- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canım bugun gttım baktı alttan . Yumurta 1 tanesı ıstenıler buyuklukte ımış 10 mm ama perşembeye kadar bekleyelim bıraz daha buyuşun dedı yada başkada olabılır dedı . sonrada ığne vuracakmış perşembe bellı olcak canm benım de . hadı hakkımızda hayırlısı senın bat ne zaman canım . Ben ılışkıye adetım bıttıgı gunu ertesı gunu başladım 1 gun dolu 1 gun boş öle gıdıyorum bakalım Allah buyuk bu ay cümlemızın yuzu güler ınşSkry10 canım günaydın..
Ben gittim bugün kontrole 8.günümde.Baktı 2 tane olgunlaşmış yumurta var dedi.Biri 13 mm , diğer 17 mm boyutlarında..
Ben sadece iki yumurtamı var dedim yok sağdada var ama istenilen boyutta değil dedi.Bizim için zaten 1 tane kaliteli olması gerekiyor dedi.Oda 17 mm olan.Aslında önümüzdeki çarşamba günüde kontrole çağırmıştı önceki gidişimde..Şimdi bir daha gelmene gerek yok yarından itibaren adete kadar gün aşırı ilişki olsun dedi.Adet olursan 2.yada 3.gün tektrar gel dedi.Çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi bana..
Sen ne yaptın gittinmi kontrole ?
Benımkıde bu ay öle ıdı canımm bende anlamdımMerhaba kızlar size birsey sorucam.
Ben klomeni kullanmaya basladim bugun adetimin 4.gunu ve dun adetim cok az geldi bugunde hic yok gibi bisey. Normalde 5 gun surerdi bol bol gelirdi. Acaba klomen kesmiş olabilir mi?
Slm canım bugun gttım baktı alttan . Yumurta 1 tanesı ıstenıler buyuklukte ımış 10 mm ama perşembeye kadar bekleyelim bıraz daha buyuşun dedı yada başkada olabılır dedı . sonrada ığne vuracakmış perşembe bellı olcak canm benım de . hadı hakkımızda hayırlısı senın bat ne zaman canım . Ben ılışkıye adetım bıttıgı gunu ertesı gunu başladım 1 gun dolu 1 gun boş öle gıdıyorum bakalım Allah buyuk bu ay cümlemızın yuzu güler ınş
Slm canım bugun gttım baktı alttan . Yumurta 1 tanesı ıstenıler buyuklukte ımış 10 mm ama perşembeye kadar bekleyelim bıraz daha buyuşun dedı yada başkada olabılır dedı . sonrada ığne vuracakmış perşembe bellı olcak canm benım de . hadı hakkımızda hayırlısı senın bat ne zaman canım . Ben ılışkıye adetım bıttıgı gunu ertesı gunu başladım 1 gun dolu 1 gun boş öle gıdıyorum bakalım Allah buyuk bu ay cümlemızın yuzu güler ınş
Öyle oluyor zaten kuzum 2 güne bir çağırması senı bılgılendırmelı . Gıttıgın doktora anlat yum takibi olacak diyeHayirlisi olsun canim.
beni çağırmadi tekrar.nasıl bir yumurta takibidir bu anlamadım. Bir kaç defa daha çağırmasi gerekmiyormuydu.daha ne kar büyüyecek acaba catladimi catlamadimi catlamadiysa iğne vs.herhangi bişey demedi adet olursan gel dedi.en azından iğne bile vermese bile iki gün de bir çağırmasi gerekiyordu. Şu gün catlayacak o gün ilişki olsun der ve beklemeye başlardik.ama yok görev gibi gün aşırı ilişki olsun dedi motoruz sanki biz.ben başka bir doktora gideceğim yarın sabah adam akıllı takip etsin catliyormu catlamiyormu vs.öğrenmiş olurum canım. Haber veririm yine.
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun . Benim doktor biraz daha yum büyüsün diye perşembe çağırdı ona görede klıskı takımı yapacak İnşallahBu arada bat hesabı yapmadim ben.ne zaman olacağım bilmek istemiyorum çünkü iki üç gün kala stres yapıyorum. Geleceği varsa gelir zaten.
Stres yapmayalım diyoruz ama çevremizde bebek görünce ister istemez oluyor.Zaten başımıza ne geliyorsa stresten geliyor :) ah birde elimizden bisey gelse de yapmasak stres falan.
Öyle oluyor zaten kuzum 2 güne bir çağırması senı bılgılendırmelı . Gıttıgın doktora anlat yum takibi olacak diye
kızlar dün aşılamamı oldum. Eşim sabah örnek verdi. 2 saat sonra ben gitttim. beni bir odaya aldılar özle bir masaya yatırdılar. bacaklarımı bağlayıp kalçamı hafif yukarı kaldırdılar. hoca geldi ve normal alttan muayenedeki gibi bir alet ile aşılamaya başladı ama biraz rahatsız ediciydi. çok bastırdı ve hafif ağrılı oldu. öyle aman aman birşey değil ama sıkıntılı bir şey yani. 3 ya da 4 dakika kadar sürdü. sonra beni baş aşağı diyebileceğim bir pozisyona aldılar kalçam bayağı yukarı kaldırdılar. yaklaşık 20 dk. o şekilde yattım. kalktığımda tansiyonum düştü. ölçtüler 9/8 çıktı. normal pozisyonda da 10 dk yatıp kendime geldim. çıkışta herşeyin yolunda olduğunu ve bu hafta boyunca düzenli ilişkiye girmemizi söylediler.dün tüm gün adet sancısına benzer ağrılar çektim. ama bu sabah kalktığımda herşey yolundaydı. kendimi iyi hissediyorum. inşallah herhes bir şekilide sonuç alır. ayrıca bütün bu işlemlere 1300 tl harcadım. iyi haberlerle görüşürüz
Bak canım ben sane demıştım çünkü benım doktorum 2 güne bır geleceksın dedı . o zaman yumurta buyuyorsa benımkıde perşembe gününe kadar buyur o zaman . Canım neden omuzdan vurdular kalçadan olmuyor muydu kı . hadı hayırlısı . en garantısı o verdıgı sure boynca guluk gırın daha ıyı garantı olur canım . ben öle planlıyorum canım benım . bı arkadaş çatlatma gününden sonra hergun gırmış suan hamıle ve onun 6 gun kala kanda ve testte cıkmıştıcanım gittim doktora..Bugün 9.günümdü.
Anlattım diğer doktor bana klomen verdi dünde kontrole gittim bana adete kadar gün aşırı ilişki olsun diyip gönderdi dedim.
O da bana biz klomen veriyoruz sonra iki günde bir takip ediyoruz yumurta 20 mm geçtiğinde çatlatma iğnesi verip ilişki saati ve günü verip beklemeye başlıyoruz dedi.Klomene kaçıncı gün başladın dedi 3.gün dedim.Nasıl 3.gün dedi normalde 5.gün başlanılması gerekiyordu dedi.Neyse bakalım ulturasonla dedi.Baktı.Dünkü doktor 2 yumurta görmüştü(biri 17 mm ,diğeri 13 mm.) bu 3 tane yumurta gördü.Bir tane 21 mm , Bir tane 15 mm , bir tanede 13 mm yumrutan var dedi.
Bu 21 mm lik yumurta dünkü 17 mm lik yumurta olabilirmi diye sordum muhtemelen odur dedi.Bir günde bu kadar büyümesi normal mi diye sordum o da normal olduğunu söyledi.Çatlamaya müsait bu dedi ve çatlatma iğnesi verdi aşağıda vurdur hemen dedi.saat 11 gibi iğneyi yaptırdım omuzdan vurdular iğneyi.24 saat sonra ilişki olsun,Ama çalıştığınız için yarın sabah saatinizi ayarlayın sabah 6 da ilişki olsun dedi.Ertesi gün akşamda olsun dedi.Sonrada gün aşırı 4 defa daha oldumu tamamdır dedi.Beklemeye başlayacaz dedi.Eğer adet olmazsan 3.gün kanda gebelik testi yaptır eğer olursan da adetinin 3.günü tekrar gel dedi.Durun böyle canım beklemeye başladım ben inşallah Rabbimin izniyle güzel haberler alırız bu ay.
Bak canım ben sane demıştım çünkü benım doktorum 2 güne bır geleceksın dedı . o zaman yumurta buyuyorsa benımkıde perşembe gününe kadar buyur o zaman . Canım neden omuzdan vurdular kalçadan olmuyor muydu kı . hadı hayırlısı . en garantısı o verdıgı sure boynca guluk gırın daha ıyı garantı olur canım . ben öle planlıyorum canım benım . bı arkadaş çatlatma gününden sonra hergun gırmış suan hamıle ve onun 6 gun kala kanda ve testte cıkmıştı
Kızlar doktorum bana klomeni adetimin 2.gunu baslatti. 2,3,4.gune kadar bakilabiliyor hormon testlerine dedi hatta.
Birde bisey dicem bugun koyu kahve siyaha donuk akinti gibi bisry geldi. Adet gibi degildi. Bilgisi olan varmi
Kızlar klomene adetin kaçıncı günü başlanıyor günde kaç tane ve kaç gün kullanılıyor lütfen cevap
Normalde 5 gun surerdi adetim. Ilk iki gun normal geldi 3.gunu cok az.4.gunude o lekeden geldi canim. Ben doktoruma cok guveniyorum.Bursa da baya taninmis biri . Demekki kisiden kisiye degisiebiliyor klomen kullanimi canim.Bana doktorum klomeni adetin 3.günü başlattı.ve kontrole gitmiştim adete kadar gün aşırı çalışın dedi.Bende bu sebeple doktor değiştirdim.Dün başka doktora gittim o bana biz klomen 5.gün başlıyoruz dedi.Velhasıl 3 yumurta oluşmuştu 21,15,13 mm lik.Dün çatlatma iğnesi oldum 11 gibi.Son bir saattirde sol kasığım çok felaket ağrıyor sanki bıçak saplanmış gibi aynen.akıntıda başladı galiba benim yumurta çatladı.
Lekene gelince bugün kaçıncı günün ?