişsin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

evet canım mutlaka perşembeye güzelce büyümüş olur.evet diğeri resmen başından savmış beni.bilmiyorumki omuzdan yaptılar iğneyi.Sabah 6 da yapın dedi ya , dediğini yapayımda sonrasına bakarım canım.artık nasıl denk gelirse :KK66:
Sabah daha kalıtelı oluyormuş evet bende duydum onu canım hadı hayırlısı yarın gıdıyorum ınş benım yumurtamda büyümüştür

evet canım mutlaka perşembeye güzelce büyümüş olur.evet diğeri resmen başından savmış beni.bilmiyorumki omuzdan yaptılar iğneyi.Sabah 6 da yapın dedi ya , dediğini yapayımda sonrasına bakarım canım.artık nasıl denk gelirse :KK66:
Sabah daha kalıtelı oluyormuş evet bende duydum onu canım hadı hayırlısı yarın gıdıyorum ınş benım yumurtamda büyümüştür

Kızlar klomene adetin kaçıncı günü başlanıyor günde kaç tane ve kaç gün kullanılıyor lütfen cevap
5.gunu canım 5 gun kaullanılıyor 5 gun sonunda doktor çağırıyor ve günde 1 kere ama doktor bılgı verıyor zaten

Yaptık bakalım inşallah tutar..insallah senden de güzel haberler bekliyorum yarına..
Bu arada benim yumurta çatladi galiba.sol kasikta felaket ağrı yaşadım ogleden sonra hala devan ediyor.sanki bıçak saplandı gibi değişik bir ağrı ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum.

Yaptık bakalım inşallah tutar..insallah senden de güzel haberler bekliyorum yarına..
Bu arada benim yumurta çatladi galiba.sol kasikta felaket ağrı yaşadım ogleden sonra hala devan ediyor.sanki bıçak saplandı gibi değişik bir ağrı ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum.
Amın canım benım yarın yazarım sıze . hadı hayırlısı olsun ınş çatlamıştır sen gunlerı ıyı degrlendır doktora bakma adet gününe kadar devam et son gunu tutanlar bıle oluyr

Amın canım benım yarın yazarım sıze . hadı hayırlısı olsun ınş çatlamıştır sen gunlerı ıyı degrlendır doktora bakma adet gününe kadar devam et son gunu tutanlar bıle oluyr

Dün sabah ve akşam yaptık şimdi iki güne bir devam ederim adete kadar yada ne zaman denk gelirse artik :) hakkımızda hayırlısı olsun.sen hayırdır hamilelik takvimi yapmışsın totem mi yapıyorsun yoksa :)

Dün sabah ve akşam yaptık şimdi iki güne bir devam ederim adete kadar yada ne zaman denk gelirse artik :) hakkımızda hayırlısı olsun.sen hayırdır hamilelik takvimi yapmışsın totem mi yapıyorsun yoksa :)
Totem yaptım kuzumda bu ay yıne olmayacakmış galıba yumurtam buyumemış ıstenılen kıvamda doktorum dıger aya sabah aksam 2 ane verecek bu ay bnde butun takıplerımı sallıyorum :KK43:

canım benim çok geçmiş olsun.İnşallah olumlu haberler verirsin bizlere.Sonucu mutlaka bizimle paylaş olurmu..Kendini çok yormadan dinlenmene bak günün gelene kadar.
teşekkürler canım bolca dinlenip besleniyorum. bugün 4. gün kasıklarımda hafif batmalar gerilmeler oluyor ama psikolojik de olabilir. sonuçta aşılama olduğumdan kafamda hep hamile kalacak mıyım sorusu ile kendimi dinliyorum.

Kızlar doktorum bana klomeni adetimin 2.gunu baslatti. 2,3,4.gune kadar bakilabiliyor hormon testlerine dedi hatta.
Birde bisey dicem bugun koyu kahve siyaha donuk akinti gibi bisry geldi. Adet gibi degildi. Bilgisi olan varmi
bazen adetin son günlerinde içeride kalan kanlar sonradan aktığı için rengi kahverengi ya da siyaha yakın çamur gibi akıntı olabiliyor. aynı akıntı yerleşme kanamasında da oluyor. ama sanırım sen adet dönemindesin.

bazen adetin son günlerinde içeride kalan kanlar sonradan aktığı için rengi kahverengi ya da siyaha yakın çamur gibi akıntı olabiliyor. aynı akıntı yerleşme kanamasında da oluyor. ama sanırım sen adet dönemindesin.
Evet ama baska olmadi zaten. Dedigin gibidir ozaman.
Umarim senin aşilaman tutar bu ay :)

Totem yaptım kuzumda bu ay yıne olmayacakmış galıba yumurtam buyumemış ıstenılen kıvamda doktorum dıger aya sabah aksam 2 ane verecek bu ay bnde butun takıplerımı sallıyorum :KK43:

Anladım canım. Peki yumurtalarınin boyutu ne durumdaydı..klomenimi günde iki kez mi iceceksin anlamadım. Bu ay klomeni nasıl kullanmıştin ki sen.ben sabah akşam icmistim.

X