JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler
İki Kız Annesi :) Kayıtlı Üye
Yeni sayfanız yeni umutlarınız olsun inşallah.Hepinize güzel paylaşımlar dilerim.
ayyyy kızlalrrrr yeniiii sayfamız hayırlı ugurlu olsun. yeni umutlara haberlere gebe olur inşşşşşş...............
ınsallah cnm:) ama neden boyle bırsey oldu anlamadım.o kadar yazmıstım.cvp alamadan gıttı yazdıklarım ya
((
ınsallah cnm:) ama neden boyle bırsey oldu anlamadım.o kadar yazmıstım.cvp alamadan gıttı yazdıklarım ya
((
silinmemiştir sanırım canım yaaa. liste varsa benle irtibata geçin dio. kuzu ilgilenir sanırım
((
dio ya cok doldugu icin...
cnm sende kıst olmusmuydu hıc.klomen kullanıp.eger olduysa agrın falan oldumu?ben taktım bıraz kafaya acaba catladımı yoksa kıstmı oldu dıyede?
aaaaaaaaa gitmiiiişşşş diger yazılanlarrrr ben göremiommmmm.......
cnm sende kıst olmusmuydu hıc.klomen kullanıp.eger olduysa agrın falan oldumu?ben taktım bıraz kafaya acaba catladımı yoksa kıstmı oldu dıyede?
canım bu benim 4. klomenim öle bişe olmadı elh.
sen bence bu düşünceyi at kafandan .inş. çatlatma halleridir. bi de olsa doktorun söler ki.
habire muayene oluyoz..
kuzuuuuuuu uyaaaaaaaaannnnnnnnn listemiiiiiiiiiiizzzzz geeetttttiiiiii::gitme:)))))))) aman hemen güncelle. listemiz olmadan ne yaparız ayoooooooollllll
İki Kız Annesi :) Kayıtlı Üye
Sakin sakiiin:) Bana link atın ben listenizi hemen yollıcam sizekaydirigubbakcemile5
cnm gecen ay benı cagırdı doktor ıgneden sonra.catladımı gormek ıcın.ama bu ay cagırmadı.benımde aklımda kaldı acaba catlamadı da bosunamı ugrasıyorum dıye.
cnm gecen ay benı cagırdı doktor ıgneden sonra.catladımı gormek ıcın.ama bu ay cagırmadı.benımde aklımda kaldı acaba catlamadı da bosunamı ugrasıyorum dıye.
iğnelerden sonra 21. gün çatladığını progesteronla görüolar. onu mu istemedi yoksa muayene mi etmedi.
muayeneyse beni de iğnelerden sonra hiç muayene etmio ama 21. gün progesterona bakıo.
boşuna mı uğraşıom deme sana sölerdi bişe olsa.
bana da bu ay iğne vermedi tek klomenle ben devam ediom.
kafana takma hayatım.
Günaydın kızlar..... İnşallah dediğiniz gibi yeni sayfa yeni güzel haberler getirir bize :)
All Izz Well :) Kayıtlı Üye
yeni sayfamız uğurlu gelir inş.. bu ay 3 kutu klomen içtim. bir yumurtam 17 mm olmuş sizce nasıl?
Allahıma emanet meleğimmm Kayıtlı Üye
KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH 1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N 2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN 3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN 5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN 6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE 9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE 10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE 11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE 12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ 13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek 14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek 15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek 16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek 19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek 20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek 21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z 26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ 28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE 29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A 38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::: 40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN 42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: ::::::::::::: 45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ 48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009 52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN 53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek 54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ 55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010 56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010 57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010 58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010 59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010 60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE 62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON 68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek 70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010 79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK) 81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek 83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı) 84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı) 85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı) 86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu) 87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN 89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti) 90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN 91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ 92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN 94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN 97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN 98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ 99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme) 100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ 101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ 102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek 105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE 106.a&s........................................... ................... bcg 107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek 108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek 109.özemek........................................ ................KLOMEN 110.ceydammm...................................... .............KLOMEN 111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK 112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM 113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek 114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ 115.MAVİYESİL1999................................. ........... 116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM 117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN 118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ 119.DENVİR........................................ .................. 120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN 121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 122.KARAKAYA...................................... ............... 123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN 124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN 125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN 126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN 127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN 128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ) 129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA 130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ 131.ESİLA_TR...................................... .... .................. 132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ 133.BSBİRKİN...................................... ........................ 134.ECEİREMNUR.................................... .................... 135.BETUS19....................................... ..........................serophene ********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************* .............................EYLÜL AYI LİSTEMİZ.............................. A_EMET26 ..........................2 EYLÜL DURUŞAH............................5 EYLÜL ZEYNO_81............................7 EYLÜL ZAZEZ..................................7 EYLÜL GUZELGUN..........................10 EYLÜL EDAKARA............................10 EYLÜL RAEBZEH............................16 EYLÜL SENANUR............................19 EYLÜL DİYARR................................18 EYLÜL MUREBDU.............................20 EYLÜL İLKNURR1984....................... 22 EYLÜL FATMA1986...........................23 EYLÜL G.ERKL.................................23 EYLÜL BRCDMRL .............................23 EYLÜL KİDY......................................27 EYLÜL SEYDAM...............................28 EYLÜL ...........................EKİM AYI LİSTEMİZ............................ MASAL_NAZ...........................2 EKİM SERSELO................................3 EKİM NAZLİKİ82................................4 EKİM MAVİ82...................................8 EKİM ASKMESK..............................10 EKİM SİYASİYA...............................16 EKİM LİGHTLİFE...............................16 EKİM TARİORONAR.........................17 EKİM EXORCİST_TREX.....................18 EKİM MAWWİ35...............................19 EKİM GUBETGUZELİ........................19 EKİM MİKİ24.....................................20 EKİM ESEMOS.................................20 EKİM AYSEN_34...............................28 EKİM Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.” ***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE EYLÜL AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ
kuzuuuuuuu uyaaaaaaaaannnnnnnnn listemiiiiiiiiiiizzzzz geeetttttiiiiii::gitme:)))))))) aman hemen güncelle. listemiz olmadan ne yaparız ayoooooooollllll
oooooooooooooooooo yenı sayfamız hayırlı ossunnnn kızlarrrrrrr inşşşşşşşşşş ugurlu gelır :))
canım buldum lısteyı hemencıcık kopyaladım amanın dedım gıttımı listekaydirigubbakcemile3neysekı lıstemız burda :))
hepınıze gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH 1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N 2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN 3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN 5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN 6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE 9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE 10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE 11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE 12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ 13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek 14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek 15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek 16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek 19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek 20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek 21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z 26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ 28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE 29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A 38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::: 40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN 42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: ::::::::::::: 45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ 48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009 52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN 53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek 54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ 55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010 56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010 57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010 58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010 59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010 60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE 62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON 68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek 70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010 79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK) 81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek 83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı) 84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı) 85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı) 86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu) 87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN 89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti) 90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN 91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ 92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN 94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN 97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN 98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ 99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme) 100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ 101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ 102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek 105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE 106.a&s........................................... ................... bcg 107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek 108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek 109.özemek........................................ ................KLOMEN 110.ceydammm...................................... .............KLOMEN 111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK 112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM 113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek 114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ 115.MAVİYESİL1999................................. ........... 116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM 117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN 118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ 119.DENVİR........................................ .................. 120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN 121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 122.KARAKAYA...................................... ............... 123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN 124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN 125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN 126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN 127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN 128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ) 129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA 130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ 131.ESİLA_TR...................................... .... .................. 132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ 133.BSBİRKİN...................................... ........................ 134.ECEİREMNUR.................................... .................... 135.BETUS19....................................... ..........................serophene ********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************* .............................EYLÜL AYI LİSTEMİZ.............................. A_EMET26 ..........................2 EYLÜL DURUŞAH............................5 EYLÜL ZEYNO_81............................7 EYLÜL GUZELGUN..........................10 EYLÜL EDAKARA............................10 EYLÜL RAEBZEH............................16 EYLÜL SENANUR............................19 EYLÜL DİYARR................................18 EYLÜL MUREBDU.............................20 EYLÜL İLKNURR1984....................... 22 EYLÜL FATMA1986...........................23 EYLÜL G.ERKL.................................23 EYLÜL BRCDMRL .............................23 EYLÜL KİDY......................................27 EYLÜL SEYDAM...............................28 EYLÜL ...........................EKİM AYI LİSTEMİZ............................ MASAL_NAZ...........................2 EKİM SERSELO................................3 EKİM ZAZEZ......................................4 EKİM NAZLİKİ82................................4 EKİM MAVİ82...................................8 EKİM ASKMESK..............................10 EKİM SİYASİYA...............................16 EKİM LİGHTLİFE...............................16 EKİM TARİORONAR.........................17 EKİM EXORCİST_TREX.....................18 EKİM MAWWİ35...............................19 EKİM GUBETGUZELİ........................19 EKİM MİKİ24.....................................20 EKİM ESEMOS.................................20 EKİM AYSEN_34...............................28 EKİM Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.” ***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE EYLÜL AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ
.............................eylül ayı listemiz.............................. A_emet26 ..........................2 eylül duruşah............................5 eylül zeyno_81............................7 eylül guzelgun..........................10 eylül edakara............................10 eylül raebzeh............................16 eylül senanur............................19 eylül diyarr................................18 eylül murebdu.............................20 eylül ilknurr1984....................... 22 eylül fatma1986...........................23 eylül g.erkl.................................23 eylül brcdmrl .............................23 eylül kidy......................................27 eylül seydam...............................28 eylül kızlarrr ne durumdasınızzzzzzzzz guzel hbrlerını beklıoruzzzz
iğnelerden sonra 21. gün çatladığını progesteronla görüolar. onu mu istemedi yoksa muayene mi etmedi. muayeneyse beni de iğnelerden sonra hiç muayene etmio ama 21. gün progesterona bakıo. boşuna mı uğraşıom deme sana sölerdi bişe olsa. bana da bu ay iğne vermedi tek klomenle ben devam ediom. kafana takma hayatım.
muayene etmedı cnm.progesteron testı bugune kadar hıc yaptırmadım ben.ama sanırım zaten bu ay olmıcak benım.olsaydı hemen goguslerımden anlardım.hıc sızı bıle yok.hayırlısı artık napalım.