Yalnız zaten estrofem yani östrojen hormonu rahim duvarının ince olduğu için veriliyor ve tabikide kontrol altında hormonlara bakıldıktan sonra kullanılması gerekiyor bana doktorumun verme sebebi bu rahim duvarı ince olunca tutunma zorlaşıyormuşestrofem ilacının prospekründe eğer rahminiz alınmadıysa doktorunuz size prpgeatanla reçete edecektir yazıyor bende kullanmadım sonradan okudum rahim kanseri etkisi varmış tek başına kullanımda size de atayım fotosunu
Progestan kullanımı kişiden kişiye göre değişir herkesin kullanması doğru olmaz diye düşünüyorumben haziran ayında kullandım malesef gebelikde olmadı normalde progestan içeren ilaçlarla kullanılıyormuş
galiba ama prospektründe açık açık bu şekilde yazması ben de endişe yarattı acaba forumda anladığım kadarı ile çok fazla estrofem kullanan mevcut acaba nasıl kullandıklarını paylaşırlarmı tabiki bu yan etkiyi doktorumuza sormakkmen güvenlisi fakat ben tedaviye ara verdiğim için ulaşamıyorumProgestan kullanımı kişiden kişiye göre değişir herkesin kullanması doğru olmaz diye düşünüyorum
Ben şuan 3.kutudayım günde 3 defa 8 saat arayla kullanıyorum dediğim gibi benim rahim duvarım ince olduğu için verdi doktorumgaliba ama prospektründe açık açık bu şekilde yazması ben de endişe yarattı acaba forumda anladığım kadarı ile çok fazla estrofem kullanan mevcut acaba nasıl kullandıklarını paylaşırlarmı tabiki bu yan etkiyi doktorumuza sormakkmen güvenlisi fakat ben tedaviye ara verdiğim için ulaşamıyorum
İnositol nedir ne için yazdı doktorunuzMerhaba hanımlar bende 3.kez klomene başlıcam yarın. İlk klomen kullandığımda çatlatma iğnesi kullandım ikincisinde kullanmadım. Şimdi de klomenle beraber inositol kullanmamı söyledi doktorum bu şekilde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı ?
İnofolic combi ilacı mıMerhaba hanımlar bende 3.kez klomene başlıcam yarın. İlk klomen kullandığımda çatlatma iğnesi kullandım ikincisinde kullanmadım. Şimdi de klomenle beraber inositol kullanmamı söyledi doktorum bu şekilde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı ?
Thancss woman inositol vitamin takviyesi sanırım. İnsülin direncim biraz yüksek onu dengeliyormuş. Başka bi etkisi varmı bilmiyorumİnositol nedir ne için yazdı doktorunuz
Hmm hiç bilmiyorum canım maalesefThancss woman inositol vitamin takviyesi sanırım. İnsülin direncim biraz yüksek onu dengeliyormuş. Başka bi etkisi varmı bilmiyorum
Sizin kaçıncı gününüz çatlamanız oldumu ?Hmm hiç bilmiyorum canım maalesef
Ben klomen ve estrofem kullandım 15.günde dün yumurta kontrolüne gittim ama maalesef yumurtalarım büyümemiş perşembe tekrar kontrole gidicem bakalım belki de hiç büyümiycek dedi doktorumSizin kaçıncı gününüz çatlamanız oldumu ?
Benimde bu ikinci denemem ilk denememde klomen estrofem ve ovitrelle oldum ama tutmadıSizin kaçıncı gününüz çatlamanız oldumu ?
İnşallah büyür ve herşey yolunda giderBen klomen ve estrofem kullandım 15.günde dün yumurta kontrolüne gittim ama maalesef yumurtalarım büyümemiş perşembe tekrar kontrole gidicem bakalım belki de hiç büyümiycek dedi doktorum
Bende ilk denememde klomen ve ovitrelle kullandım ama eşim il dışına çıkmak zorunda olduğu için o ayı değerlendirememiştik. Ertsi ay sadece klomen kullandım onda da olmadı. İnşallah bunda güzel haberler alırız.Benimde bu ikinci denemem ilk denememde klomen estrofem ve ovitrelle oldum ama tutmadı
İnşallah ama çok umudum yok bu ayİnşallah büyür ve herşey yolunda giderim
Yumurta takibi yapıldı mı sizin ne durumda yumurtalarınızBende ilk denememde klomen ve ovitrelle kullandım ama eşim il dışına çıkmak zorunda olduğu için o ayı değerlendirememiştik. Ertsi ay sadece klomen kullandım onda da olmadı. İnşallah bunda güzel haberler alırız.
Yarın 5. Günüm yarın başlıcam klomene haftaya tekrar gidicem o zaman bakıcak yumurtalara ama bende kendim ovülasyon testiyle takip edicem.Yumurta takibi yapıldı mı sizin ne durumda yumurtalarınız
Ovülasyon testi bende yaptım ama yanlış sonuç çıkıyor gibi geldi bıraktım doktor kontrolündeyken gerek yok dedim sonra yapmadım daha çok strese sokuyor insanıYarın 5. Günüm yarın başlıcam klomene haftaya tekrar gidicem o zaman bakıcak yumurtalara ama bende kendim ovülasyon testiyle takip edicem.
Ben de bi kere kullanmıştım çatlamayı yakalayabilmiştim ama bu sefer nasıl olacak bilmiyorum.Ovülasyon testi bende yaptım ama yanlış sonuç çıkıyor gibi geldi bıraktım doktor kontrolündeyken gerek yok dedim sonra yapmadım daha çok strese sokuyor insanı
bugün tekrardan kontrole gittim tek yumurtam büyümüş çatlatma iğnesi olucam bu akşam tek yumurtanın büyümüş olması yani ihtimal çok düşük mü oluyor acabaİnşallah büyür ve herşey yolunda gider